DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HARLEJ - Máme vlka


- Manhaimista

Prosím vás,Fanklub Harleje by svoje miláčky obhajoval i kdyby natočili desku alá Lunetic.Tak to kurva pochopte.

10. 05. 2011 15:32

HARLEJ - Michael

Bohužiaľ jednoznačne najslabšia doska od tejto kapely.veľmi som sa na ňu tešil,pretože Harlej sledujem od ich prvej platni. bez nápadov až na zopár skladieb.ja som nesmierne sklamaný....je to naozaj škoda.

22. 04. 2011 14:57

- Ladislav

Nejsi první kdo mě takto tituluje.Ale nevadí.Člověk si zvykne i na šibenici!

18. 04. 2011 10:48

- - taurox

Proč sem taháte Sunset Strip? Stone napsal svůj názor na desku, která mezi náma fakt za moc nestojí, tak nevidím důvod, proč byste se měli začít navážet do jeho vlastní kapely. Jen by mě zajímalo pane Karle Pivoňko, co a kde jste od Sunset Strip slyšel, že je považujete za jednu z nejzbytečnějších a nejhorších kapel?

17. 04. 2011 1:48

- Pepsi Stone

Zmuriduch: Já proti Hrbáčkovi rozhodně nejsem zaujatý. Jen podle mého názoru nedosahuje Šafránkových kvalit a to potvrzuje i tahle deska. Jinak o kostelu bez oken vůbec nic nevím... Pochybuju, že jsem někdy něco takovýho psal. Petr: Že se ti Sunset Strip nelíbí je v pořádku. Každý má svůj názor. Tys ho nějak vyjádřil, já taky. A s nějakými zákazy jsi asi trochu zaspal dobu.

15. 04. 2011 16:47

?! - Petr

Myslím, že pan Pivoňka má naprostou pravdu. Po poslechu Sunset Strip, jsem stejného názoru. Lidem kteří mají jako vkus svého hudebního počínáni toporný rock and roll s velmi podprůměrným zpěvem (o angličtině nemluvě), bych psaní do hudebních plátků zákonem zakázal. V hospodě si o tom žvaňte, ale ne prosím jako odborný recenzent. To je jako když by Vám špatný léčitel operoval slepáka. Použiji jednu hlášku z českého filmu "chce se mi zvracet".

15. 04. 2011 9:08

Pepsi Stone?? - Zmuriduch

Pepsi Stone, kritika je trochu něco jiného, než navážení se do Hrbáčka a vychvalování Šafránka. Pokud jseš proti někomu zaujatý, nemůžeš psát recenze. Jinak jen připomenu, že jsem od jistého Skaly četl článek v regionálním deníku (již je to pár let), kde psal o starém barokním kostelíku, který podle něj neměl okna. Kostelík normálně stojí a slouží hrstce veřících. To je jeden z důvodů proč bych této recenzi nevěřil :-)

14. 04. 2011 18:32

- Kuba

Nemyslím si, že by to CD bylo zas tak špatný. Naopak se mi docela líbí a chytlo mě na první poslech. Je jen prostě trochu jiný a to neznamená, že když to není hned klasická Hárlejácká halekačka, že je to průser. Podle mě komplexně nejlepěí CD s Hrbáčkem!

14. 04. 2011 15:04

- Pepsi Stone

Koukám pane Pivoňko, že toho o mě víte více než já sám o sobě. Není nad takové fanoušky...

12. 04. 2011 13:02

- Tomáš

Koukám, že Svhed je taky členem Sunset Strip... začína mě to tady bavit :o))

12. 04. 2011 10:33

- Shved

Vážený Karle Pivoňko, jděte do prdele!!!!!

11. 04. 2011 19:45

:-) - Karel Pivoňka

Já taky nejsem z novýho CD dvakrát odvařenej, i když se tam 3-4 povedený písničky rozhodně najdou, který budou určitě patřit do zlatýho fondu kapely. Ta recenze je ale moc, moc špatná z profesionálního hlediska a není evidentně nezaujatá a je hodně subjektivní. Pana skalu registruju již pár let jako velmi podprůměrnýho novináře regionálního deníku a nyní i jako boužel velmi mizernýho recenzenta. O jeho muzikantskejch a pěveckejch kvalitách ani nemluvím, protože Sunset Strip je asu jedna z nejzbytečnějších a nejhorších kapel, který jsem slyšel a která si zahraje na nějaké akci zejména tehdy, když danou akci je pan Skala díky svému mocnému peru schopen podpořit v médiích. Ještě, že to tolikrát není. Recenze, byť záporný, se rozhodně píšou jinak.

