RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



bulvární koutek

Čekání na Godota

„Nechceš dělat rozhovor?“ zeptal se mě koncem srpna kolega z redakce. Souhlasila jsem, protože onu kapelu mám velmi ráda už roky. Netušila jsem ovšem, že se z takového na pohled prostého úkolu stane hotové čekání na Godota. Ona nejmenovaná kapela bude v Česku v říjnu hrát, a tak jsem si připravila otázky a po telefonu se dohodla s velmi ochotnou paní z agentury na termínu. Paní si vyžádala mé údaje na skype, a když se nachýlila příslušná hodina, poslušně jsem usedla k počítači a čekala. A čekala. A čekala. Po půlhodinovém zpoždění jsem paní z agentury kontaktovala s tím, že nikdo nevolá. Paní přislíbila brzké vyřešení, které také přišlo – o půl hodiny později mi volala s tím, že se velmi omlouvá, ale došlo k nedorozumění při komunikaci s managementem kapely a rozhovor tak bude až následujícího dne. Nu což, stát se to může, paní jsem poděkovala a druhý den jsem opět usedla k počítači a čekala. Ovšem ani tentokrát rockstár nezavolal.

Kontaktovala jsem proto paní opět po půlhodinovém zpoždění a znovu mi bylo přislíbeno brzké vyřešení. Ukázalo se, že tentokrát si paní zřejmě špatně přepsala mé údaje, protože ostatní rozhovory toho dne proběhly. Trpělivě jsem poslala údaje do e-mailu a dohodly jsme se s paní na třetím kole. Opět jsem tedy usedla ke skypu a čekala s tím, že tentokrát už to prostě vyjde. Ovšem nevyšlo. Půlhodina opět uběhla a rockstár nikde. V silně rozladěném rozpoložení jsem paní kontaktovala s tím, že mě celá situace už vážně štve a ráda bych věděla, kde to uvízlo tentokrát. Paní, sama evidentně ze situace značně nešťastná, mi později psala s tím, že toho dne neproběhl ani druhý rozhovor, který byl dohodnutý, přestože kapela údajně zavolat přes skype zkoušela. Kde je chyba, nikdo nevěděl, možná to tentokrát pohnojila kapela, možná management, možná bylo někde špatné připojení k internetu. S paní z agentury jsme se proto dohodly, že raději pošlu otázky po mailu, než abychom ten zakletý skype zkoušeli znovu. A tak teď čekám, až si rockstár najde chvíli času mezi přejezdy v rámci probíhající tour a pošle mi odpovědi zpátky. Něco mi říká, že do koncertu v Česku už ten rozhovor asi nestihneme, ale kdo ví, třeba to stačíme alespoň do Vánoc…

Míša Merglová 4.10.2015
P.S. A jelikož situace se mění každým okamžikem a jak můžete vidět o pár řádku níž, na rozdíl od správné odpovědi Godot už dorazil, je soutěž ukončena a výhra se přesouvá do nějakého dalšího kola.

Míša Merglová             



Vydáno: 04.10.2015
Přečteno: 2367x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10365 sekund.