RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BONFIRE - Point Blank


10/10 - The Keeper XIV.

S Bonfire jsme se seznámil prostřednictvím této desky: bratranec měl kazetu, na jíž jedné straně byla jakási kapela, kterou jsem neznal, což byli právě Bonfire a jejich Point Blank.Dal jsem to to do kazeťáku: hit za hitem,refrémy,kytary. A od té doby jsou Bonfire jedni z mých nej kapel a tahle jejich nej deska, která mě nikdy nepřestane bavit a vždy mi ukáže,že to je vrchol žánru. Ale reedice stojí za houby: ty skladby ze živáku jsou zbytečné a ve špatné kvalitě. Stačilo tam dát Sword nad Stone, který je jen výběru.

28. 08. 2014 21:29

Point Blank - Gogo

mám ve sbírce podobně dlouho. Někdy od roku 91 a souhlasím, že je to naprostá špička. Na druhou stranu musím uznat, že z alba žádná skladba tolik nevyčnívá jako na Fire Works. Mám to tedy obráceně. Fire Works mám o chlup raději. Série recenzí o této kapele mě upřímně potěšila a v přehravači teď střídám všechny 4 první alba. Na další recenze jsem dost zvědav. Jsem staromilec tak si kupuji originály a třeba mě další recenze navnadí pořídit si další CD do sbírky.

28. 08. 2014 20:42

Point Blank... - Kolík

...jsem si na CD koupil ještě v roce jeho vydání. Stálo tehdy neuvěřitelné peníze - 1.200 Kčs. Dodnes toho nelituji, neboť toto album má jednu neobvyklou vlastnost: Nestárne. 10/10 bych mu dal v jakýkoliv den, který uběhl za 25 let od jeho vydání. Patří mezi naprostou elitu metalových alb všech dob. Není co dodat. :-)

28. 08. 2014 18:21

- Bubák

Já osobně tuhle desku za vrchol od Bonfire nepovažuju. Už její délka je hrozná. Néé že by byla špatná, ale nějak mně tam chybí vypalovačky typu Rady 4 reaction či Champions. Z tohoto pohledu jako následovníka Firevorks beru EZ LIvin, který vznikl vzápětí po odchodu Hanse Zillera a který pokračuje přesně tam, kde Fireworks zkončil. Pro mě je nejlepší deska Bonfire EZ LIvin. A ať si kdo chce co chce říká, na obalu je uvedené jméno vokalisty Petr Henrics, ale já jsem přesvědčenej o tom, že to nazpíval Claus Lessmann. Deska nemá chybu, je to jízda od začátku do konce, včetně nádherných balad. Takže ve srovnání s Point Blank vyjde o několik stupínků lépe. Takže Point Blank u mě za 8,5.

28. 08. 2014 7:18

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09081 sekund.