RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PHIL RUDD - Head Job


- ToPi

Já nevím, jestli to Kolik udělal schválně, ale pravopisnou chybu mě/mně má zrovna u zmínky o pravopisu. Větší množství pravopisných chyb na tomto webu nenacházím. A když už se tak stane, což není nikterak často, tak se nad tím usměji a představuji si, jak už byl redaktor ve chvíli kontrolování rád, že článek může odeslat. Až tady bude chyb jak v Mladé frontě (profesionálních novinách), pak to možná bude pro redaktory a korektora důvod k zamyšlení.

26. 11. 2014 19:43

- Savapip

To Kolík: nedá mi to, takže ad 1) tohle je Achillova pata, stránky vznikly díky samoukovi Vadderovi, a v současné době nemáme žádného šikulu, co by je spravoval, respektive udělal nově, protože rozmotat to, co se během těch let zauzlilo nezvládne už ani Houdini. Takže pokud někdo víte o šikovném webmasterovi, který za nějaké to cédéčko a vlídné slovo se bude v následujících aspoň deseti letech zinu věnovat, budeme fakt vděční. Do té doby každý pokus o vylepšení je přejížděním si kudlou po krku… :-(, ad 4) uvidíme, jakým směrem se současné bouřen mozků o tomto námětu vyvine, ad 5) chápu, že hrubky vadí, já jsem ten, který nad nima prská jak vzteklý kocour, obzvlášť, když finální schvalovací razítko obvykle bývá moje, ale prostě stane se, imunní proti tomu nejsme, bohužel. Je dobře, že nás na ně upozorňujete a díky za to, oprava se děje obratem. Jen v konkrétním případě Emino upozornění „zrychlý“ jsem absolutně nepobral, co tím chce holka říct, kdyby napsala aspoň „chyba, vole“, tak mě to třeba trkne. ad 6) nechápu, zda nemůžeš zkousnout to, že si s Moorem nerozumím, nebo to, že o něm nechci psát. V tom prvním případě to třeba je pošetilost, ale chuti neporučíš (neříkám, že se to časem změnit nemůže, ale aktuálně to tak prostě mám), v tom druhém případě se držím toho, že je-li mi něco cizí, těžko být objektivní. A týrat se občas zvládnu o jednotlivých recenzí, ale o tom těžko může být seriál. Takže z variant něco chybí – psát o tom, co jde mimo mě si radši vyberu tu první

26. 11. 2014 16:50

Ničeho... - Kolík

...se nedožaduju, jen píšu svůj názor. Na ten tvůj už raději reagovat nebudu.

26. 11. 2014 12:57

- Anonim

to Kolík: Gary Moore a Jimi Hendrix nejsou zrovna metalová muzika. Proto pořád nechápu, proč se tolik dožaduješ zrovna recenzí jejich desek? Já osobně mám tyto interprety zařazené v kategorii rockové legendy a do stejné kategorie řadím i U2. Mně tady také chybí recenze na spoustu skvělých desek, které dokonce do žánru patří, ale nebudu za ně bojovat, protože chápu, že to redakce nemůže všechno stíhat.

26. 11. 2014 11:45

Už jsem si... - Kolík

...říkal, že se k tomu, co tady ostatní kritizují, nebudu vyjadřovat. Ale přece jen neodolám napsat aspoň pár poznámek. 1. Zkuste rozšířit možnosti vyhledávání na webu tak, aby bylo možné dle klíčového slova najít i jiné texty, než ty, kde je slovo přímo v názvu článku. 2. Rudd je vynikající, recenze jako námět ke koupi CD rovněž, děkuji. V takovýchto recenzích netradičních novinek, avšak v tradičním žánru, vidím nejsilnější stránku vašeho webu. 3. Podobně to vidím u recenzí na řadu dalších historických alb z americké i evropské scény, která by jinak na česky psaných webech zcela chyběla (Johnny Crash, Pretty Maids, Tom Keifer, Treat, S.D.I. apod.). 4. Po smrti Garyho Moora vyšlo dost zajímavých nahrávek na to, aby z nich aspoň jedna stála za recenzi k připomenutí díla tohoto nesmrtelného mistra (nejen) kytary. 5. Co se týče hrubek, zjišťuju, že vadí více lidem, než jen mě. To je dobře. Nakonec jsem na ně upozorňoval vždy v přátelském duchu. Tvrdší ironickou připomínku od Rudy ohledně slova "zrychlý" chápu tak, že na ni Ema upozornila hned po vydání recenze, ale přesto nebyla opravena. 5. Chtěl jsem ještě něco napsat Savovi, k té jeho upřímnosti, že "tvorba GM se ho dotýkala pouze koncem devadesátých let a pak si s ním již nerozumí, což je pro něj důvod se pisálkování o jeho kompletní tvorbě vyhnout." Nějak nemůžu tento názor a přístup zkousnout. Vidím v tom trochu paralelu, proč U2 ano a Gary Moore, Jimi Hendrix nebo Glenn Hughes ne. Tak se raději zdržím dalšího komentáře. Třeba Sava přijde časem na to, jaká je to od něj pošetilost a změní názor. To bych rád. Jinak vše dobré všem tvůrcům tohoto webu.

