Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


METALGATE CZECH DEATH FEST 2024 - 13.-15.6.2024, ČERVENÝ KOSTELEC. ATC Brodský

Za pár týdnů se již po patnácté otevřou brány festivalu MetalGate Czech Death fest, který se každoročně koná v nádherném prostředí autokempu Brodský v podkrkonošském městě Červený Kostelec. Letos festival slaví malé výročí, které oslavíme společně s vámi nejnadupanější sestavou kapel v historii.

Z hlediska dramaturgie jsme letos vsadili na jistotu a světovou kvalitu. Experiment v podání žijících legend švédských CLAWFINGER jsme dlouho zvažovali, nicméně věříme, že tímto krokem posouváme festival zase o krok dál a určitě v tomto trendu budeme v nadcházejících letech pokračovat. Další velká jména světového metalu taky není třeba příliš představovat, američtí MASSACRE představí exklusivně celé kultovní album „From Beyond“, zakladatelé švédského deathmetalového hnutí UNLEASHED, švédští pekelníci DEMONICAL, ikoničtí Angličané BENEDICTION, rakouští démonové BELPHEGOR a v neposlední řadě polská deathová veličina VADER působící na světové scéně dlouhých 40 let vám představí jedno z nejzásadnějších evropských alb death metalu „Black To the Blind“.

Z české scény se můžete těšit například na nestárnoucí Tortharry, kteří v pátek večer pokřtí své již 11. album „Paměť kamenů“, jihočeské fenomenální fekálníky Gutalax, ikonu českého metalu Vlastu Henycha se svoji bandou Henych666, brutální Karlovaráky Cutterred Flesh, nezastavitelný energický válec Crippled Fingers, 30leté výročí slavící deathovou legendu Godless Truth, progresivní metalovou mašinu Mean Messiah s hvězdným bubeníkem Milošem Majerem, brutální řezníky Poppy Seed Grinder, old school deathmetalové zombíky Sectesy, thrashery prosáklé slivovicí Refore, pražskou detah/grind drtičku Shampoon Killer, českou thrash legendu Shaark, moderní metalovou nálož v podání Shatter a na mnohem, mnohem víc toho nejlepšího z české a slovenské metalové scény.

Rovných 40 kapel vás bude na jednom podiu od čtvrtka 13. 6. 2024 do soboty 15. 6. 2024 bavit skvělými a mnoha exklusivními vystoupeními, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.




 
webmaster vadder ©2006

stránka byla načtena za 0.01302 sekund.