RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance roku 2014 (Hermes)


- Pagan

Debut Veonity vyšel až letos, recenzi přineseme.

4. 02. 2015 13:36

deska roku 2014 - kokoska

Ve tvem seznamu chybi ..Veonity..prvni deska vydana 24.12..Gladiators..tale..bomba ..neni co dodat .11z10!!!..neuveritelny..dokonaly mix Edguy.Manowar..Gama Ray..atd..kruci to je supa..pustil jsem uplne normalne naslepo .jako 500kopii Manowar..cover tak vypada..uf..ale to co vylezlo ven ..sila melodie..raketa..

4. 02. 2015 13:15

- Dustter

...souhlasím aspoň s nejhoršími 1. a 2. - Avalon děs bída, to už ten Pariah je na obrátku lepší :D :D a Ecliptica Revisited? Jednoduché 2 slova: "ždímání prachů".

29. 01. 2015 12:14

- Dustter

Je jasné, že Sonatofil dá první místo Sonatě :D jak já miluju subjektivnost recenzí, hodnocení apod. :) no to jsem odbočil, každopádně za mě je to jasné: 1. Massive Addictive 2. Space Police 3. Tady se mi perou 3 alba: (R)evolution, Hydra a ještě Heroes - všechny jsou kvalitní a peckové...minulý rok byl náhodou i na tu melodiku bohatý, ačkoliv Sonatu bych nahodil tak 7. možná až 8. místo protože Pariah má mizernou produkci, mělo by se zvažovat o změně jinak to půjde downhill... Spíš letos nedoufám v nic moc. :/ 3DG, Sirenia, Bullet For My Valentine, Helloween - zatím vše, co mě zaujalo. Co vy, očekáváte něco pro tento rok? :)

29. 01. 2015 12:13

- Eyrekr

Klobouk dolů za Sonatu na prvním místě.. Já si to album taky nakonec hodně oblíbil.. :-) Má výbornou atmosféru, je jiné. Gamma Ray se na druhou stranu musím spíš zastat, protože mě bavilo (ale já jsem zatím hodně okrajový posluchač Gamma Ray, takže nemohu moc soudit)..

27. 01. 2015 10:07

- Anonim

Těší mě, že si také někdo vzpomněl na novinku Alestorm. S Gamma Ray jako zklamáním tedy rozhodně nesouhlasím. Naopak pro mě byla spíše zklamáním novinka Lordi. Už To Beast Or Not To Beast považuju za průměrnou desku a Scare Force One je ještě o kus slabší.

26. 01. 2015 22:53

- Aldys

Sorry s A Hero of The World to byla chyba :)))) myslel jsem od začátku roku 2014 ,-)

26. 01. 2015 17:01

- Aldys

Hlavní vítěz z toho co jsem napsal jednoznačně Elvenking :)

26. 01. 2015 16:56

- Aldys

Vyšlo toho docela málo, ale z toho zmiňovaného je to téměř to nejhorší :)) Na pořadí nehraju, ale za zmínku určitě stojí Brainstorm, Elvenking, Iced Earth, Machine Supremacy, Ring Of Fire. V druhé vlně pak Dream Evil, Edguy, Galneryus, Gamma Ray, Hammerfall. S čím souhlasím je to, že rok to byl docela bídný z hlediska melodických kapel, ale na druhou stranu o to víc si člověk váží alb starších ,-) PS: Co se týče A Hero for the World, pevně doufám, že vydají opět tak skvělou desku jako byl debut, protože od té doby zatím nikdo nevydal nic melodičtějšího.

26. 01. 2015 16:47

amaranthe ne prosím - daniel

No ani ne tady, měl jsem možnost vidět Amaranthe live na Winter a to byla docela hrůza, dvě, tři dobré písně, ale ty jejich balady- to je hnusný, sladký pop. Sonatu jsem taky viděl v Praze, CD neni špatné, ale něco tomu chybí, koncert navíc nebyl úplně dobře ozvučený, takže pro mě asi Epica, kterou byla skvělá na Masters plus skvělé CD a Edguy, kteří měli vskutku povedený koncert i CD. Sabaton jsem taky viděl a do teď nechápu, jak tahle skupina může být tak oblíbená. Že by kvůli: \\\"Ještě jedno pivo\\\"

26. 01. 2015 1:11

- František Šafr

Skvělá bilance! :) Mám ještě hodně co poslouchat. Snad jen... Kde je sakra Unisonic?! :)

26. 01. 2015 0:47

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08019 sekund.