DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Dejf (Hellstrike) - Image je na hovno, my posloucháme svou žízeň :-)


stop the killing - Dejf(Hellstrike)

Kucí kucí nechte toho chatování.Za celou kapelu říkám že jsme s rozhovorem i otázkami jenž nám autor článku položil spokojení a tečka.To už se budou kurwa psát recenze i na rozhovory???Názor je krásná věc, ale nemusíse cpát všude za každou cenu..

28. 03. 2009 17:58

to Majkl: - ...inConspiracyWithSatan

...dokola se oháníš stále tím stejným; mojí osobou, která tě doslova irituje. I přes tento problém věřím, že by jsi mohl respektovat názor jiných, ať už se jedná o pozitivní či negativní. Jak jsem napsal Vencovi, jedná se pouze o můj osobní názor na autorův článek, u kterého ti vadí jen to, že jeho autorem jsem já. Na tento či jiný comment má právo každý. Nevidím důvod, proč bych se k němu nemohl vyjádřit i já. Venca sice píše něco ve stylu "Buďme rodina.", ale mazat med kolem huby nikdo nikomu nebude a vše záleží pouze na snaze něco dokázat. Každý se musí prát a díky negativním názorům pracovat na budoucím zlepšení – což byl hlavní záměr mého původního komentáře. Ty stále tvrdíš jaký jsem a nejsem, ale sám sebe mi ukazuješ pouze z pozice toho „vyššího, o jehož tvrzení nelze pochybovat“. Nevadí mi to, nic si z tebe nedělám. Alespoň mi dokazuješ, že ne každý dospělý jedinec je svojí duševní vyspělosti na tak vysoké úrovni, aby byl schopen přijmout cizí kritiku.

28. 03. 2009 11:52

pisek - ivanow

Borci, kurva vyrikejte si to nekde jinde, nebo jeste lip - si roztrhejte vzajemne obcanky. Naprosto trapny u rozhovoru kapely resit tyhle vase vallky, ktery ctenare naprosto nezajimaji. Piss on you.. HELLSTRIKE RULES!!! Adam

28. 03. 2009 11:51

- Majkl

InConspiracy: Jestli by možná nebylo lepší popovídat si o tom s kamarádem osobně, než ho ponižovat v diskusích pod jeho články... Btw, ty se taky hlásíš všude, co? Dva ziny ti pro tvý grafomanský výlevy nestačej? Buď rád, že můžeš fungovat aspoň na nich...

28. 03. 2009 10:30

to Venca: - ...inConspiracyWithSatan

Zda-li říkáš mému názoru špína, dovol, abych se naopák já pousmál tobě, že jsi zastáncem pouze pozitivních reakcí. S naší předešlou konverzací to nemá žádnou spojitost. Je to pouze můj negativní názor na daný článek. Reagoval jsem tímto způsobem z důvodů, o kterých autor i já dobře víme, jelikož se dobře známe a víme, co si k sobě smíme dovolit a jak daleko můžeme zajít!

27. 03. 2009 20:09

- Venca Votruba

Tak tady se opravdu musím smát. Člověk, který mi před pár dny píše mail, že by chtěl s námi spolupracovat, tu teď na naše stránky kydá špínu :-) Není to tím, že jsem odepsal zápornou odpověď? Docela jsi mě svým kázáním překvapil, Conspiracy :-)

27. 03. 2009 11:50

- Majkl

InConspiracy: Jen mě zaráží, že zrovna ty tu plácáš cosi o kvantitě a kvalitě, přitom tímto problémem trpíš nejvýrazněji sám. Tvoje kadence recenzí je sice úctyhodná, ale kvalita žádná. Jen neustálé vychvalování kdejakého UG braku. Divim se, že kdysi dobrej magazín jako Payo má něco takového zapotřebí...

26. 03. 2009 21:46

reakce - Enochian

Děkuji Maljklovi za zastání a za podporu... "díky chlape" Ale je fakt, že Conspiracy má v něčem pravdu... Ale na druhou stranu soudí přísně vše na začátku je nedokonalé a až postupem času se člověk zdokonaluje a řek bych, že časem už to bude lepší. Ještě musím nabrat ty zkušenosti... Neby mi snad Conspi chceš říci, že už od prvopočátku jsi tvořil umělecká díla? Jinak díky za upřímná slova a doufám, že si z nich odnesu jen to nejlepší a pořádné ponaučení?

26. 03. 2009 21:36

to Majkl: - ...inConspiracyWithSatan

Jsi jeden z těch, co rádi mrskaj hubou a skutek utekl, nebo mi předložíš adekvátní argument svýho tvrzení? Ohledně obsahu tvýho vzkazu. Ne vždy se najde grupa lidí, která je ochotna věnovat se něčemu podobnému tak intenzivně jak by se očekávalo. MetalForever je toho důkazem a ty sis toho všiml také. (Nechcete se přejmenovat na Heideman & Savapipforever?). A tak je někdy pouze na několika málo lidech, aby udržovali onen chod; bohužel zde po čase vítězí kvantita nad kvalitou. Mojí osobu bohužel i díky předchozím setkáním nemusíš. Což je pouze tvůj boj a já ti ho neberu.; náhodou bojuji vcelku rád!

26. 03. 2009 20:58

;) - Childy

Helstrajky můžu vřele doporučit! Jejich cédé mi řve v hifině už ňákej ten tejden a je to prostě nářez! Kluci si to frčajů moc hrubě!!! A nejen mjůzik stojí za to, ale oni to sou ještě moc fajnec kluci, hodní a slušní ;) Já jich mám rád, chalany!!!

26. 03. 2009 18:13

- Majkl

InConspiracy: Ty bys udělal líp, kdybys přestal svými grafomanskými výlevy, kterým z nepochopitelných důvodů říkáš recenze, oblažovat veřejnost a kurvit magazíny, který bejvaly na velmi dobré úrovni. Rozhovor sice za moc nestojí, ale oproti tvejm výtvorům je to pořád luxus!

26. 03. 2009 16:13

A.D. - ...inConspiracyWithSatan

Strohé, jednotvárné otázky, žádná konstruktivita, nic obsáhlejšího; nebýt odpovědí - tázaného, o rozhovor by se určitě nejednalo... To stejné si mohu najít na netu, v dalších rozhovorech, které snad vlastní hlubší duchaplnost a mně, jakožto člověku, co by se rád dozvěděl i něco zajímavého a aktuálního a ne jen to, kdy kapela vznikla; jako v dalších rozhovorech, také něco navíc - něco obohacujícího atd.! Pro příště by to chtělo věnovat otázkám o mnoho více času, kreativnějšího přístupu, důvtipu atd. Verdikt: Velmi slabé!

26. 03. 2009 13:41

- Elysia

Pivo, rock´n´roll!!:)

26. 03. 2009 13:26

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07765 sekund.