26. 11. 2014 10:20

- Pepsi Stone

Takže přátelé, věc se má asi takhle. Co se týče Garyho Moorea. V novinkách jsme informovali o tom, že zemřel, pak i o tom, že vyšel nějaký jeho posmrtný živák. To je v podstatě naše povinnost. Ovšem není povinnost tady mít kompletně jeho komentovanou diskografii, stejně jako u ostatních zmíněných kapel. Rocková historie je totiž natolik rozsáhlá, že není v silách redakce ji ani za těch deset let kompletně zmapovat. To by tu pak muselo vycházet dvacet článků denně, nikdo z nás by nesměl chodit do práce a věnoval se jenom tomuto webu. To snad každý uzná, že takhle to prostě nejde. U2 jsou tady proto, že vydali novou desku a věřte tomu, že kdyby byl Gary Moore naživu a tu novou desku vydal, bude tady taky. Možná jednoho dne dojde i na ten profil U2, ale rozhodně to nebude dřív než tu budou kompletní AC/DC, na které dojde ve velice krátké době. A co se týče překlepů. Stane se, že sem tam prostě nějaký ujede. Už Jirka Krampol říkal, že nikdo není dokonalý.

26. 11. 2014 7:40

- Savapip

to Dexter: díky za chválu i kritiku, díky za věcný tón. Co se chvály týče, maximálně nás těší, co se kritiky týká, věř tomu, že je naší snahou reagovat na připomínky k tomu co tady chybí, nejde to ze dne na den, ale třeba na ty AC/DC by dojít brzy mělo. Co se Garyho Moora týká, osobně, coby největšího pamětníka redakce, se mě jeho tvorba dotýkala pouze koncem devadesátých let a pak si s ním již nerozumím, což je pro mě důvod se pisálkování o jeho kompletní tvorbě vyhnout. Nicméně přivedl jsi mě na myšlenku jak inovovat seriály, tak třeba na něj (byť v omezené míře a až časem) také dojde. to Fenris: díky, budeme, ono to ani jinak, než aby nás to bavilo, dělat nejde ;-) to částečně Deny a plně Ruda: Těch, kteří natočili a prodali mraky hardrockových, metalových, beatových i bluesových alb, stihli dokonce i umřít, je celá řada a ani o mnohých dalších se zde našinec nedočte - víme o tom, a vzhledem k tomu, že třeba ještě nějakou dobu fungovat budeme, tak snad některé mezery doplníme, ambice zmapovat kompletní hardrockovou, metalovou, beatovou ani bluesovou scénu však fakt nemáme a tedy našinec holt musí hledat i jinde a smířit se s tím, že někteří mají jiné priority. No a co? Zin sice oslavil desetiletku, ale z původních členů již není aktivní nikdo a třeba se v další desetiletce najde někdo, kdo zpracuje kompletní diskografii U2. No a co? Co se maturity týká, znám možná víc magorů s titulem než lidí bez vzdělání se zdravým selským rozumem, jak to souvisí s Gary Moorem a s pravopisnou chybou? Za tu si pochopitelně autor i korektor (tedy já) sypou popel na hlavu a omluva matce češtině, ale díky za upozornění, prostě se nám to stává (a ti, kteří po sobě něco x-krát četli vědí, o čem mluvím). A „pisálek“ je přece krásný a výstižný popis toho, co tu pácháme :-)

25. 11. 2014 16:00

- Fenris 13

A už je to tu zas :-) Já tady našel spoustu kapel, o kterých jsem nikdy neslyšel (a to žiji v iluzi, že ve svém věku už mám v metalu celkem přehled), takže mi občasná recenze na jiný žánr vůbec, ale vůbec nedrásá nervy. Že tu chybí klasiky? Teď přece běží recky na Judas (bez kterých bych se já osobně obešel). Tak to příště budou třeba ti AC/DC. Proto děkuji redakci za všechny recenze (i ty nemetalové) a pokračujte dál tak, jak vás to baví.

