DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Masters of Rock 2014 - sobota (12. července) - Vizovice


- Jirka

letos můžu říct, že jedna z nej kapel byl právě Grand Magus a popravdě škoda, že nás tam bylo tak málo...proti tomu Helloween přesně jak to okomentoval kamarád...nuda a šeď. Každopádně pár panáků to oživilo :) :)

25. 07. 2014 9:41

- Anonim

Nejlepší kapelou letošního ročníku MOR pro mě byli Arch Enemy - skvělé instrumentální výkony, skvělý set list, hromada energie, výborný zvuk a nepřekonatelná Alissa. Khaos Legions je výborná deska, to že se hrálo hlavně z ní, nevadilo. Navíc novinka právě vyšla, takže jí skoro ještě nikdo nemá naposlouchanou. Další skvělou kapelou byli Freedom Call. Skvělá show a spousta pozitivní energie jako vždy. Myslím, že žádná jiná kapela, hrající v odpoledních hodinách, neměla takový úspěch. Co říct k Helloween? Tuhle kapelu jsem živě viděl taky x-krát. Tohle vystoupení patřilo k těm lepším. Řekl bych, že prastaré Hansenovské věci Derisovi docela sedly. Ale jinak set list opět tradiční. Chápu, že na závěr zahrajou ty svoje 3 největší hity (Future World, Dr. Stein, I Want Out), ale ostatní věci z Keeperů bych fakt vynechal. Třeba taková Eagle Fly Free je v Derisově podání fakt hrozná. Kdyby radši zahráli 6 věcí z "novinky" Straight Out of Hell vůbec bych se nezlobil.

25. 07. 2014 9:16

Salamandra - Mikka

to Pavel: Docela mi mrzí, že jsem je nakonec nestihl. Narovinu říkám, že jsem čerpal energii na večer. Snad příště ... :)

24. 07. 2014 11:21

TO Ladislav: - František Šafr

S kapelou Helloween je to složité. Oni stále vidí (a slyší) bouřlivě přívětivé reakce fanoušků na skladby "I Want Out", "Future World" a myslí si, že bez nich by je fandové nepustili z pódia. Osobně bych také uvítal, kdyby se oprášily skladby jako "Secret Alibi", "Open Your Life", "World Of War", "Revelation" či něco z Kiskeho éry ("Mankind", "Kids Of The Century", "Giants"...). A kapela Unisonic? Ti budou hrát od Helloween pouze a jen skladby, které složil Kai nebo Michael. "Eagle Fly Free", "Dr. Stein"... se tedy jen tak nedočkáme. PS: Musím však říci, že Helloween mě na MORu 2014 moc příjemně překvapili.

24. 07. 2014 9:53

Salamandra - Pavel

Nejlepší byla v sobotu Salamandra ale o té tu není ani slovo.

24. 07. 2014 9:04

helloween - ladislav

jak tak koukam ani nelituji ze jsm helloween nevidel i když tuhle kapelu zeru ale da se rict ze krome trech songu to bylo to same co v praze na zimaku:) nic proti helloween ale uz by bylo fakt načase hrat songy z kiskeho ery chápu jsou to hity ale myslim si ze andi deris nahral mnoha povedenějších songu s hells nez kiske:) uz mi o prijde fakt staromodne, eagle fly free, i ant out, dr. stein:) zacinam chytat na obdobi s kiskem averzi:) ma svůj unisonic tak at tam oprase svoji minulost,:)

24. 07. 2014 8:41

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08361 sekund.