ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HAIL OF BULLETS - III: The Rommel Chronicles


- Supermartonátor

Hellhammer: právě jsem to četl:-) ...moc se na to těším. Věřím, že to bude pořádný sekec mazec.

22. 02. 2014 22:36

Supermartonátor - Hellhammer

Bloodbath nahrávají nový materiál,vyjde ještě letos.Naše prosby byly vyslyšeny.:) Budou mít nového zpěváka,Akerfeld na to kašle.Zatím se neví kdo to je,prý to má být někdo ročník 1971..

22. 02. 2014 15:57

lukáš - Hellhammer

Pestilence jsou zpět na scéně už od roku 2007,mají na kontě tři alba(Ressurection macabre,Doctrine a Obsideo).Všechny tři stojí za poslech,hlavně to poslední. Jinak Hail Of Bullets nejsou samozřejmě na 4 body,to je hodně mimo mísu,hodnocení 4/10 značí spíš už poloamatérskou práci,což HOB nejsou...

22. 02. 2014 15:56

škoda že se nevrátí Pestilence - lukáš

Hail of bullets jsem si poslechl ... Bohužel bych si daleko víc přál návrat Pestilence !! Hlavně v období kdy hráli Out of body, Dehydrated ..... Tohle mě nebaví - 4 z 10 možných.

6. 02. 2014 17:37

- Supermartonátor

Souhlas...za nové Bloodbath bych měl hroznou radost. Perfektní muzika.

30. 01. 2014 17:19

- Hellhammer

Katalepsy,Exhumed a Gorguts rozhodně podepisuju,jako brutal death fakt skvělý alba..:). Technickej death roku je pro mě Pestilence-Obsiedeo,Carcass taky OK,i když trochu "studený",Legion of Damned neurazili. A z toho přístupnějšího melo-deathu potěšili tradičně Hypocrisy(i když o chlup méně než Taste of Extreme Divinity) a dobří byli i Soilwork.. Jinak uvítal bych další desku od švédské superskupiny Bloodbath(jinak členové Opeth,Katatonia+Tägtgren),to byl vždy death jak víno a hlavně to byl odpočinkovej projekt, nebyli zatížení tlakem na rychlé vydávání alb,a tak to stálo vždycky za to.Docela bych viděl od nich rád novou desku,poslední vyšla 2008 :(..

30. 01. 2014 14:12

- Supermartonátor

No Katalepsy už na mě moc brutální..i když byli dost chválení. Mě to nechytlo. Jo Carcass naprosto super!

30. 01. 2014 12:35

- Fenris 13

Jo, tak Labyrinth od FA jsem taky nedal. 2-3 skladby a dost. LoD jsem ani nezkoušel, znudili mně už dávno. A Nergalovi věřím, ten chlap ještě nikdy nezklamal :-) A když už drbeme ty smrťácké kapely, další loňská chuťovka byli Katalepsy z Ruska, brutální kousek. Pak ještě Deeds Of Flesh a potěšila i novinka Carcass, byť v tomto případě si myslím, že žáci překonali své učitele a Necrocracy od Exhumed je tím pravým pokračovatelem fantastického alba Heartwork.

30. 01. 2014 12:07

- Hellhammer

Apropo,Fleshgod Apocalypse-Labyrinth mám problém doposlouchat celý CD na jeden zátah,je to strašně ubíjející..Zajímavý,že songy samy o sobě mě baví.Jako celek je to ale strašně "nakrabičkovaný" a přeprodukovaný..Je to hodně "Nucler Blast"no.. Noví Behemoth se zatím,podle těch 2 věcí co jsou venku, profilujou hodně blackově,což mě moc u nich zrovna nebaví,už Evangelion ke konci trochu nudil..Já upřednostňuju spíš jejich polohu,ve kterým převládá silně death,ale uvidíme,silnejch keců bylo proneseno od Nergala fakt hodně,tak očekávám alespoň zabijáckou atmosféru..Dvojblok Demigod/Apostasy u mě ale asi pořád povede:)

30. 01. 2014 11:53

- Supermartonátor

Ok. Mě se ta deska líbí, asi i proto, že jsem tolik Deathových desek minulý rok neslyšel. Přesto si myslím, že je to pořád nadprůměrný počin. Zmínili jste jméno Gorguts...tam souhlasím, že udělali skvělé album...nicméně to už je vysoce technický death a progresivní. Mne nejvíce smetli Fleshgod Apocalypse a o vánocích potom jiní Nizozemci - Legion of The Damned (death/trash), třeba že hrají furt to samé. Jsem zvědav na nové Behemoth.

30. 01. 2014 11:29

- Fenris 13

Souhlas s Hellhammerem, první album bylo super, pak to trochu ustrnulo. Mnohem víc se mi zamlouvají poslední dvě alba Asphyx. Rommelova kronika je prostě Drunnenův standard. Ale co by za něj jiní dali, že? :-) Jinak z oblasti deathu mně loni nejvíc dostali Gorguts a Exhumed, obě kapely vydaly naprosto famózní alba. Hlavně Coloured Sands je neskutečné....

30. 01. 2014 11:00

- Hellhammer

Co mě ovšem pořád baví,narozdíl od tohohle alba,,je otevřít si texty HOB a k tomu knihu mapující historii WW2 a číst si..Drunen má stejnou zálibu jako já a ty texty jsou opravdu lahůdka to jo..

30. 01. 2014 10:53

- rainmaker

tak to já zas naopak klidně bodík navíc přidám, vůbec nelituju, že jsem si koupil verzi s DVD, album se mi jen tak z přehrávače nedostane :) a hlas Drunena bych mohl poslouchat furt :) jinak opět dík za recenzi tvrdšího žánru, jen tak dál!!!!!

30. 01. 2014 10:03

- Hellhammer

Tak nějak nevím pánové,jsem fanda žánru,ale bod teda rozhodně nepřidávám,spíše ubírám.. První počin ..Of Frost and War(8,5/10) mě dostal,líbila se mi ta agrese,drive,technika a k tomu skvělé texty.Dvojka nebyla taky marná(7,5/10),i když trochu jednotvárná.No a tady na trojce,už toho na mě tady začíná být moc stejného,pořád stejné postupy,je to relativně dost předvídatelné,a ani tu agresi už to nemá tak vyšponovanou,spíš se derou na povrch melodie a to melodie ne zrovna originální(což je vzhledem k pouze tří-albové historii a vzhledem k tomu,co je to v kapele za mazáky trochu na pováženou).. Pan Van Drunen je sice pořád jed plivající saň,bubeník Warby je střelec,ale celé mě to moc nebaví,čekal jsem trochu víc,než jen obšlehlé postupy z dvou desek předešlých..Texty úrovně master, to tentokrát nezachrání. Takže hodnotím- 6,5/10. PS:naštvu všechny old schoolaře a fandy Drunena,ale P.Mameli a jeho Pestilence, se svým albem Obsideo,je v tomhle měření sil,přímo deklasovali.

30. 01. 2014 9:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08183 sekund.