Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MÖTLEY CRÜE - Too Fast For Love


- Guns

Co takhle seriál o London?Teď je to celkem aktuální.

7. 08. 2019 22:46

- Guns

Pepsi,když si poslechneš píseň Take me to the top tak to bylo Heavy a pořádný nebo snad Livewire to začínalo jemně podobně jako Out of the Night od Great White cojž si myslím že byl dosti Heavy riff a co takhle píseň Piece of your action to bylo taky dosti heavy dle mého názoru a kytara znějící jak od Accptu jak jsem psal no nevím ale stím punkem bych taky asi souhlasil ale i hard rock by taky šel bylo to takové zvláštní no ale ikonu metal bych toho dal :) a TFFR no já bych to stejno jmené album vůbec nepřirovnával k prvnímu možná málo ale fakt málo byla už hodně jiné úplně pryč s Glamu bylo to jako když L.A. Guns vydali alba Vicious Circle a American Hardcore taky to bylo uplně jinde ale to se mi aspoň libí ve srovnání s deskou Motley Crue nevím no a ten Saints of Los Angeles ten by celkem šel ale už to postradá ten starý dobrý zvuk :) jak jsem psal předtím do roku 1989 byli dobří ale pak už to celkem upadlo a s tím radiem je to asi jasné pač tam v těch letech už byli na vrcholu a tak už i jemně změkli a co je do rádia vhodnější že? :)

21. 10. 2016 16:20

TFFR - rumcajs

Opravdu debut a Shout jsou pecky, jejich nej. Jsou upřímné, špinavé, punkové a postrádají pozdější nablýskanost (naštěstí). Osobně mám ale taky hodně rád Saints a desku s Corabim,která svou syrovostí debut připomíná. Jinak je ale úplně jiná a to je na ní senzační. V rádiu však spíš uslyšíme Girls, girls, girls a Home sweet home než věci z těchto desek. Škoda.

4. 10. 2016 23:56

- Pepsi Stone

Já tedy na Too Fast... heavy metal neslyším vůbec. Beru jí jako moc fajn glampunkovou desku. U Shout At The Devil už to bylo pravda kovovější. Souhlasím ale s tím, že obě jsou skvělé.

4. 10. 2016 21:26

- Guns

Myslím si že ještě s Shout at the Devil nejlepší desky.Tahle první byla šlušný Heavy Metal s Hard Rokem trochu podobný desce od Acceptu Breaker a Shout at the Devil špičková věc luxusní Heavy Metal.Netvrdím ovšem že další alba stály za... ale byl už to Glam Metal a nebyl až tak dobrý jako ten Heavy Metal myslím si že až do desky Dr.Feelgood to bylo furt super pak to stálo za hovno dle mého názoru :)

4. 10. 2016 17:46

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07985 sekund.