RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2011 – 26.11.2011 - ZIMNÍ STADION LUĎKA ČAJKY


- Tassadar

Abych taky přispěl do diskuze, tak mám pocit, že zdejší autoři dělají tento web opravdu jen pro radost -> nikdo jim za to nic nedává, natož aby jim platil koncerty:) Čili Ray si může psát, co sama chce, tohle je navíc parádní práce. Nechápu, jak se do ní může někdo navážet^^

5. 01. 2012 19:40

to Dan - oyodo

Tak se ozývám z pozice účastníka, narozdíl od tebe jsem tam byl. A byl jsem tam pouze kvůli Gamma Ray. Ta hromada sraček (sorry) náhradníků předtím nestojí ani za řádku, natož tak skvěle a obsáhle udělanou reportáž. Navíc tolik dobrejch reportáží od Ray z tolika koncertů, na které třeba nemám šanci se dostat, mluví za sebe. Tak asi tak.

5. 01. 2012 17:59

- Savapip

to Dan: chápu dobře, že když sis vstupenku nekoupil, žes tam vůbec nebyl? a všiml sis, že Radka svojí motivaci (i její částečný kolaps) vysvětlila už v úvodu? Pokud se vydám na akci, kde nakonec hraje někdo úplně jiný, než na koho se chystám, tak stojí za poklepání na rameno už jen fakt, že se na to Radka nevykašlala (taky mohla říct, že je ráda, že akreditaci zrušila, že...) a do reportu se přes to všechno pustila..., a dle mého se s ním vypořádala dooost dobře ;-)

5. 01. 2012 17:21

- Ray

to Anonim: Děkuji, že ses mě zastal, to potěší, když člověk nad něčím stráví tolik času a pak je bezdůvodně nařknut. A k Danově příspěvku jen tolik: Anonim má pravdu, prospělo by ti se pořádně podívat na devadesát procent reportů ve Sparku. Pak mi něco vykládej.

5. 01. 2012 16:25

to Dan - Anonim

To si snad děláš prdel, ne? O každý kapele je tam odstavec textu, u hlavních hvězd dokonce kompletní setlist a navíc hromada fotek. Tomu já říkám zatraceně profesionální práce. Koukni se jaký "profesionální" reporty jsou třeba ve Sparku. To člověk občas ani nevěří, že ty redaktoři na tom koncertě vůbec byli.

5. 01. 2012 15:21

domeček z karet - Dan

Doufám, že mají organizátoři zanesené ve smlouvách nějaké sankce, protože tolik kapel, aby se na to vykašlalo je nemístné, bez úcty k fanouškům a velmi drzé k pořadatelům. Jsem rád, že jsem si vstupenku nekoupil, protože přesně ty kapely co nepřijeli jsem chtěl vidět (tedy hlavně As I Lay Dying a Septicflesh). Mimochodem slečna recenzentka by měla brát práci víc profesionálně a ne se tam jet na akreditaci pobavit. Nechápu proč tam jela, když se jí vlastně nic nelíbí a vše odsuzuje. A i kdyby to tak osobně bylo, tak recenze z koncertu by měla být věcná nejen pocitově. Například si naposlouchat desky zúčastněných kapel by bylo určitě fajn :)

5. 01. 2012 12:41

- Ray

Se svým melodickým uchem jistojistě nic neudělám. A je mi jasné, že když jsi "Thrashator", tak by si asi taky neskákal nadšením, kdyby tam celý den hrály powerspeedové kapely ;)

7. 12. 2011 21:35

- Thrashator

Číst report z WMoR a nedočíst se ani řádku o CORONER? Škoda, doporučuji pro příště něco s tím melodickým uchem udělat.... ;-)

7. 12. 2011 15:59

Kingdom Come - Pavel

Já jsem si koupil lístek za 300.- přijel jsem na Kingdom Come a po jejich setu zase spokojeně odjel. Mě rozhodně nenudili. Zahráli super, šlapalo to, Leny zpíval perfektně. Si ale myslím že dobrá půlka lidí o téhle kapele nikdy před tím neslyšela, natož aby znala jejich skladby. Což je trochu smutné když si uvědomíme, že patří mezi spolky, které za svoji karieru prodaly přes 20milionů desek a dokázal vyprodat stadiony i v USA.

7. 12. 2011 15:47

- Stepan

Aha, tak to je vyborna zprava, zacinam se na to vystoupeni Unisonicu na MoRu nakonec docela tesit... :-)

6. 12. 2011 17:00

- Ray

To Stepan: Jojo, Bubák má pravdu, podle všeho je regulérním členem kapely.

6. 12. 2011 9:47

- Bubák

No nejen vystoupit jako host, jestli jsem to dobře pochopil, Kai už je členem kapely.....

6. 12. 2011 6:27

Kiske - Stepan

Kiske nemel cepici ani letos na Wackenu kde zpival s Tobiho Avantasii, navic mel nejakou cernou bundu, takze konecne vypadal vic jako rocker ci motorkar, nez jako lyzar :-)). Uz tam mi ten jeho celkovy projev prisel vyrazne lepsi nez behem prosincoveho Avantasia turne, a o tisic procent lepsi nez kdyz jsem ho videl poprve na MoRu 2010 s Unisonicem. A pokud jeho vystoupeni s Gamma Ray stalo za to, tak nad nim precijen zatim nemusime lamat hul, zda se... Jsem zvedav na MoR 2012, jak se predvede s Unisonicem tentokrat. Mimochodem, vite nekdo neco o tom, ze by tam s nimi mel jako host vystoupit naopak i Kai Hansen?

5. 12. 2011 23:08

Coroner - Rainmaker

trochu mě mrzí, že jsi musela odejít na Coroner, ptz ty podle mě patřili vůbec k tomu nejlepšímu a hlavně to byla první kapela u který jsem se zahřál, to co bylo přednim mě dost nudilo, Morbid angel mě potěšili, vrchol podlě mě určitě Amon amarth a Gamma ray? trochu jsem se nudil, přestože jsem se na ně těšil, naštěstí to napravil Mike, ale i tak to řadim mezi průměrný koncerty, viděl jsem od nich lepší

5. 12. 2011 21:21

- Rainmaker

on si tu čepici nasazoval a sundaval pokud jsem si dobře všimnul...ted si jdu přečíst článek :)

5. 12. 2011 16:11

- Ray

Viď? Taky mě to strašně šokovalo :D

5. 12. 2011 10:56

- Bubák

Michael bez čepice? Neuvěřitelné. :-))))

5. 12. 2011 7:41

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09133 sekund.