RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Falešný sentiment


- ToPi

Nebudu na základě videoklipu hodnotit úmysly či přímo osobnosti protagonistů, ale charita jako téma je poměrně zajímavé. Ponechám nyní stranou televizní charitativní večírky různých manželek politiků či jiných celebrit, pojďme do klubů. Nápis "a výtěžek jde na ..." je na plakátu dobrou reklamou a každý kolemjdoucí se jistě zastydí při pomyšlení, že by na takovou akci nešel. Klubová kapela si pronajme větší sál, většího zvukaře, média poskytnou určitou mediální podporu (kdo by byl tak bezcitný, že by odepřel pomoc takovému koncertu pár dnů po neštěstí). Výsledek? Místo obvyklých 15 lidí přijde na koncert 70, zvukař i sál sleví z nároků, výčepní si ponechá výtěžek celý, ale nějakých 150,- Kč na oběti neštěstí snad zbyde. Jestli to má jiný smysl, než že kapela zneužije neštěstí jiných k vlastní propagaci, o tom se dá úspěšně pochybovat. Připadá mi to podobné jako když se občas nějaká kapela snaží udělat místnímu prvoligovému klubu sportovní hymnu. Ale o tom až někdy jindy. Jinak, já se rád pochlubím, když přispěju na něco dobrého, líbí se mi třeba žluté kytky Ligy proti rakovině. Po přispění si ji můžu připnout na tričko, ukázat se na ulici tak trochu v lepším světle a ještě tím motivovat kolemjdoucí, aby si to šli rychle pořídit taky, aby nedělali ostudu :-). Hezky a sympaticky vymyšlené.

9. 04. 2011 15:25

- Amorsen

Přesně tak, o charitativních koncertech a podobných akcích si myslím svoje a jsem rád, že na to někdo upozornil. Když budu chtít charitativně zapůsobit (a to i veřejně), natočím se, jak posílám déemesku anebo vypisuju šek.

8. 04. 2011 22:11

- GNT

Když chce umělec projevit účast na cizím neštěstí, tak ať pošle svoje prachy (ne peníze, které se vyberou od lidí na nějaké charitní akci) a to v tichosti, bez jakékoli sebereklamy. Nesnáším charitativní koncerty (už jen kvůli výběru skladeb, vznešeným kecům a hudební či lidské nesourodosti účastníků takových monstrakcí). Oddělujme umělcovo dílo od jeho postojů či činů - každý má nějaký ten škraloup a hříšek. Tommy J. by měl plodit jeden speed za druhým, proto tu na světě je, a ostatní nechat povolanějším. Podíváme-li se na jeho postavu (která nemusí být jen výsledkem jeho žravosti, může jít o něj. genetickou poruchu), nemusel by tu na světě být dlouho - možná si to uvědomuje a pak lze pochopit i jeho jistou nadprodukci (hlavně ve srovnání s jinými, dříve to bylo normální, mít rok co rok nové album).

8. 04. 2011 6:23

- Tassadar

O golden ressurection jsem v životě neslyšel, ale ze zvědavosti jsem si klip pustil. No, okamžitě mě to srazilo do kolen, co to kruci má být? Dva přetučnělí zpívající maníci mají vypadat dojemně? Ježiš..

7. 04. 2011 23:23

+6/10 - Hermes

Tak bohuzel ... cerne myslenky me taktez stihly okamzite potom, co jsem dotycny klip mel cest zhlednout....a pratele, uprimne...ja nevim, jak presne naformulovat pocity....zacnu muzikou. Ta je na 90% z pera Tommyho, coz bych kvitoval s povdekem, jelikoz jej jakozto skladatele stavim na jeden z nejvyssich piedestalu (spolu napr. s Tony Kakkem...). Tradicne pekne a zajimave harmonie (a tradicne ovlivnene Beatles, Abbou nebo Queen), bohate a vrstvnene vokaly ... doted vse v poradku... Texty me nikdy nezajimaly, tak tento i pres jeho nespornou naivitu nebudu resit...proste maji kluci co zpivat. Klip je ultra - debilni a pripomina mi ony plamenne a laskyplne pohyby chlapcu v bilem jako Backstreet Boys, nebo Westlife. Anebo malinko jinak, proste Zdéňa Pohlerich v prestrojeni a vedle nej Tommy, kteremu poprve nemuzu poprat "Tommy hobluj!!!" Dostavame se ovsem k otazce, proc onen slagr vlastne vznikl... V tomto jsem bohuzel nucen souhlasit s Paganem...v Japonsku se tato muzika velmi dobre prodava, tak proc jim nevlizt jeste vic do prdele, treba prodame par desek navic, kdyz uz si nas vsude jinde stahnou... Resume: opet tezke hodnotit, takze dnes po castech: hudba: 8/10, text: 2/10, klip: 0/10, dulezitost a kvalita klipu samotneho: -5/10. Kollik nam to dava? Strasne cislo, ale nedokazu jit pod +6/10 (ja vim, kvuli hudbe samotne), jinak by se hodnoceni hybalo bohuzel hluboko pod prumerem... Vecna a nekonecna skoda, navic pokud se onen bolest - song ma dostat jako bonus na nove CD GR (a necekane jako japonsky bonus)... Kurva kluci, mate prece navic, nez oplakavat cizi nestesti. Az vam tornado odnese baraky, taky vam nekdo napise pisen vcetne klipu...???

7. 04. 2011 23:08

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07919 sekund.