TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KRUCIPÜSK - Boombay


Jirka - Jarda

No lidi si neuvědomujou, že už třeba jako dědci nechtěj hrát pro ty puberťáky :)

7. 10. 2014 19:48

Jarda - Jirka

já tady prostě vidím problém v tom, že se lidem zalíbila dvě alba - Druide a "4" a a nadávají na novější a přitom neberou v potaz starší...prostě je člověk miluje, nebo nenávidí ... :)

7. 10. 2014 0:50

- Jarda

No je to delší než jsem čekal :D Kdyby to bylo strukturovaný, jak jsem plánoval, je to 2x takový :)

3. 10. 2014 13:49

- Pagan

:-) zas tak dlouhý to není, na to tady jsou jiní experti :-)

3. 10. 2014 10:14

- Jarda

Kurva, to je dlouhý. A odsazení tady evidentně nefunguje. To nikdo ani nebude číst.

3. 10. 2014 9:57

- Jarda

Sice po 9 měsících, ale vyjádřím se taky a to ke Krucipüsku, protože je to diskuse pod Krucipüskem. Nebudu chodit kolem horký kaše. Ta deska je prostě hnusná. Ale hnusná v dobrym smyslu slova. Krucipüskové stárnou a já evidentně stárnu taky, přestože je mi 21. Nejsou zdaleka moje primární kapela, spíš jsou někde v periferii, ale musím říct, že k ním čímdál víc chovám sympatie. Kdysi jsem je měl mnohem víc vepředu a to v době, kdy mě muzika začala ovlivňovat. Samozřejmě mě chytla nejvíc deska Druide!, jenže pryč jsou ty léta. Tahle příšerně zprofanovaná deska mi už dávno leze krkem. Naopak ty novější počiny, přestože zrůrazňuju, že si je poslechnu vážně jenom z dlouhé chvíle a to možná jednou za 2 roky, se mi svým způsobem líbí. Je potřeba těm hudebním puberťákům, který si na fesťák příjdou poslechnout songy jako Láska je kurva a Cesta, taktně naznačit, že takhle už teda ne. Pro mě osobně je poslední dobou znamením, když pod pódiem začínají stát ty lidi, který nemám rád, tj. ty čistě pasivní posluchači bez vůle se posunout někam dál, že mám dát ruce pryč. Třeba takoví Hentai Corporation - někdo je miluje a někdo je nemůže vystát, přesto je tahle kapela originálním návratem k původnímu smyslu rock 'n' rollu. A přestože se navážej do Kryštofu, mám pocit, že se jejich fanouškovská základna prolíná. Fyzicky sice asi ne, ale cítím z nich podobný smejšlení, i když jimi evidentně opovrhují. To mě od nich odrazuje. Myslím si, že se museli hoši z Krucipüsku pobavit jak blázni, když dávali dokupy tyhle vesměs hnusné aranže. Příjde mi to jako kaufmanovský humor, při kterym se bavil jenom on sám. Bylo to suchý a absurdní, přesně jak to mám rád. Za tehle krok klobouk dolu. Zároveň si chtěli zachovat i jistou hitovost, aby se jaksi neřeklo - myslím tim hlavně titulní Boombay. Podle mě je to prostě normální a mělo by to tak bejt, že když muzikant zestárne, už sere na ty davy na velkejch festivalech a chce dělat to, co baví jeho. Jinými slovy - už je vybouřenej a dostal rozum. Jak psal Jirka, z Krucipüsku se stává klubová kapela pro hrstku vyvolenejch, který myslej podobně. Na Krucipüsku jsem byl snad nejvíckrát, co jsem kdy na nějaký kapele byl a přesně kvůli tomu, co jsem popsal vejš, jsem je vlastně zavrhnul. Taky jsem měl pocit, že už je ty fesťáky nebavěj. Teď bych na ně klidně zašel znova, ale na ty Druidy, Cirkusy, Lásky, Belzebuby a Sexy woodoo bych klidně odešel na pivo.

