ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku OZZY OSBOURNE - Scream


- Guns

Sakra, jsem jsem to nechtěl napsat :)

27. 02. 2020 1:44

- Guns

Dle mého Ozzy má od Ozzmosis poměrně podobný styl,kterému bych moc Heavy Metal neříkal.To podle mě platilo do No More Tears.Tam to byl Heváč jak kráva.Samozřejmě,že už od první desky to byl Heavy metal,ale ten s pravými koulemi přišel,až ze Zackem.Já mám třeba nejradši všechny desky do No More Tears.Těm bych dal v klidu desítky.Ozzmosis však byl zajímavým počinem a rozhodně ne špatným,ale pro mě ani nejlepším.Chápu,že to můžete brát jako vrchol.Pro mě však moc ne.A Ozzyho tvorbu jsem pak moc nesledoval.Moc mě nějako nechytla.Najdou se samozřejmě dobré věci,ale nejsou prostě tak silné jako ty osmdesátkové.No a na nové desce je to podobně.Jsou zde takové řekněme klasické věci,které by se k třeba Ozzmosisu zařadit dali,ale pak také nic moc věci.Zvuk zde má u nějakých písniček trochu do těch nových kapel,co se snaží hrát ty starý kapely.Nebo samozřejmě již zmíněné Sabbathy.Nevím jestli je to plus,ale v par skladbách se mě to celkem líbilo.Take What You Want vůbec nepobírám,co ta zde dělá,ale co no.Každopádně je určitě dobře,že další počin spáchal,ale nejlepší časy už má Madman za sebou.Viděl bych to asi na 8/10.Pokud se už chystá na další,tak jen těžko říci,co z něj vypadne tentokrát.Na tuhle desku měl času až moc a nedopadla zrovna zas tak dobře,ale teď bude mít daleko méně času,aby ty skladby měli nějakou větší kvalitu,ale uvidí se.Jo a proč,že se na desce nepodílel Zack?

27. 02. 2020 1:42

- rumcajs

Debata k Ordinary Man a srovnávání se Scream mě přivedlo k poslechu obou alb a musím říct, že Scream je fakt pecka. Líbila se mi už před deseti lety a ani teď ze svých kvalit deska nic neztratila. Oproti novince je energičtější, tvrdší a přesto chytlavá a hlavně celá baví. Dávám-li Ozzmosis 10, musím dát Scream 9. Možná pro mě druhý nejoblíbenější Ozzy, No More Tears a Bark at The Moon mám zhruba stejně, ale přeci jen je mi Scream teď asi bližší.

27. 02. 2020 0:20

- Karolina

Souhlasím, že zvuk je poněkud zvláštní. I když třeba u Ozzmosis byl též netradiční a je to mé nej album. Také bych asi více dala přednost přirozenějšímu zvuku (hlavně u bicích, ty mi přijdou hodně \\\"tovární\\\", když to tak řeknu), ale třeba ta akustická kytara v Diggin´ Me Down (kde se pěkně prolínala s těmi synth zvuky, což se mi líbilo) nebo Life Won´t Wait mi přišla dobrá. Prostě je to Ozzyho styl na posledních dvou albech a myslím si, že pokud vydá další, tak se spíše posune někam jinam. Sám říkal v nějakém interview, že by chtěl na to jít příště zase jinak.

17. 09. 2010 19:39

- Venca Votruba

Zvukově je to opravdu zvláštní a výsledný dojem mi to trošku kazí...

20. 08. 2010 9:24

- Arx

Můj názor je ten, že tuhle zvukovou podivnost kde je víc syntetického marastu, než klasického zvuku elektrofonických, potažmo akustických nástrojů nemá ikona, hard rocku a heavy metalu kterou Ozzy bezesporu je v žádném případě zapotřebí.

19. 08. 2010 22:46

- Venca Votruba

Diary je vynikající. No Rest m přijde slabší...

25. 06. 2010 10:22

- Pepsi Stone

Já mám pořadí Ozzyho desek takovéhle: 1. Blizzard Of Ozz (10/10) 2. No More Tears (10/10) 3. The Ultimate Sin (10/10) 4. Bark At The Moon (8,5/10) 5. No Rest For The Wicked (8/10) 6. Ozzmosis (7/10) 7. Black Rain (7/10) 8. Scream (7/10) 9. Diary Of A Madman (6,5/10) 10. Down To Earth (4,5/10) 11. Undercover (3/10)

25. 06. 2010 10:08

- Jakub

Souhlas s Vencou - Ozzmosis je podle mě naprostý vrchol Ozzyho sólové kariéry

25. 06. 2010 0:13

- Karolina

Každý má samozřejmě jiný názor, nicméně já jsem si tuto desku oblíbila až na druhý poslech. Teď ji momentálně poslouchám skoro pořád, velmi se mi líbí. Obměna v kapele (plus možná i zapojení Adama Wakemana do procesu psaní některých skladeb) se, myslím si, vyplatilo. Poznávám tam některé prvky z předchozích alb, ale každý má svůj rukopis. Já mám od Ozzyho nejraději Ozzmosis a No More Tears a myslím si, že tato deska se vedle nich může bez problémů zařadit. Ještě bych chtěla upozornit autora recenze, ať si pozorně poslechne skladbu Diggin´Me Down, protože ta nezačíná romantickým klavírem, ale akustickou kytarou.

23. 06. 2010 12:53

- Marc - Janesession

Mne sa to este stale nepodarilo dopocuvat. A tak sa snazim. Black Rain ma prijemne prekvapila a nemohol som ju povazovat za vatu ako dvoch predchodcov, ale tu sa k tomu proste neviem dostat. Uz v prvej skladbe som sa nudil a dalsou a dalsou mi unikal dovod preco pokracovat. Mozno som len nemal spravnu naladu. Dufam, ze to prekonam a najdem si tam oblubene veci ako na kazdej Madmanovej doske. Gus G je podla mna najsvetlejsi moment celej nahravky.

22. 06. 2010 10:31

- Venca Votruba

Nemyslím, že po No More Tears, ale spíš po Ozzmosis, který je podle mě možná vůbec nejlepší Ozzyho deskou...

22. 06. 2010 8:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07869 sekund.