RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




JANESESSION - Play It Loud

Přesně jak JANESESSION slíbili... 24.12.2006 vyšel další dárek pro všechny fanoušky - mini CD "Play It Loud". Důvody k oslavám byly o to větší, že kapela album dala opět volně ke stažení na svých stránkách. Opravdu velmi sympatický jev. Člověk si tedy může z internetu stáhnout veškerou tvorbu této sympatické bandy. Koukal jsem, že momentálně se tam nachází i nový singl "Velvet Rain".

První pecka "People From First Line" je trošku více heavy než ostatní materiál. Jinak je to opět klasika. Zvuk se o něco zlepšil, ale stále je slabší. Zazní i klávesy, které obsluhoval hostující Palo Moro Morochovič. Dvojka "1987" je již naprostá klasika JANESESSION. Tahle věc demonstruje všechno, co mají tihle naši východní sousedi rádi - rock´n´roll a 80tá léta. Ostatně, porovnat můžete s verzí na debutu "100% Rock´n´Roll". "Most Loudest Girl" mi přijde zvukově slabší než ostatní skladby na CD. Celkově je to asi to nejlepší. Pěkně dravá věc, která musí dobře pumpovat na koncertech. Paráda, paráda, paráda! Ploužák přesně ve stylu osmdesátek je "Tell Me What You Fell". Úplně vidím ty mohutné kudrlinky na hlavách muzikantů a Jane v sexy kůži. Prostě něco jako Lita Ford. Jo, tenkrát by tohle byl určitě hit. Narodit se dřív a trošku někde jinde, tak by JANESESSION mohli znát po celém světě, ovšem v dnešní době už to moc lidí ocenit nedokáže, což je škoda. S "Into The Void" se dostáváme opět někam do vod motorkářského rocku. Nijak nevybočující věc, takový standart téhle party. Na závěrečnou "Velvet Rain" kapela nejspíš sází nejvíc, o čemž svědčí její nové singlové vydání a hostování Mariana Grexy, který jí dal zajímavý nádech, přesto Jane opět strhává veškerou pozornost na sebe.

Tuhle kapelu jsem si zamiloval. Je to naprostá pohoda, až mě zaráží s jakou lehkostí na mě materiál působí. Některé domácí kapely podobně silné pecky nevypotí ani za celou kariéru a banda okolo Jane nám je předhazuje, jako by si někde tam na Slovensku postavili továrnu. Musím pochválit hlavně samotnou Jane, která na svém hlasu stále pracuje a řekl bych, že se tímto albem trošku vzdálila svému vzoru Doro. Jde prostě svojí cestou a to je jedině dobře. Dávám o půl bodíku míň než naposled, ale to jen z toho důvodu, že nám JANESESSION nepředvedli opět nic nového...

Venca Votruba             


www.janesession.package.sk

Seznam skladeb:
1. People from first line
2. 1987
3. Most loudest girl
4. Tell me what you feel
5. Into the void
6. Velvet rain

Sestava:
JANE - lead and backing vocals
PETER B: - lead and rhythm guitars
MARC B.K. - drums, precussion, backing vocals
MINO - bass guitar

Rok vydání: 2006
Čas: 20:26
Země: Slovensko


Vydáno: 14.03.2007
Přečteno: 2963x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08966 sekund.