3. 10. 2014 9:56

Pepsi Stone - Jirka

ale tahle debata se netočí až tak o tom co kdo poslouchá protože v pár kapelách se prolínáme , ale jak se posluchač té či oné kapely vyjadřuje o fans jiné kapely...já to respektuju, zatím co ty používáš výrazy jako pokřivený vkus atd...ale kašleme už na to. Evidentně to nikam nevede

11. 01. 2014 20:47

Bubak - Jirka

na redaktora se vyjadřuje teda hodně neobratně..každopádně jak jsem psal, tak proti tomu nic nemám, jen jak píše Anonim i čtyřdenního festu v našich finančních podmínkách to bohužel nevídím moc reálně..ale zrovna Aerosmith zde nezmiňujme a řekněme třeba Judas priest, nebo já nevím třeba AC/DC :)

11. 01. 2014 20:42

- Bubák

Už teho nechte vy! :-D Pepsi se špatně vyjádřil jeho a i moje představa je, že headliner by měla být nějaká legenda. Což třeba právě Aerosmith rozhodně jsou. Sice je někdo může nenávidět, ale uznat by to měl. Naproti tomu Powerwolf nebo třeba Sabbaton to nejsou ani náhodou. Nikdo však netvrdí, že tomu tak za 20 let nemůže být. Takže asi tak. ;-)

11. 01. 2014 9:04

- Pepsi Stone

Mě je úplně fuk, co posloucháš... No a když si myslíš, že Aerosmith je sračka a naproti tomu Powerwolf celkem bomba, tak je to taky tvoje věc.

11. 01. 2014 8:58

Anonim - Jirka

tak s tím souhlasím...tady je ovšem problém v něčem jiném...autor poslouchá prostě jiné kapely a nějek se nemůže přenést přez to, že lidem se líbí i něco jiného

9. 01. 2014 23:42

to Pepsi - Anonim

Ještě k těm festivalům. I u nás jsou festivaly postavené na jednom velkém jménu - jako třeba letošní Aerodrome festival, kde bude Metallica. Ale tohle má smysl jen u jednodenních akcí. Na čtyřdenním festu, by takovýto model jen stěží zafungoval.

9. 01. 2014 20:12

pepsi store - Jirka

tak jako pokus dobré, ale co má proboha společného vkus celé posluchačské společnosta a rockerské/metalové ? všiml jsis, že jsme v menšině ? A jak do toho argumentu zapojíš fenomén stahování CD ? troufnu si tvrdit, že podstatná část lidí si prostě zahraniční kapely dík cenám a nedostatečné prodejní síti prostě stahuje, takže raalita je naprosto jiná než ta tvoje tabulka a naprosto o ničem nevypovídá..No jelikož osobně aerosmith naprosto nesnáším a nikdy jsem nepochopil jejich populárnost, tak se připojím ka davu a spokojím se s Powervolfem, nebo na koncertech dobře fungujícímu sabatonu, takže tady zase přestaň vnucovat svůj vkus ostatním..nebo mám použít tvoji rétoriku a začít tady tvrdit, že máš naprosto otřesný vkus ? navíc kde je podle tebe ta zaslíbená zem s dobrým vkusem ? koukal jsi na top ten prodávaných desek třeba v USA, nebo Anglii ?? A co říkáš na nejprodávanější album světa ? má celý svět pokřivený vkus a jen ty máš ten nejlepší ??

9. 01. 2014 15:15

- Pepsi Stone

Jirka: Jestli je něco takovéhleho podle tebe v nejlepším pořádku, tak prosím, pokřivenej vkus čecháček pak skutečně nemá http://www.ifpicr.cz/hitparada/index.php?hitp=P a tím výčtem kapel jsem nechtěl říct, že jenom tohle je dobrý, ale že tohle jsou velké kapely a jasní headlineři festivalů. Mezi ty tahouny nepatří Sabaton nebo Powerwolf ovšem Aerosmith nebo Van Halen opravdu ano.

