MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




EKTOMORF, DEBAUCHERY, DRONE, AGGRESSIVE FEAR - 10. 4. 09 Praha

Do Klánovic?! Proboha, proč do Klánovic?! Divila jsem se, když jsem viděla místo koncertu mé oblíbené kapely Drone. Ale proč ne, jestli je chci vidět, budu muset do klánovického klubu Black Pes.

Klub jsme našli celkem snadno, byl hned u dráhy, přesto schován v lesním porostu a tak se mohlo zdát, že jsme spíš přijeli k někomu na chatu, než že by se za necelou hodinku měl v tomhle lesním doupěti odehrát koncert. Nálada tu ale panovala dobrá, členové kapely a někteří návštěvníci posedávali před hospůdkou a popíjeli. Chvílemi jsem měla problém rozeznat, kdo patří k hvězdám večera a kdo k pouhým fanouškům. Klub byl vevnitř malý, tmavý a dá se říct, že působil přátelským, až rodinným dojmem.

Jak bývá zvykem, chvíli se čekalo, chvíli se zvučilo a následně se, za nesmělého nakukování fanoušků do sálu, objevila na stage první kapela - Aggresive Fear. Kapela potěšila ucho příjemnou hudbou, která zaujala a rozhodně přilákala fanoušky do sálu.

Jako druzí šli na řadu moji oblíbenci Drone. Byla jsem zvědavá, jak se chlapci předvedou. A pánové opravdu nezklamali. Za zvuků hudby z Pirátů z Karibiku, kterou nakonec sami pár chvil hrají, nastupují a už od počátku je na nich vidět, že se s publikem chtějí podělit o tu energii, která rozhodně není jen v jejich hudbě. Show byla k mé velké radosti opravdu osvěžující a strhující zároveň, i když jsem trošku litovala, že rozměry stage jsou poněkud malé a zpěvák Mutz nepředvedl své oblíbené výskoky a poskoky. Spolu s muzikou Drone přibylo v sále více fanoušků a i když jsem se nedočkala oblíbené písničky "Jericho", mohli jsme slyšet jak kousky z alba "Head On Collision", tak i ukázku v podobě několika písniček z nového alba Juggernaut.

Nadšená z předchozí německé čtveřice jsem očekávala nástup další německé kapely a to tentokrát deathmetalových Debauchery. Hudba na rozdíl od Dorne trošičku tvrdší, ale rozhodně ne horší. A diváci a fanoušci čím dál tím víc nadšení, sál víc a víc plnější.

Když konečně došlo na čtvrtou kapelu, dnešní hvězdu večera, Ektomorf, nedalo se v sále už skoro dýchat. Fanoušci, většinou mužského pohlaví, se postarali o pořádný kotel. A mě show začala bavit ještě víc, když rozesmátý zpěvák vzal na stage patrně nejmladšího návštěvníka koncertu a dovolil mu řádit přímo na stage. Pro klučinu to musel být rozhodně velký zážitek.

Takže, ač jsem z koncertu musela odcházet dříve, než je obvyklé, abych stihla poslední vlak do Prahy, musela jsem uznat, že díky hezkému počasí, přátelské atmosféře a skvělým kapelám dopadl koncert nad očekávání.

Hannah             


www.aggressivefear.com
www.dronemetal.com
www.debauchery.de
www.ektomorf.com



Fotogalerie


AGGRESSIVE FEAR



DRONE



DEBAUCHERY



EKTOMORF


foto:
Hannah


Vydáno: 16.04.2009
Přečteno: 4037x




počet příspěvků: 1

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
ostravaZdarec byl jsem...24. 06. 2009 12:24 david


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09449 sekund.