DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku L.A. GUNS - Waking The Dead


- JonathanGray

To je pochopitelné, že zaplatis poštovné, proto si vyber desku z okolnich statu, max Evropy radši než z US. 8€ + 5€ za poštu neni tolik.

24. 07. 2017 14:28

- Guns

No právě že jo no,ale takhle zaplatím daleko více ne? poštovné nikde třeba z Nového Zélandu z Anglie ... a taky to bude nějakou dobu tvrat

24. 07. 2017 13:54

- JonathanGray

Pokud mas Paypal, je to otazka dvou kliků myší. Pokud ne, popřemyslej o něm. Stačí platebni kartu spojit s Paypal účtem. V ČR sezenes velky prd.

24. 07. 2017 13:00

- Guns

Dobře čekal jsem spíše něco v ČR kupování věcí z ciziny jsem nikdy nepraktikoval a bylo by to asi složité ne?

24. 07. 2017 12:39

- Jonathan Gray

První 2 alba vyšly před 5 lety v reedici od Candy Records, tak zkus tady pod písmenem L http://www.rockcandyrecords.com/store Jestli chceš původní vydání, třeba kvůli lepšímu zvuku bez loudness war, musíš sáhnout po bazarovkách nejlépe na Discogs.com https://www.discogs.com/sell/release/3834487?ev=rb https://www.discogs.com/sell/release/3836761?ev=rb https://www.discogs.com/sell/release/2003346?ev=rb Blackovy LA Guns jsem našel jenom tady, taky prověřené stránky, nemusíš se bát http://www.musicstack.com/item/520976440 a kompilačka Hollywood Raw je zatím nesehnatelná.....resp bazarovka, ale za strašnej ranec viz http://amzn.to/2vAqihk

24. 07. 2017 10:58

- Guns

A nevěděl by o někom kdo by prodával použité první tři desky a ty dema Black List 2005 (Paul Black) a Hollywood Raw 2004 (Michael Jagosz a Phil ) nový u nás neseženu ani náhodou a občas něco na Aukru,ale to je vše a chtěl bych je celkem v originálu podařilo se mi sehnat nový zrovna :) jen Vicious Circle,Amerikan HC a Hollywood Forever :) kdyby jsi o někom věděl tam prosím písni jak bych se sním třeba domluvil :) díky

23. 07. 2017 16:38

- Guns

Aha no já mám bohužel jen staženou 1999 verzi zase na oplátku neznám tu původní :) jo a ten Shane Fitzgibbon nebubnuje špatně ale Steve je Steve :)

23. 07. 2017 16:25

- Pepsi Stone

Ještě k těm Killing Machine. Ten trvdší, jak říkáš panterovský zvuk, tam bude rozhodně úmyslně, protože Guns se tehdy neskrýval s tím, že se mu tyhle kapely jako Pantera líbí a že by chtěl dělat takovou hudbu. Já ale mám verzi téhle desky z roku 1994, kdy to byl pouze japonský import a tu z roku 1999 jsem vůbec neslyšel, takže ani nevím, jestli se liší. Jinak Riley mi tam až tak moc nechybí. Beru jeho velké zásluhy a práci, kterou vykonal, ale ten nováček hraje dobře.

23. 07. 2017 14:30

- Guns

Myslím si když zkusíš to EP tak neprohloupíš je to dosti dobrá záležitost,ale neočekávej ten Glam neboli po tvém Street rock podle mě je to Heavy Metal stylu nějakých W.A.S.P.(Hudebně) a Quiet Riot - Metal Health (Trochu zpěv a i hudebně).No to demo s Paulem Blackem mě osobně ani nějako nevadilo samozřejmě jeho hlas na Philův nemá ale špatný taky není a ta hudba se ani moc nezměnila už to znělo jako co měli na své první desce už to byl ten jejich pravý styl na rozdíl od té první nahrávky no a s těmi písněmi od Traciiho souhlasím hlavně Shitkicker to je dost dobrý a pamatuješ si zvuk té desky ? nepřijde ti že je to celkem dosti podobné Panteře Cowboys From hell nebo Vulgar display of power hlavně ty bicí :) ale i ty kytary celkem taky a ještě jaký ty máš názor na to že se Guns vrátil a že třeba Steve odešel přitom nabubnoval dosti zásadních věcí?

22. 07. 2017 12:53

- Pepsi Stone

Tvrdost k L.A. Guns vždycky patřila, takže v tomto ohledu je to v pořádku, i když Vicious Circle z toho moc necítítm. Spíš návrat k prvním dvěma albům s moderním zvukem. Tu nahrávku s Jagoszem jsem snad ani neslyšel, ale před lety jsem zaregistroval jejich nahrávky s dalším někdejším zpěvákem Paulem Blackem a ty mě nijak neoslovili, protože proti Lewisovi nemá nijak výjimečný hlas. A Traciiho Killing Machine? Když jsem ji slyšel poprvé, někdy v roce 1999, nemohl jsem věřit tomu, že tohle hraje Guns, ale tenkrát jsem neznal ani American Hardcore. Dneska tohle album beru jako velmi dobrou odbočku, lepší než AH. Navíc skladby jako People Will Die, Shit Kicker nebo All Eyes Are Watchin mají obrovskou sílu.

22. 07. 2017 6:41

- GUns

A proč by za to mohl Steve? a co si myslíš o jejich první nahrávce z roku 1985 ještě z bohužel již zesnulým Michaelem Jagoszem a co o Traciiho sólovce Killing Machine z roku 1994?

21. 07. 2017 18:58

- Guns

Už to zní zase tvrději ale trochu mi přijde že je to mimo jejich styl když bych píseň porovnal s podle mě dost dobou deskou Hollywood Forever tak je to úplně jinde a i samozřejmě oproti první třem deskám jinak bach to asi přirovnal nějaké skladbě s Vicious Circle asi

21. 07. 2017 15:10

- Pepsi Stone

Guns údajně tehdy odešel zaprvé kvůli nabídce od Nikkiho Sixxe a zadruhé proto, že po comebacku původní sestavy začali najednou její členové končit a za hlavního viníka tehdy označoval Rileyho. A tomu by odpovídalo i to, proč Riley zmizel po Gunsově návratu. A Speed? Slušná skladba, která by mohla předznamenávat doboru desku, minimálně nejlepší od Waking The Dead.

21. 07. 2017 11:19

- Guns

Jak to vlastně tenkrát bylo s tím Gunsovým odchodem kvůli čemu to bylo bylo to tím že Phil a spol chtěli hrát více ten Glam a on furt by hrál něco tvrdšího a nebo díky té nabídce že by s Nikkim Sixem založily ten projekt Brides Of Destruction zdá se že bývalí dlouholetý bubeník Steve Riley se moc s příchodem zpět Traciiho do je ho kapely moc netěšil a kapelu opustil takže jim asi udělal něco více že díky němu odešel po tolika letech možná taky díky tomu že někdy v roce 2006 si založil druhy L.A. Guns a normálně pod tím jménem hrál tak asi kvůli tomu taky ostatně on na ten název má právo když byl zakladatelem kapely ale mohl jsi před to dát třeba Tracii Guns´L.A Guns jako má Jack Russell z Great White ale to je fuk a jinak co si myslíte o novým singlu L.A. Guns Speed?

20. 07. 2017 15:31

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.12431 sekund.