ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance 2013 (František Šafr)


Oprava - Brichta - Údolí sviní - lukáš

To František šafr -Napsal jsem to blbě s tím Brichtou. Myslel jsem Údolí sviní jako zklamání roku.

6. 02. 2014 17:44

- lukáš

To František šafr : Tak s tímhle výběrem si mě udělal radost !! Ještě bych doplnil , i když už si to dá se říct napsal u svých nej za rok 2013 - Tedy aleš brichta - Údolí sviní - pro mě deska , která neměla vyjít protože je slabá , jak 80 ti letej stařec !! Taky nehledám " nové " kapely, abych je potom napsal jako to nej z hudby za rok 2013 !! Ať už v blacku, thrashi, speedu, deathu , progu,atd. Nic mě nezaujalo, protože kdybych se k té určité kapele vrátil - líbila by se mi jen ta deska z roku 2013 - viz. Within temptation - Hydra. Slyšel jsem i staré jeich písně... Ne , nebaví mě to. MOžná jediná deska , která ti tam je Acceot - Steelheart a kreator -phantom antichrist.

6. 02. 2014 17:04

TO Soichiro Honda: - František Šafr

Já věřím, že se v loňském roce objevila spousta zajímavých desek, ale bohužel jsem všechny neslyšel tak moc, abych je mohl s čistým svědomím hodnotit. A přestože je "Návrat krále" pro někoho nestravitelný, tak mně se poslouchá skvěle. Zlepšit se dá vše, ale mně jde především o celkový pohled na album. Samozřejmě, že se to nedá srovnávat s gigantem Avantasia. :-) Ale baví mě to.

4. 02. 2014 23:21

- Hellhammer

To jsem byl asi já ten lynčující:DD Vezmi si,že tohle je taková bilance power/heavy metalu..Já sice neříkám,že je Kreyson něco užasného(pro mě vůbec ne),ale žánrově sem určitě patří a pokud se někomu líbí natolik aby to byl TOP 5 tak proč ne. Sodoma je něco uplně jinýho,co moc komentář nepotřebuje:)..

4. 02. 2014 17:36

- Soichiro Honda

Kreyson 5. miesto, hmm a ja som tu bol lynčovaný ked som spomenul Sodomu :) inak na avantasiu som musel zmeniť názor, Sammet stále vie čo robí a robí to dobre, verím, že Age Of The Joker bolo iba chvílkové zakopnutie

4. 02. 2014 16:41

F.Šafr - Hellhammer

Já si nemůžu pomoct,ale když vidím/slyším Brichtu,tak mám pocit že je to strašně divnej člověk,rádoby "lidovej" a přitom pěkná ochcávka..Láďa Křížek si podle mě chce užít rockovou slávu ještě na starý kolena,a já mu to přeju,ale ty kecy kolem toho jsou k smíchu.V kontextu toho,že kapela vystupuje např.na erotickém plese v Kuřimi,mi prostě nejde nějak dohromady s tou "boží" deskou..Jinak co oba interprety spojuje je v mých očích jistá dávka fanatismu jejich skalních příznivců(viz fora,setkání koncerty atd..).To jsou bez urážky,prostě lidi,co jsou "divní" od pohledu..Jinak ti nejvíc skalní fanoušci Brichty mi něčím připomínají fanoušky D. Landy.Staršně z toho smrdí buranství.. Jinak ač Kreyson nejsou pro mě žádný zázrak(takový lepší bigbítek),tak souhlasím,že aktuální Brichtovu tvorbu si natřou na prsa..

4. 02. 2014 13:21

TO Petr Machaň: - František Šafr

Zrovna včera jsem to od Ládi slyšel v pořadu "Dobré ráno" na ČT2. :)

4. 02. 2014 10:16

- Petr Machaň

Františku prosím tě s těma slovama "slíbili další cd" bych zacházel hodně opatrně!!! :-) To, že Ladislav už ve dvou rozhovorech zmínil, že by rád ještě jedno nebo dvě alba vydal, bych nebral jako slib, že to album (alba) skutečně vyjde.(i když osobně bych byl rád a ostatní fans určitě také).Já jen kdyby to nedopadlo aby jsme tady za dva roky nečetli už v lednu 2014 slibovali nové cd a nic se neděje apod....

4. 02. 2014 10:12

TO HellHammer: - Frrantišek Šafr

Váš názor respektuji, ale já bych to zase tolik nepitval. Já jsem rád, že si každý měsíc počtu několik článků, které bych na webu nenalezl a zatím mě to stále baví. Samozřejmě je to ale na dlouhou debatu a Váš názor vám neberu. Co se Kreysonu týče, tak nové album se mi vážně líbí. Hezky se poslouchá, ale samozřejmě jsem čekal o něco více. Ale těch řečí okolo... Kazí to chuť k poslechu. Ale přiznávám, že se moc těším na jejich koncert v Plzni, protože se kluci snaží a navíc slíbili další CD. :) A Aleš Brichta? Neříkám, že nemá pravdu, ale od žádné jiné kapely neslyším nějaké přehnané stěžování na nedostatek peněz apod. Diskuze na jeho webových stránkách hovoří za vše. A na rovinu - při srovnání jeho poslední desky s jeho dřívějšími alby nebo novým Kreysonem, tak je to skoro odpad. A to se mi to první měsíc celkem líbilo. Chce to méně keců a více heavy hudbu. Chybí mi ten Aleš Brichta z dob alb Apage Satanas a Farao.

4. 02. 2014 9:39

- Hellhammer

Za kverulanta Brichtu a prezentaci Kreysonu/ego Kžížka dávám palec nahoru :-) ,to jsou takový dvě figurky český scény,vždycky si říkám,u sebechvály Křížka,nebo u keců Brichty,proboha držte už hubu,je mi trapně za vás.... Jinak já bych dal Spark spíš do nekvality,aktuálně v neděli prosákla přes jeden český metal-web kauza,ve které si redaktoři udělali fiktivní kapelu a Spark jim nabídl za 5000kč článek na půl stránky+pozitivní recenzi(aniž něco slyšeli a ani nemohli u fiktivní kapely)..Ještě navíc prosákl i podobně koupený rozhovor s jednou českou bezvýznamnou kapelou který je psaný jako rozhovor,ačkoliv je to vlastně placené promo..Spark se řítí do pěknejch výkalů,šéfredaktor+redaktoří tuhle kauzu otočili proti danému webu a ani slovo pokory nebo omluvy..Spark je poslední rok,dva těžkej propadák a letošní dvě čísla nejsou jiný(kraviny nesouvisející z hudbou,ignorace aktuálních kapel,věčné profilové desetistrankové články o Mettalice/Maidenech a pak brečí,že je ve Sparku málo místa..atd atd)..Spark je pomalu už takový bulvárek rocku/metalu..Sorry za offtopic,ale když jsem viděl ten Spark v +,musel jsem to napsat:)

4. 02. 2014 9:03

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08516 sekund.