Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku LORDI - Babez For Breakfest


- Pepsi Stone

To není recenze, ale křeč... Ani číst se to pomalu nedá. - tohle je kritika? To je výkřik do tmy absolutně nepodpořený žádným argumentem. Tohle neberu jako kritiku, ale jako hovadinu.

3. 10. 2010 12:09

- LS

PS: když nesneseš kritiku, ani komentáře na své recenze, tak radši nic nepiš. Je to stejné, jako když by ti napsala kapela, které by se nelíbil tvůj text.

3. 10. 2010 10:22

- Pepsi Stone

Anonim: Tak si laskvě znovu přečti pasáž o Třech sestrách a Deep Purple a poznáš, že tam Lordi k těmhle kapelám tedy hudebně nepřirovnávám ani náhodou. Jen tam píšu, že je poslouchá jak konzumní mládež společně s Třemi sestrami, Billem, Landou... a taky starý rockeři spolu s Párplami nebo Sabbathy. A to je musíš uznat sám, že je pravda. Když bych si tvůj příspěvek přečetl jen letmo, tak můžu taky říct, že přirovnáváš Tři sestry k Dvořákovi. Holt nejsi tak hudebně omezený jako já.

1. 10. 2010 7:40

pro Pepsi Stona - Anonim

Jenže mě nevadí tvoje hodnocení, ani tvůj názor na desku, mě vadí ty kecy okolo na adresu kapely (jako "je to muzika pro konzumní mládež" a tak), které s recenzí desky nemají nic společného. Navíc to přirovnání ke kapelám jako jsou Tři sestry nebo Deep Purple je skutečně mimo mísu. Například já mám rád jak třeba Lordi, tak Tři sestry, Black Sabbath, ale i Dream Theater nebo Antonína Dvořáka. Asi hold nejsem tak hudebně omezený jako Ty.

30. 09. 2010 9:16

- Pepsi Stone

Opakuji to tady posté a snad naposled. Hudební recenze není o tom tu kterou desku vychválit a dát jí co největší počet bodů. Hlavním úkolem hudební recenze je zhodnotit album subjektivním pohledem autora a především zachytit aktuální dění na hudební scéně. Nikoho by asi moc nebavilo, kdyby se na porátlu jako je tento objevovali jen recnze na alba, která jsou recenzentovi blízká a objevovaly by se tu známky zhruba od devítky do desítky. Na to existují blogy, ale náplň hudebních magazínů je jiná. Čili, Lordi tady mají své místo, stejně jako Linkin Park, tím to hasne. Bodování jejich desek je věc jiná. Linkin Park je pro mě sračka a Lordi beru jako lehce nadprůměrnou záležitost.

29. 09. 2010 8:07

- Anonim

Bohužel musim souhlasit s LS. Tohle opravdu není recenze, ale jen křeč. Autorovi bych doporučil, at příště nepíše o kapelách typu Lordi, když se mu tenhle styl hudby nelíbí, a raději se drží těch svých Linkin Park a podobných sraček.

28. 09. 2010 22:37

- Ladislav

I když jsem Stoneovi zpočátku nemohl přijít na jméno teď si říkám kurva možná sem se v tom chlapci zmýlil.Četl jsem totiž jeho úsudek na seriál 30 případů majora zemana a Zdivočelá země.Recenze je do písmene pravdivá,je vidět že autor má o těchto dvou odlišných seriálů přehled,člověk jí dokonale rozumí.O Majorovi Zemanovi by se dalo diskutovat až až.Někteří ho bezmezně milují,druhý ho smrtelně nenávidí.Těžko uvěřit že Petr Čepek jako jeden z mála odmítl hrát v tomto seriálu(což se tehdy rovnalo herecké sebevraždě)dostal padáka a nesměl nikde hrát.Jinak jsou tam dost nelogické věci jako když třeba Jan Pohan zastřelí Hradce alias Rudolfa Jelínka tak vůbec nenabíjí z pušky atakdále.Ono ale stačí si pustit 24 díl Klauni.Trvá to něco málo přes 80 minut.A každý hned pochopí proč se tomuto seriálu přidělila nežádoucí nálepka kontroverzní.Co se týká Zdivočelé země tak to je,vedle Barta Simpsona,jedna z nejhezčích rolí které Dejdar kdy zahrál.Perfektní obraz toho,jak zacházeli ti komunističtí šmejdi s polityckými vězni.A to byl jenom zlomek toho všeho.Recenze super.Takže ode mě naprostá a velice ojedinělá pochvala.

28. 09. 2010 16:27

- Pepsi Stone

LS: Tak to nečti...

28. 09. 2010 9:25

- Tassadar

Pod recenzi se klidně podepíšu.. na kapelách jako Lordi jsem kdysi začínal, tak jsem si to z nostalgie pustil, ale byl jsem pouze usvědčen v názoru, že dnes mi již tato hudba nemá co dát. Nuda.

27. 09. 2010 20:12

- LS

To není recenze, ale křeč... Ani číst se to pomalu nedá.

27. 09. 2010 12:24

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07926 sekund.