ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Metalisté jsou burani a hlupáci…


- rainmaker

to jako ostatní lidi nechlastaj nebo co??? co jsem slyšel od lidí ve Vizovicích, radši by brali 2x masters než Vinobraní, tam se prej sjížděj dobytci...sám nechápu v čem to je...

19. 02. 2012 21:23

- Mike

Nechci, abz to vzpadalo blbě, jsem metalista nějakých 15 let, ale někdy si za tyhle názory můžeme sami. Že je spousta rockerů banda alkoholiků, kterým v lepším případě stačí zahulákat si na Svařák od Harleje, v horším pak na fesťáku díky svýmu stavu ani nerozliší koncert od rádia, je bohužel pravda. Když se to pak nakumluje na nějaké větší akci, tak je to krásná nahrávka na smeč pro všechny odpůrce rockové hudby a celé této kultury.

15. 02. 2012 15:56

2HeavyMarty - b.wolf

To já se už rozhodně nepodivuji, mně se chce kolikrát zvracet. Pustím bednu, agresivní reklamy na supersrát či podobné hrůzy, v autě než přehodím CD, zní komunistické "fláky" hergota či "discohit" zn. Miška Zadávit nebo národní poklad. Z "rockových" stanic, jako třeba RockMax se staly popové sračky a co mě nejvíc štve, když už si chci koupit origo CD, (což z mých kámošů a známých skoro nikdo nedělá a vždycky se mně řehtají, proč si to vole nesosneš) tak v krámu, ať už kamenném nebo e-shopu taky nic... smutné. Pak se všichni diví, že všichni stahují jak diví. Příklady-na debutní placku Pyramaze jsem čekal 4(!!!) měsíce, za CD UFO Mechanix chtěla po mně slečna v krámě Kč 990,-(!!!), prý jí pan majitel řekl, že to musí, že to je rarita... Nikomu nenutím poslech hard rocku či metalu, ale striktně ODMÍTÁM masáž tzv. médií určovat, co budu poslouchat-to je naprosto totožná situace s komanči.

14. 02. 2012 10:16

K příspěvku b.wolfa - HeavyMarty

Je velkým zklamáním a moc smutné, že naše hudba neměla šanci v médiích za komančů, a nemá ani dnes, v demokratickém státě. Je to ukázka hlavně toho, jak lidi dokáží ve své neschopnosti samostatného myšlení podlehnout konzumním trendům uměle diktovaných médii. Ta určují, co se vám má líbit a ovce je následují. Sám se často podivuji nad českým hudebním, popř.kulturním vkusem v zemi, o které se před lety tradovalo "Co Čech, to muzikant".

13. 02. 2012 17:13

K příspěvku Pagan z 8.2. - HeavyMarty

Je samozřejmě pravda, že tyto negativní názory tu byly a budou. Uklidňujme se však jistotou, že ústa, ze kterých vyšla, tady věčně jistojistě nebudou! Alespoň takto na dálku se k vám, přátelé, připojuji a jsem s vámi! Ať žije big beat, rock, metal, navždy v našich srdcích! Buďme svobodní a primitivům ukažme, jak se umí chovat pravý rocker.

13. 02. 2012 16:59

Tohle - b.wolf

téma je pro pisálky věčné a vděčné... osobně mě takovéhle názory kdysi vytáčely, dneska se tomu jenom směju. Rock, potažmo metal je zas a znovu vytlačovaný z médií (už i to přiblblé očko zrušilo napřed Madhouse, pak Smršť a když jsem se dotázal proč, bylo mi jakýmsi redaktůrkem sděleno, že to je "okrajový žánr", který "nikdo neposlouchá"... co k tomu dodat. Hlavně že konzumní trotli jsou denně krmení rádiovými zvratky, jež nazvat hudbou je urážka hudby. Jdu si pustit nové Lillia Axe:)

10. 02. 2012 21:17

... - Ewe

...takže metal se NELIDSKY BLIJE.. jasně, pán tomu evidentně rozumí.... to napsal nějakej zakomplexovanej zmrd co si doma jede Evu a Vaška... nesnáším takovéhle lidi...... a chtěla bych vidět... jak MŮJ OTEC JE NEINTELIGENTNÍ VYPATLANEC :D..... opravdu, pán si chtěl něco dokázat a psát o něčem, o čem nemá ani páru ;)

9. 02. 2012 22:04

- Pagan

Fotka je správně :-)

8. 02. 2012 19:07

- Bubák

Venco (fotka Pagana? :-DDD) možná by stálo za to inkriminovaný článek sem nakopírovat, nebo dát odkaz, každopádně nevím proč se nad tím rozčilujete, takle to je od dob, kdy vznikla rocková hudba a takhle tomu bude i nadále. To co máme rádi nám stejně nikdo neveme, tak hlavně udělejme co nejvíc proto, aby to tu bylo co nejdéle.......ať se naplní název tohohle plátku :-)

8. 02. 2012 18:47

- rainmaker

nesnášim když něco podobnýho někdo řekne přede mnou a dost mě to vytáčí...

8. 02. 2012 14:23

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10031 sekund.