RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SCENERY – Continuity


- Jirka

Tak Míro... já jen napsal svůj názor.. nic víc. Z toho jak jsi na tu recenzi zareagoval jsem usoudil, že jsi přímo člen kapely... tipnul bych, že hraješ sólovou kytaru... :-) Ale máš pravdu: myslet = hovno vědět..tak se omlouvám. Já jen říkám, že já bych na nějakou recenzi v žádném případě nereagoval, protože je to subjektivní názor jednoho člověka... Ale Scenery hrají skvěle a to je mnohem důležitější, než jakékoli recenze... Tak asi tak... :-)

21. 05. 2006 16:05

- Mira

Jirko, jak jsi přišel na to, že jsem někdo z kapely? Podle toho že to Killer tipoval?Nepřipadá ti to divný rozepisovat se nad něčíma trapasama, když je to jen domněnka někoho dalšího. Toho jsi nás myslím mohl klidně ušetři a rači jsi mohl napsat svůj, opakuji svůj názor na desku. O tom a proto to tady je. Víc muziky a míň tipování, přeje Mira.

17. 05. 2006 12:38

- Jirka

Tak největší průser je, když k recenzi, která není pro kapelu zřejmě to co čekali, píše vyjádření jeden z jejích členů. Trapas... Recenze je vždy subjektivní a jakkákoli forma obhajoby apod. je trapárna. Pánové..raději hrajte :-) byť se to ne každému musí líbit..

11. 05. 2006 13:09

- Killer

Mira: Tipoval bych te na nekoho z kapely . Venca to napsal dobre a i kdyz se mi cd libi tak s necim s nim souhlasim

10. 05. 2006 12:55

- Venca

Haha, přesně tohle jsem po napsání recenze čekal... Nejdřív k vokalistovi - v bookletu je napsaný Peter, takže za to jedno písmenko nemůžu. Co se týče tvých ostatních připomínek, tak jen to - Nevím, proč bych si nemohl u death metalu prozpěvovat. Nebo fanoušci na koncertech zpívají jenom, když hraje Alkehol? Záchytný okamžik. Nevím jak ty, ale po poslechu si prostě něco z tý desky musím pamatovat. Continuity jsem slyšel opravdu mockrát a pořád nic, tudíž je to pro mě jenom řemeslně dobře odvedená práce, ale co se týče nápadů, tak zde vyloženě silný okamžik, který by vynesl desku někam nahoru nad průměr, opravdu není. Tím jsem ti odpověděl i na další otázku. Myslím, že každý má svůj názor. Já tvůj akceptuji. Myslím, že jsem desku nestrhnul, jenom jsem to napsal, jak to cítím. Nebo snad chceš, aby tvý oblíbenci měli pořád do kola maximální bodování? Na závěr bych ještě radil, aby sis recenze četl pozorněji, pak možná pochopíš víc...

9. 05. 2006 12:04

- Mira

Nazdar zklamaný Venco. Jak říkáš, každý má právo na svůj názor, a jelikož mi v tvé recenzi nesedí hned několik věcí, připojím svůj názor i já. Předně mi prosím řekni jaký světlý bod, nebo záchytný okamžik u desky očekáváš? To by mě opravdu zajímalo co si pod tím vybavuješ. Dál si chceš prospěvovat. V pořádku, kup si nové Alkeholy , nebo Lucku Bílou a prozpěvuj si z plných plic. Pak se ale nepleť do recenzí deathových desek, Venco! Chceš si euforicky omlacovat palici? Proč to neuděláš na HC riffech, které ti tam přichází občas na mysl? Dál mě šokovala věta: ... "dobré je použití živého bubeníka". Nechápu. Mohl bys to nějak vysvětlit? Docela zvláštní je i věta, kde Venco popisuješ Continuity, jako téměř geniální dílo, ale v podstatě jde, dle tvého názoru, o dílo obyčejné, slabého průměru se ti jevící kapely. ??? Nechápu tvé myšlenkové pochody. Na závěr jen, prosím tě, pošli mi seznam těch podobných kapel, kterých jsi už ty, Venco slyšel tuny, rád si je seženu a poslechnu. PS: Stálý vokalista je Petr, nikoliv Peter, Venco.

9. 05. 2006 9:21

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0827 sekund.