RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




Petr Kolář vystoupil s novou kapelou na Vizovickém trnkobraní (26.8.2005)

Víkend 26.8. - 28.8. patřil mj. Vizovickému trnkobraní. Na této akci mj. v pátek 26. 8. vystoupil Petr Kolář (ex Precedens, Arakain) se zbrusu novou kapelou na svém prvním oficiálním koncertu s repertoárem k připravovanému albu, které by mělo spatřit světlo světa v říjnu tohoto roku pod vydavatelskými křídly firmy Universal Music.

Trnkobraní je festival s téměř čtyřicetiletou tradicí, patří mezi nejvýznamnější v Česku. Organizátory akce jsou: sdružení Vizovické trnkobraní, město Vizovice a společnost Rudolf Jelínek a.s. Na své si ten den přišli milovníci hudby a švestek v tekuté podobě. V areálu narvaném k prasknutí bylo možné vidět kromě davů lidí stánek vedle stánku, alkoholické výrobky Rudolfa Jelínka, časopisy Trnky Brnky, atd. Nálada byla skvělá a návštěvníky neodradil ani poměrně silný déšť od toho, aby stáli v mohutném počtu před podiem a pařili s otevřenými deštníky nad hlavou. :-)

V souvislosti s Petrem Kolářem za připomenutí stojí, že tento koncert byl prvním "dlouhým", nebyl však zcela prvním. Pro příznivce Koláře není tajemstvím, že historicky první vystoupení se konalo 24. června v Holkově u Českých Budějovic, kde kapela vystoupila jako host na křtu CD skupiny SARAH.

V rámci dění kolem interpreta zmiňuji též oficiální stránky http://www.petrkolar.cz. Pozornost si zaslouží určitě i neoficiální weby - nejvíce infomací obsahující petrkolar.borec.cz webmasterky, Petry Salačové, kde můžete najít spoustu podrobných a kvalitně zpracovaných informací mapující jeho hudební dráhu. Dalším zajímavým počinem jsou často aktualizované stránky fanklubu (webmasterka Lucie Absolonová) na adrese petrkolar.unas.cz, na kterých se podílejí příspěvky i některé členky fanklubu a naleznete tam to, co se nikde jinde nemáte šanci dočíst. Některé doplňující informace pak můžete vyčíst i z stránek Lenky Netušilové na adresách petrkolar.wz.cz a www.fanklubpk.aktualne.cz, kde se rýsuje další odnož fanklubu.


Více fotografií z koncertu Petra Koláře naleznete na tomto odkazu: www.henych.com/galerie/fotogalerie/kolar/vizovice_2005/index.html (Promiňte prosím jejich technickou kvalitu, neboť byly pořízeny netradičním způsobem :-).



Jana Henychová             


Foto: Jana Henychová
www.vizovicketrnkobrani.cz
www.petrkolar.cz
www.henych.com


Vydáno: 27.08.2005
Přečteno: 4662x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11776 sekund.