TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2013 – sobota (13. července) – Vizovice


- Stepan

Grr, za to co zvukar predvedl u Amaranthe by zaslouzil povesit za koule do pruvanu :-(. Tahle parta ma fakt u nas na zvuk smulu, snad na vsech trech jejich vystoupenich, ktere jsem videl, meli nejake potize se zvukem :-(. Ale jinak jsem si jejich vystoupeni uzil, jejich muzika me fakt hodne bavi :-). Brainstorm si sice moc nepoustim, ale nazivo je to neco uplne jineho, Andy je uzasny frontman. Myslim, ze hodne lidi, vcetne me, si je pamatuje z minula, kdy po neslanem-nemastnem (rekl bych az propadakovem) vystoupeni Guano Apes bylo vystoupeni Brainstorm skutecnou odmenou vsem metalakum, kteri ten koncert GA pretrpeli a vydrzeli az do ten jedne hodiny v noci. A i letos, prestoze po Amaranthe meli precejen o neco tezsi pozici, nez po tech GA minule, bylo jejich vysoupeni skvele. Doufam ze se brzy zase ukazou v nejakem klubu v CR :-).

3. 08. 2013 10:45

- Anonim

Vrcholem třetího dne pro mě byli Moonspell. Jen škoda, že hráli za světla. Výborní byli taky Lordi, i když trochu zlobil zvuk. Co se diváckého ohlasu týče Lordi (společně s Avantasií) byli jednoznačně ze všech nejúspěšnější. Naopak tomu bylo u Yngwie Malmsteena. Že to bude takový divácký propadák, nečekal asi nikdo. Když jsem viděl tu hrstku lidí, co stojí pod podiem, tak mi ho bylo skoro i líto. Tak slabý ohlas neměly snad ani kapely, co hrály v poledne. Masterplan se mi celkem líbili. Jen škoda, že hráli tak pozdě a lidi už byli dost unavený. Taky nechápu proč začínali skladbou „Enlighten Me“. Takový hit bych čekal spíš na konec.

28. 07. 2013 8:53

- Caesar

Moc děkuji za tento článek, letos jsem se tam bohužel nedostal,tak si alespoň můžu přečíst,jak se to vydařilo. Nejvíc by mě lákali Amaranthe a Lordi :)

26. 07. 2013 20:49

- Razi3L

Co se tyce moonspell, tak já Night Eternal miluju, je to moje nejoblíbenější album od nich, takže jsem byl taky dopředu zklamán, když jsem se dozvěděl, že budou hrát jen první 2 (mám je taky rád, ale Night Eternal je Night Eternal - alespoň pro mě)

26. 07. 2013 14:08

Yngwie - Joe [SK]

Tak Yngwie Malmsteen to bol velky pruser. Myslim ze jeho vystupeniu chybala vacsia vyvazenost medzi pesnickami a jeho gitarovymi orgiami. Uz asi v polovici jeho setu sa to okolo nas (stali sme pred zvukarskou vezou) riadne preriedilo. Navyse \\\"Maestro\\\" ako si nechava hovorit ktoremu patril cely stage (v rohu schulena kapela, ktoru hlavne zo zaciatku ani nebolo vidiet kvoli dymovej clone) si asi potrebuje honit ego. Hlasky ako najlepsi zijuci gitarista si mohli odpustit. Mohli sme si vsetci prezriet maestrov novy model gitary. Uz chybali len telefonne cisla na obrazovkach kde si ju mozme kupit ako v teleshopingu. Komunikacia s publikom na urovni dedinskej kapely, basak ktory nevedel co ma hovorit (na spievanie Happybirthday zmobilizoval asi 12 divakov) a sam maestro prehovoril k divakom presne 2-krat. No co aspon sme sa na tom celom dobre zasmiali ked uz nic ine.

26. 07. 2013 9:11

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08169 sekund.