RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SIXX: A.M. - Modern Vintage


- JonathanGray

Taky nechapu tu averzi k Sixxovi. Tu bys mel nechat doma a psat netendenčně s cistou hlavou. Nebo problem blíže popsat. Napsat o vychcanosti bez příčiny mi přijde nefér. Ale k věci. Dostal se mi do ruky živý záznam koncertu z Chicaga od Yahoo Live Nation. Lze najit i na YT. A vubec to není špatný. A to mam od kapely v oblibe jen debutovou desku. Druha mě zklamala a třetí jsem ani radsi neposlouchal. Jasný, že to je povětšinou hudba pro hospodynky k vaření, ale pořád to drží rockovej nadech. Narozdil od Chada a spol. Koncert ve slusnym tempu, Ashba kupodivu nehraje falesne jak u Guns, zivej bubeník, James zpiva obstojně a za prdelí maj 2 vokalistky jak Axl na UYI tour. Zahráli mojí nejoblíbenější o tom, že Nehody se stávají a potěšil i cover od The Cars jmenem Drive, kterej koukam, je i na teto desce. Slusnej koncert.

13. 11. 2015 16:21

- Pepsi Stone

Ale já jsem v životě neřekl, že by Nikki nebyl skvělej skladatel. O tom svědčí dlouhá řada hitů od Crüe. Ale Sixx: A.M. mi přijde vykalkulovaná kapela, která není z těch vůdčích v žánrů a která toho nemá moc co říct, nehledě na to, že James Michael není nijak osobitej zpěvák.

1. 11. 2014 12:04

- Vincent

Kdyby vychcanost zajistila bohatství v rockovým světě... Když nemáš zhůry dáno, žádný vychcánkovství ti nepomůže. Jedna věc je ta, že Sixx je dobrej obchodník, ale taky setsakra dobrej skladatel a hlavně textař. Poslechni si texty Nickelback, pak Sixxe a mluv něco o podbízivosti. Srovnáváš Trabanta s Mercedesem. Prostě povrchní recenze bez argumentů.

31. 10. 2014 10:35

- Pepsi Stone

Já si stojím za tím, že tohle je muzika postavená na podbízivosti a Nikkiho vychcánskovstí. U Crüe je podstata, životní styl, postoj. Tady není z toho nic. Prázdná póza jako u Nickelback. Sorry...

29. 10. 2014 22:03

- Vincent

Sorry, ale nazvat toto podbízivým rockem, jaký hraje Nickelback... Ano, je to moderní rock, ale moderní v dobrým smyslu slova. Směs různých stylů, kde ne každá písnička každýho zaujme. Crüe mám taky radši, ale tahle recenzce je napsaná sterilně a podbízivě.

29. 10. 2014 10:30

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07666 sekund.