RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EAGLEHEART - Dreamtherapy


- škopek

tak sem včera v jedný brněnský hospodě zaslech, že prý do Eagleheart míří nový bubeník Filip Smetana, doteď Ascendancy a tam se měl prý vrátit původní bubeník Olsson (nyní Flowerwhile), ale prý se nedohodli, tak Ascendancy zaplatili na nahrávku nové fošny někoho ze zahraničí a prý to má být Mike Terrana, co je na tom pravdy nevím, ale informace to je zajímavá

20. 12. 2013 10:24

Dreamtherapy - SEBASTIEN - Jirka

...Eagleheart hrají trochu jinou podobu metalu, než my, ale i proto mě turné s nimi strašně bavilo - aspoň to bylo pestré a každý si tam mohl najít to své (uznávám, že my jsme mnohem větší popík :-D)... :) Co se desky týče, líbí se mi - nejvíc mě překvapil Vojta, který tu zpívá naprosto famózně!!! Držím klukům palce, CD jsem si koupil a vyjímá se mi ve sbírce hned vedle RHAPSODY OF FIRE, SERENITY, nebo MASTERPLAN! ;)

8. 02. 2012 16:27

to Pavel - martan

Dík za tip, ASCENDANCE jsem (ukázky) poslechl. Je to postavený (na rozdíl od EAGLEHEART) hodně na klávesách, stylově bych to zařadil na prog/trash tudíž bych tyto bandy příliš nesrovnával. O krapet lépe se mi poslouchá ARCH OF HELL, to je dost podobné finským NORTHER (obě ve stylu melodického deathu), které občas s radostí poslechnu.

28. 12. 2011 0:01

- pavel

já ale nemluvím o živém vystupování ale o desce. A budeš se divit nejsi sám kdo viděl obě kapely naživo hrát. Já je viděl ve Zlíně. A ano máš pravdu Eaglheart je naživo tak minimálně o třídu dál než Sebastien a po Eaglech tam hráli Ascendancy a ti jsou zase ještě o krok dál než oni. Já letos defakto viděl a slyšel všechny CZ kapely které tady tu scénu tlačí dopředu . Eagleheart Sebastien, Ascendancy, Porta Inferi, unikli mi Seven a Salamandra.

22. 12. 2011 0:09

- martan

Zažil jsem Pavle před měsícem live Sebastien a Eagleheart (hráli dokonce po sobě) a je to nejen jiný styl, ale alespoň pro mne i jiná liga:-)

20. 12. 2011 0:11

to pavel - martan

Naprosto Tě chápu, ale pokud Ti vadí kytarová sóla a vyhrávky ve svižném tempu, tak holt musíš sáhnou do jiného soudku (stylu), tady to je v naprostém pořádku.

19. 12. 2011 23:29

nevím - pavel

tak nevím, poslouchal jsem si tu desku několikrát na Bandzone, ale moc mě to nezaujalo. Spousta dobrých momentů ale podle mě také spousta výplně. Singl Creator of Time byl výborný, ale zbytek se mi zdá nějak moc obyčejný a hlavně mi jednotlivé skladby splývají. Co mě fakt sere tak jsou hloupé sóla. Ne špatné, ne blbé, ale hloupé - stále dokola bez výrazného momentu. Říká se mi to těžko, ale třeba Sebastien mě vzali víc. I když je to mnohem větší popíkárna tak jednotlivé skladby jsou pestřejší a zapamatovatelnější. Řemeslně a produkčně tu je všechno v pořádku.

17. 12. 2011 17:32

- martan

Nevím Pagane, jestli není ve tvé větičce špetka ironie, ale jak psal Lars, za 30let se už něco naposlouchat dá:-) No a kdybys náhodu potkal na koncíku postaršího pána v triku EAGLEHEART, je malá pravděpodobnost, že jsem to byl já:-)) Abys neřekl, že progres úplně nesnáším, tak mám celkem rád francouzské HEAVENLY, no a jak jinak, zase je lepší sáhnout po starších plackách, Virus už neměl tolik šťávy.

14. 12. 2011 15:34

- Pagan

je prostě vidět, že jsi znalec, martane!:-)

14. 12. 2011 8:54

- martan

Potencionálním zájemcům o poslech této fošny bych ještě sdělil, aby se nelekli recenzí z řad redaktorů, byť tato záležitost je tak "progresivní" jako celý počin HELLOWEENu. Pravda, možná se mihnou klávesy v ploužáku uprostřed alba (a v intro), ale jinak je toto zcela kytarová záležitost. Při druhém poslechu bych si dovolil vyšponovat do čela velmi zajímavou svižnou pecku Shades Of Nothing.

13. 12. 2011 23:55

- martan

Nechci u této placky posuzovat po prvním poslechu, zda je hudebně nápaditější (zvukem díky producentovi by měla:-) než předchozí Moment Of Life, nicméně musím říci, že jsem velmi spokojen. Všem flákům bych 10/10 nedal, ale vysloveně propadák jsem tam nepostřehl. U mne vítězí skladba shodná s názvem alba........a není špatná ani ta dvanáctiminutová, která mi buší do bubínků na závěr.

12. 12. 2011 23:30

Naše smečky - b.wolf

jsem až na pár výjimek nemusel; po poslechu debutu jsem příjemně překvapen a po dlouhé době kupuju obě orig. CD. Na stávající poměry pecka! 9,5/10

1. 12. 2011 11:22

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08686 sekund.