DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - Pink Bubbles Go Ape


- topi

Chvílemi moc popové, ale najdou se tam i pecky, které snesou srovnání s Keepery (Mankind, The Chance). A taková perlička. Mám rád Heavy Metal Hamsters, super melodie a nádherný dynamický nájezd do refrénu, zkrátka to šlape. Jediné, co na té skladbě nesnáším, je sólo. Cesty vkusu jsou nevyzpytatelné, více zrcadlově obrácený názor oproti autorovi už snad mít nemůžu :-))

5. 02. 2010 18:33

- Mike

Nemám ho moc v oblibě, ale jsou na něm kousky, který zbožňuju, třeba Someone's Crying, Number One, Your Turn a hlavně Mankind, která by se výjimala i na Keeperech. Bohužel zvuk a některé další skladby album táhnou dolů. S hodnocením 7,5/10 souhlasím, i když je trochu paradoxní, že autor dal vyšší hodnocení než u Keepera I., což mi přijde až moc subjektivní. Ale proti gustu...

4. 02. 2010 21:02

- 8/10 Martin

První poslech této desky šok,ale s každým dalším poslechem toto album u mě rostlo a odkrývalo svoje kouzlo.

4. 02. 2010 16:07

Pink Bubble - mot

Ke mně přicházela alba postupně. Kupodivu jsem toto album ani tehdy (ani teď) nevnímal jako nějaký velký skok nebo kontrast od dvojky Keepera. Takže u mě se dostavila spokojenost s tím, co Helloweeni připravili. Akorát místy nesnesitelná podbízivost některých melodií může za to, že se toto album v mém přehrávači nepřetočilo zdaleka tolikrát jako jeho předchůdci. Ale jako vyložený odklon jsem ho nikdy nevnímal.

4. 02. 2010 11:26

8/10 - The Keeper XIV.

Dle mého názoru zbytečně podceňované album a je škoda, že některé hity z něho se nehrajou. To se týká především skladeb jako „Kids of the Century“, „The Chance“ (tato byla alespoň na High Live) a především „Someone’s Crying“, což je pro mě nejlepší skladba celého alba. Má nejblíže ke klasickému stylu. Vedle jich je tu několik slušných ne tak rychlých skladem (Mankind, Number One), čímž se dostaneme až k „Your Turn“. Image alba ale kazí především flák „I’m Doin‘ Fine, Crazy Man“ s příšerným refrénem. Zbytek skladeb tvoří průměr alba. Celkově se deska nese v takovém změkčelém zvuku, kde se kapela posouvá k pop metalu. Ale z dnešního hlediska to není tak velký úlet. Dle mě menší (a lepší) než „Dark Ride“ Za zmínku stojí také, že obal desky není proti většině ilustrací (ale mě se líbí), stejně tak je modifikované logo, kde dýně je nahrazena bublinou, což už je horší. Už se to nikdy nestalo.

4. 02. 2010 7:58

- GNT

Nemám s tímto albem větší problém, po Keeperech to bylo zklamání, dnes to vidím trošku jinak. Co říkáte tomu, že nové album Helloweenů má prý být ve stylu Walls of Jericho? To jsem opravdu zvědavý. Také se mi líbilo to, co říkal Weikath v rozhovoru ve Sparku - totiž to, že nedovolí, aby se Helloween hudebně změnil v cosi jiného (viz vývoj kolem alba Dark Ride) - to si na Hells cením: že se i přes 2-3 stylové veletoče (z kterých se naštěstí vzpamatovali a alba Chameleon a Dark Ride můžeme tak považovat za celkem přijatelný experiment) drží víceméně v mezích powerspeedu, že nezapomínají (na rozdíl od jiných původně powerspeedových skupin, které roupama neví co by) na staré fanoušky (Weikath říká, že je mu daleko bližší a milejší názor 45-60 letých příznivců kapely než těch mladých). Zdá se, a chci tomu věřit, že nám Helloweeni už neutečou do jiného žánru, protože si uvědomují, co jim sedí nejlépe (a co od nich lidé chtějí).

4. 02. 2010 7:24

- Tassadar

Nejhorší album dýní, líbí se mi snad jen song o metalových křečcích. Koho by napadlo, že ztráta kaie bude tak citelná?

4. 02. 2010 2:59

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07958 sekund.