RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance roku 2011 (Pepsi Stone)


- Pepsi Stone

Řekl bych, že Jane´s Addiction jsou těsně pod čarou.

31. 01. 2012 6:28

- flooder

trochu jsem počítall že se u tebe v topce objeví i Janes Addiction, ale asi jsem se přepočítal

30. 01. 2012 18:48

- Pepsi Stone

Anonim: Jistě, že je subjektivní. Touhle bilancí jsem vyjádřil čistě svůj názor a loňský rok mě prostě hra Bakči bavila víc než hra Běhunka. A nekoukám se na to, kdo je na tom líp technicky. To mě nikdy extra nezajímalo, když se nejednalo o úplnýho šumaře, o čemž v případě těchhle dvou pánů nemůže být řeč. Stepan: Nepřišel si o nic. Doslova o nic :-D Bukec.T: Nechtěj po mě aby se mi líbila jakákoliv obyčejná věc, kde jen řežou ty tvrdý kytarový polena než vyloženě chytře udělaná skladba, byť je v ní halda elektroniky. A Františkovo lázně mají k Míšovi Kočkovi Davidovi kurva daleko. Nebo spíš on k nim. Shved: Řekneme si v neděli...

26. 01. 2012 7:00

- Bukec.T

Shved: neříkám že je Strážnej anděl kdoví jakej hit ale to mě jako fanoušek Arakain chceš říct že sračku Františkovy lázně považuješ za větší "hit" než Strážnej anděl? to už rovno můžeš považovat za hity odpad Michala Davida

25. 01. 2012 22:15

- Shved

Jakkoliv může song Františkovi lázně pro rockového nebo metalového fanouška působit jako totální sračka je třeba uznat, že je to megahit. A k tomu Arakainu. Jsem sice zatvrzelý fanoušek Arakainu, ale nemyslím si, že by např. Střážnej anděl byl kdovíjaký hit. Nová deska Harlej se může také jevit jako sračka (pro mne to tak jednoznačně je), ale jediné objektivní měřítko je návštěvnost koncertů nebo prodejnost. Ani na jedno si Harlej nemůže stěžovat. My fanoušci "starého" Harleje jsme jednoznačně zklamani, ale noví fanoušci přibývají. To samé se dá říct o Kabátu.

25. 01. 2012 20:41

- Ladislav

Za sračku roku si zapomněl napsat buzeranty z Harleje!Nebo se ještě pořád bojíš toho vyžraného tlustoprda?A ještě Debustrol se k nim může ''směle" řadit.A jestli je ten Fantovic debílek dobrej bubeník,tak je na světě možné už opravdu všechno!Jinak Vláďa je opravdu zpěvák par excellence,lepší než to plzeňské trdlo Hrbáček.(Popíchnutí směrem k válečkovi,snad to ta tlustá bečka sádla čte!)

25. 01. 2012 18:01

- Stepan

Na ty Blackomore's Night na Svihov jsem malem taky vyrazil. Takze hadam, ze jsem o nic zasadniho neprisel?

25. 01. 2012 15:01

- Anonim

Ten minižebříček zpěváků a muzikantů roku je opravdu HODNĚ subjektivní. Zajímalo by mě podle jakech kritérií si třeba hodnotil, že Petr Bakča Bakalerov je lepší kytarista než Honza Běhunek nebo že bubeník roku je Dave Grohl? Jinak docela dobrej výběr českejch desek. S tím bych i souhlasil. Akorád novinka Wanastowek mi nepříjde jako návrat ke kořenům, ale spíš návrat do poloviny devadesátých let k albu Andělé. Přeci jen kořeny týhle kapely jsou spjaty s punkem a nepřekonatelnou nářezovou deskou Tak mi to teda nandey, ke které má novinka Letíme na Wenuši hodně daleko.

25. 01. 2012 9:12

- Pepsi Stone

Seven, Arakain, Powerwolf jsou kapely, který fakt neposlouchám a jejich hudba, ač je jakkoliv kvalitní mě prostě neoslovuj, takže se v týhle bilanci objevigt nemohly. Františkovy Lázně mě oslovily...

24. 01. 2012 22:51

- Bukec.T

ale zas musim podekovat Pepsi Stoneovi za song Hot musim rict ze tak paradni svezi rock sem dlouho neslysel fakt skvele se to posloucha :)

24. 01. 2012 22:12

to Bukec.T - Veronika

Neboj, na Powerwolf v bilancích taky dojde ;)

24. 01. 2012 21:33

- Bukec.T

to s tou sračkou Františkovy Laázně jako českej song roku nemyslíš vážně ne? kdyt letos vyšli takovy skvely songy jako SEVEN - Beznaděj nebo od ARAKAIN Strážnej anděl ...ARAKAIN mě tam celkově nějak chybí stejně jako ostatní skupiny jako třeba POWERWOLF ti vydali taky skvělou desku ale jak se říká 100 lidí 100 názorů :)

24. 01. 2012 21:29

- Soichiro Honda

Reckless Love!! Na to so teraz narazil, ale fakt pecka. Už dávno ma žiadny album takto nechytil..

24. 01. 2012 16:48

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.4446 sekund.