25. 11. 2014 14:30

Souhlasím - Deny

Souhlasím s Dexterem, chválím za totéž. Ale podle mě je to málo. Tento web je "przněný", jak napsal Ruda, popem, a zároveň na něm chybí velikáni hard rocku a metalu. Tento web nefunguje týden, ale kolik - 10 let nebo víc? Takže když tu nenajdu jedinou sólovku Garyho Moora, Davida Coverdala, Glenna Hughese (další už raději nehledám), tak musím být kritický a souhlasit taky s názorem, který tu kdosi před časem psal, a to je, že nemáte srdečný vztah k žánru, protože uveřejňujete přednostně pop před tvrdou muzikou.

25. 11. 2014 13:38

Ironie? - To Pagan

Asi bych nebyl ironický, kdyby si autor recenze po sobě přečetl svůj text a opravil chyby. A taky bych nebyl ironický, kdyby uznal, že Gary Moore, diskografie Whitesnake nebo AC/DC a mnoho dalších patří na tento web daleko víc, než U2.

25. 11. 2014 13:25

To Deny - Ruda

Označení >>pisálek<< by mohla být urážka. Ale vidím, že není. Na začátku předposledního odstavce nechává Rudda zrychlovat s tvrdým >>y<<. Má vůbec maturitu? Jestli ne, tak ani nemůže G. Moora znát. Tak mu to odpusť. :-)

25. 11. 2014 13:19

- Pagan

My bychom zase na oplátku mohli uvést, že zde naleznete signifikantní množství kapel, o kterých se v žádném jiném tuzemském mediu nedočtete. Ale nechceme se pouštět do podobných debat, neb na celém širém světě neexistuje web, který by se zavděčil všem. Za podobné připomínky jsme každopádně rádi, zvlášť, pokud jsou psány bez zbytečné ironie. Poděkování patří tedy hlavně Dexterovi :-)

25. 11. 2014 13:16

Gary Moore - Deny

Gary Moore stihl natočit a prodat mraky hardrockových, metalových, beatových i bluesových alb, stihl dokonce i umřít, ale tady se o něm našinec nedočte nic. Pro zdejší pisálky asi ani neexistoval. No oni mají jinačí priority, že? Rudd sice není můj šálek kafíčka, ale určitě sem patří víc, než popíkové Tútú.

25. 11. 2014 13:09

Pochvala a kritika - Dexter

Chválím, že na vašem zinu vychází recenze na takové zajímavé rarity, jako je právě sólovka Phila Rudda nebo alba Johnny Crash. Nikde jinde na českém webu si o nich a dalších mnoha úzkoprofilových zajímavých výtvorech nepočtu, takže za mě palec nahoru. Teď ta kritika. Už se tu diskutovalo o recenzi U2 a dalšími články, které se netýkají žánru hard'n'heavy. Možná bych ani neprotestoval, ale když to tu vidím a na druhé straně nenajdu na tomto webu ani zmínku (?!) například o Gary Mooreovi nebo diskografii AC/DC, tak se nestačím divit. To je za těch dost let obrovská ostuda. Za to palec dolů. Snad to zlepšíte. K tomu vám přeje střízlivý úsudek a mnoho sil Dexter, váš pravidelný čtenář, který většinou komentáře na weby nepíše.

25. 11. 2014 9:01

Pochvala a kritika - Dexter

Chválím, že na vašem zinu vychází recenze na takové zajímavé rarity, jako je právě sólovka Phila Rudda nebo alba Johnny Crash. Nikde jinde na českém webu si o nich a dalších mnoha úzkoprofilových zajímavých výtvorech nepočtu, takže za mě palec nahoru. Teď ta kritika. Už se tu diskutovalo o recenzi U2 a dalšími články, které se netýkají žánru hard'n'heavy. Možná bych ani neprotestoval, ale když to tu vidím a na druhé straně nenajdu na tomto webu ani zmínku (?!) například o Gary Mooreovi nebo diskografii AC/DC, tak se nestačím divit. To je za těch dost let obrovská ostuda. Za to palec dolů. Snad to zlepšíte. K tomu vám přeje střízlivý úsudek a mnoho sil Dexter, váš pravidelný čtenář, který většinou komentáře na weby nepíše.

25. 11. 2014 9:01

- Pepsi Stone

Rudd rozhodně překvapil. Vždycky jsem ho bral spíš jako dělníka, ale je vidět, že potenciál v něm je i bez Anguse.

1. 11. 2014 12:05

- johny

Diky za tip. Vynikajuca vec. Poctivy rockec, ktory ma stale "koule". Vyborna muzika do auta. U mna rovnako za 8.

1. 11. 2014 9:40

- Ema

zrychlý

24. 10. 2014 19:46

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08048 sekund.