9. 01. 2014 8:10

- Hellhammer

Já mám celkově za MOR náklady dejme tomu 6000Kč a dá se to utáhnout..no a kdybych měl ženskou na mateřský,tak bych já osobně dřepěl doma na prdeli a zařezával v rachotě,aby se měli dobře:DDD Ještě že žádný dítě nemám a přítelkyně je finančně skoro soběstačná tak můžu na festy v klidu:DD

8. 01. 2014 20:32

Hellhammer - Jirka

no zaleží, co je pro tebe finančně náročné a co ne..lístek neřeším, ten je skoro zadarmo, ale celkové náklady mám sám za sebe cca 10tis a pokud má někdo dítě a ženu na meteřské už to celkem problém je.

8. 01. 2014 19:58

- Hellhammer

MOR je z hlediska festivalů stále relativně levný,to by na tom ta střední třída u nás byla hodně blbě a to určitě není:).Dá se na to v případě nouze i našetřit,brigád a práce je všude spousta..Spíš lidi nechtějí dělat a pak se vymlouvají,že je všechno drahé.. Jinak formát MOR mi přijde v pohodě,je jasné,že co headlinuje u nás,asi v Německu na big festech hedlinovat nebude,ale mě to ani tak nějak nevadí..Na Německo nemáme ve všech možných ohledech a zrovna tenhle mě vůbec nesere..Naopak,alespoň dostanou i ne uplně velké kapely víc prostoru a jak píše Jirka,dá se tam najít i něco nové:)

8. 01. 2014 19:36

- jirka

ovšeb debata nad fesťáky je celkem zajímavá..osobně nemám nic proti tomu udělat i fest, kde bude něco opravdu velkého /ovšem kdo posoudí co to je ???/, ale moc se mi nezamlouvá za každou cenu přepálit vstupné ve snaze za každou cenu dotáhnout ty opravdu nej jména..Finanční možnosti jsou poslední dobou hodně omezené a už dnes je MOR na hranici možností normálních střední třídy..pozoruju, že i v mém okolí kamarádi odpadávají skrze finance..takže opravdu je lepší současnou podobu festu, kde se sejde cca 20tis lidí něčím, kde se sejde dejme tomu 5 tis ?? nevím nevím...osobně třeba na MORU oceňuji, že se tam dostanu k novým, pro mě neznámým kapelám, ke krerým bych se asi jen tak nedostal a dnes na nich ujíždím...Volbeat, Waltari, Charon a třeba i svého času Korpiklaani, Sabaton....A popravdě nějak neřeším, kdo je na plakátu napsán úplně nahoře..káždý fanoušek tam má tu svoji srdcovku kterou si rád poslechne a klidně to je pro někoho Dymytry hrající dopoledne a na plakátě malím písmenem

8. 01. 2014 15:17

pepsi store - Jirka

nezlob se na mě, ale už se opravdu pohybuješ po hodně tenkém ledě..Kde bereš tu jistou že zrovna ty můžeš označovat něčí vkus za pokřivený ?? ve tvém výčtu kapel vidím moji srdcouvku jako je Judas priest pár, které respektuju, ale taky několik, které opravdu nesnáším..ale nikdy si nedovolím hodnotit tvůj vkus..není ani dobrý ani špatný..je prostě jiný..ale v tom co píšeš chybí jakákoliv pokora a tolerance něčeho odlišného co ti není po chuti..tohle prostě novinář nemůže napsat ani při obhajobě své práce..prostě doba těch co společnosti říkali co je dobrý vkus a není skončila v r. 89

8. 01. 2014 15:06

- Bubák

Blbost, to by Pragokoncert neměl takový zisk a to se mu nehodí do krámu. Názorně to předvedl loňskými Nightwish. Určitě to naláká lidi, ale určitě si nevemou jako třeba Van Halen nebo Scorpions. A to mám Nightwish rád, ale jako headlinera bych je nebral ani s Tarjou. Já osobně jsem pro, ať klidně MOR stojí to co Wacken, ale ať tam ti Headlineři zkrátka jsou.

8. 01. 2014 10:59

1 2 3 4 5 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08225 sekund.