18.06.2018
POWER TRIP
Živé čtyřpoložkové vystoupení osobitých amerických ..více

18.06.2018
SKELETONWITCH
Novinka americké kapely vyjde 20. července, ponese titul ..více

17.06.2018
DERDIAN
Upoutávku na album "DNA", které vyjde 25. července, ..více

17.06.2018
STRINGGUARDS
Pardubičtí STRINGGUARDS mají venku videoklip ke skladbě ..více

17.06.2018
BIG CITY
Norští heavíci BIG CITY lákají videem ke skladbě více

17.06.2018
NULL`O`ZERO
Řečtí heavíci NULL`O`ZERO chystají na 13.července ..více






STORMWITCH - Bound To The Witch
... ..

GHOST - Prequelle
Prakticky návazně jsem vstřebal na YT skladbu D ..

JUDAS PRIEST, MEGADETH - 12. 6. 2018 - Plzeň, Home Monitoring Arena
Judas Priest měli zvuk lepší,ale taky to nebylo ..

FOREIGNER - Can´t Slow Down
Letos ne, ale už o něm uvažuju delší dobu. ..

FOREIGNER - Can´t Slow Down
Nevypadá to na seriál? Přeci jen kapel s 50 mil ..

JUDAS PRIEST, MEGADETH - 12. 6. 2018 - Plzeň, Home Monitoring Arena
Už druhý den, cestou na Ozzyho, jsme se bavili o ..

JUDAS PRIEST, MEGADETH - 12. 6. 2018 - Plzeň, Home Monitoring Arena
Tak u Roba to nebyla ani tak únava, ale zpívat v ..

INSOMNIUM - In the Halls of Awaiting
juhuuu, tak na tenhle seriál o Insomnium se hodn ..

THERION - Secret Of The Runes
Summernight City je dost mozna nejlepsi cover, co ..

INSOMNIUM - In the Halls of Awaiting
díky za seriál o Insomnium :) za mě debut dosud ..




Za poslední měsíc:
MENTOL (ALCHEMIST) - Dělejte to, co vás baví, buďte sami sebou a nenechte si diktovat, co máte dělat.
1542x

THERION - Vovin
1323x

A PERFECT CIRCLE - Eat The Elephant
1131x

ROSS THE BOSS - By Blood Sworn
933x

GHOST - Prequelle
878x

JUDAS PRIEST, MEGADETH - 12. 6. 2018 - Plzeň, Home Monitoring Arena
860x



23.06.2018
R.E.T., RETURN TO INNOCENCE, ELYSIUM, POPPY SEED GRINDER, PIKODEATH, RAIN SHADOW..
Benátky nad Jizerou, začátek od:16:00, vstupné: 220

23.06.2018
CYTOTOXIN (GER), DERANGED (SWE), GUTALAX, FLESHLESS, MELANCHOLY PESSIMISM, MINCI..
Žabčice u Brna, začátek od:12:00, vstupné:

04.07.2018
DARK METHODISM, SORGOTH, WIZARD INFERNAL, ŽRIEBÄDLO..
Praha - Modrá Vopice, začátek od:19:00, vstupné: 100,-



článků celkem: 6387
recenzí: 5186
reportů: 524
rozhovorů: 352













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


THE EROTICS - United We Can`t Stand

Už při letmém poslechu diskografie této newyorské kapely je jasné, proč The Erotics zůstali od dob svého vzniku v polovině devadesátých let v totálním undergroundu. Tahle parta netvořila až tak špatnou, stylově ohraničenou hudbu, když se prezentovala ostrým rock n`rollem zaměřeným na ulici, který je řádně poučený punkem a garážovým rockem. Jenže The Erotics kromě pověstného štěstí chyběla ještě pořádná dávka talentu. Jistě, najde se v jejich sbírce alb několik kousků, které ambice na to stát se aspoň slušnými standardy žánru přece jen mají (v tomto případě se sluší zmínit například album „All That Glitters Is Dead“), ovšem celkově to žádná sláva nebyla.

A žádná sláva to není ani v současnosti. V případě novinky „United We Can`t Stand“ se sice neopakuje model ostudného počinu „Boulevard Of Chocking Scream“, ovšem nic převratného od tohoto alba také nečekejte. Soudě podle facebookových stránek kapela nějaké fanoušky přece jen má a naživo to nemusí být zrovna úplně nejhorší průměr a právě této hrstce věrných je tahle deska určená.

„United We Can`t Stand“ přináší osm, ve své podstatě obyčejných rock n`rollových skladeb, které čerpají z klasického hair metalu špinavějšího ražení, jakým se prezentovali například L.A. Guns, Faster Pussycat, Sea Hags či Cats In Boots (kvalit těchto kapel The Erotics pochopitelně nedosahují) a ze kterých je cítit i ovlivnění tvrdší hudbou. Nedá se přímo mluvit třeba o old school hardcorových vlivech, ale The Erotics možná tímto směrem také pošilhávají. Vždyť jsou, přece jen, z New Yorku…

Skladba, která by šla vypíchnout, se na této desce hledá docela těžko. Není na ní žádná, která by vyloženě zaujala, ale ani taková, která by představovala naprostý průser. Ono je totiž hned od úvodní „Steroid And Cocaine“ (bože, to je název…) jasno, jak ta deska bude znít. Skladbu žene dopředu slušný, i když nikterak originální riff. Frontman Mike Trash také hned ukazuje, že v jeho projevu k žádnému posunu nedošlo a jeho spíše vypravěčský styl, kdy jakoby naoko hejskovsky frázuje, nezaujatého posluchače také nemůže úplně oslovit. Ani refrén netáhne, tak jak by měl, takže posluchači zbývá už jen energie. Té naštěstí The Erotics mají opravdu dostatek a právě tím kapela leckde dokáže i zaujmout.

Někde (bůhvíkde) se psalo, že tahle kapela si za léta svého hraní vysloužila nálepku slabší Steel Panther. To už samo o sobě není vůbec lichotivé a spíše to zavání pěkným průserem. Ten se sice nekoná a proto pořád lepší, když jsou tihle bráni jako „horší Steel Panther“, než aby se jim přezdívalo třeba „lepší Morčata na útěku“.

Pepsi Stone             


FB THE EROTICS

Seznam skladeb:
1. Steroids And Cocaine
2. Ain`t Talkin` To You
3. Big Beautiful Wheels
4. United We Can`t Stand 5. Crawlin` On Broken Glass
6. Only When I Bleed
7. Pretty Little Bomb
8. Whorefield

Sestava:
Mike Trash - zpěv, kytara
Doug Reynolds - kytara
Billy Beer - baskytara
Johnny Riott - bicí

Rok vydání: 2017
Čas: 26:51
Label: Cacophone/Find Your Fangs Music
Země: USA
Žánr: hair metal/punk metal

Diskografie:
1997 - Born To Destroy
2001 - 20th Century S.O.B
2002 - All That Glitters In Dead
2005 - Rock N`Roll Killing Machine
2007 - 30 Seconds Over You
2008 - Rubbish
2010 - Today The Devil, Tomorrow The World
2012 - Boulevard Of Chocking Screams
2015 - Three Sheets To The Wild
2017 - United We Can`t Stand

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 13.08.2017
Přečteno: 556x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2018     RSS - články

stránka byla načtena za 0.16319 sekund.