11. 04. 2011 19:24

- Tomáš

Lindene, ty si neunavnej... :o))

11. 04. 2011 16:43

- Ladislav

Skupina Harlej je už dávno za zenitem.Ejacula von krankenhaus je fakt sračka ze které je mi na zvracení!Chybí tam ty staré dobré hity jako třeba Toník a Vládík,Zfetovanej,Tankisté,Čikuli,Braunová,Oči na dně moří,Zrzi Zrzi,Přirození.I ta tolik kritizovaná fošna Když chválím,tak sebe je proti tomuto počinu zlato!Jinak oni už žijí jenom ze starých dobrých dob Šafrdy,poněvadž nebýt těch hitů nahoře zmíněných na které lidé na koncertech nejvíce tancujou tak by si mohli hrát leda tak před zrcadlem.Opravdu si myslím že dnešní Harlej už opravdu jen \\\"přesluhují\\\" dělaj ostudu a jsou všem pro smích.A šoumenství Rauera?Za koncert se zmohne jenom na Rozvíjej se buřtíku.Za půl hodiny je zpocenej jako kdyby běžel maraton a to tam víceméně stojí.A když už tak tam poskakuje jako dodělávající kobyla.Všimni si také bicí kytary a basy dnešních členů kapely a porovnej je s předešlýma.Ti minulý členové co se týká bubnů basy a kytary byly o dost lepší.Harlej by se měl na to už dávno vysrat,protože to co dnes předvádí,tak to je hnus a svinstvo toho největšího stupně!!!!!

11. 04. 2011 11:25

- Shved

to Eva: Zajímavé. Nikde ve svém okolí jsem neslyšel, že by deska byla naprosto skvělá, skvělá, dobrá a podobně. Oproti tomu slova špatná, sračka, průser jsem slyšel velmi často. Možná je to dáno tím, že tato deska je více pro ženský a my chlapi ji tak nějak nechápeme.

9. 04. 2011 18:37

- Eva

Nějak tomu nerozumím, tohle CD že má být špatný? Pro mě je naprosto skvělý.

9. 04. 2011 15:23

- Amorsen

Já chválím, že tyhle kapely aspoň občas někdo nazve pravým jménem jako teď. To přirovnání je urážka pro Sifon, nedávno jsem na sifonech byl a s tancovačkou to má společnýho jenom to, že hrajou 4hodinové vystoupení. Jinak výborná hardrocková kapela ve stylu guitar hero (ta sólice je fantastická). A pařilo se jako nakoncertu, ne jako na pouťové tancovačce. Harlej jsem bral jako tupou tancovačku, kterou kterou stojí za to si poslechnout díky šoumenství Šafránka s Rauerem a Šafránkově zpěvu. To bylo jediné, co je drželo v bigbítovém nadprůměru.

8. 04. 2011 20:01

- Savapip

to Pipa: to že recenze vyšly obě v jeden den ještě neznamená, že je Pepsi psal současně, něco čeká na vydání déle, něco míň a přišlo mi zajímavé oba články pustit současně :-)

8. 04. 2011 16:58

- Pepsi Stone

Pipa: No tak, soulož se Šafránkem není zrovna to, co by mě budilo v noci chtíčem ze spaní... Karel: Recenze je písemný kritický posudek uměleckého nebo vědeckého díla. Tak hovoří wikipedie, tedy ne bláboly co patří na blog. Kdyby všichni psali jen pochvalný recenze, tak by pak jakákoliv kritika (ať konstruktivní nebo nekonstruktivní) ztratila smysl. A ať si kdo chce za touhle recenzí odflusne, já si za ní stojím. Nemůžu chválit něco o čem jsem přesvědčen, že je od základu špatně.

8. 04. 2011 15:53

- Pipa

Zdravim autora. Tohle není recenze, ale milostná předehra před souloží s Vláďou Šafránkem. Napsat obě recenze, jak na Harlej, tak na Šafránka v jeden den… ??!! Spíš z toho cejtim, že kdokoliv by nahradil původního vokalistu, byl by špatnej i kdyby byl ze zlata. Takže asi nějakej mindrák. Slyšel jsem obě desky a obě sou dobrý. Každá je jiná, ale mě se líbí obě a hodnocení 2,5 ku 8 fakt zavání o jistém záměru někoho pořádně sejmout :o) Každopádně se těším na letošní CzechRock Block, kde si poslechnu jak Hrbáčka(Harlej) tak Šafránka(Wada Gang a autora tohoto článku Jana Skalu alias Pepsi Stouna , vokalistu plzeňských Sunset Strip. No a na závěr, přirovnat Harlej k Sifonu…:o)) Sečteno podtrženo, tohle není recenze, ale poprava a plivnutí po poctivý český kapele se silnym nádechem zaujatosti.

8. 04. 2011 11:49

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08049 sekund.