ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku U.D.O. - Decadent


- orre

Já mám vlastně jen jeden problém a to ten, že to zní jako Accept a já mám raději UDO jestli mi rozumíte. Decadent byla UDO jak poleno! Vybalancované kytary, které nakopnul hlavně Kasperi a ten už tam bohužel není. Zrovna tak Jovino a jeho parádní bicí. Smirnov hraje Hoffmannovsky a mladý Sven je Kaufmann. Já raději desky typu Faceless World, Mean Machine či už zmíněné Decadent. Uvidíme jak celý disk, ale bude to myslím v duchu Steelhammer a tu taky nahrál Smirnov sám.

7. 07. 2018 21:51

To Savapip: - htaedas

Dle nových dvou klipů to staroušovi stále dobře řve, co? Ani nepotřebuje podporu ;-) Jak málo stáčí k refrénu. Na nový album se těším!

6. 07. 2018 23:38

Decadent 9/10 - martin

Decadent, za mě rozhodně jedna z nejlepších desek. Steelhammer taky na stupni vítězů 9/10 a jako asi fakt nejlepší beru Faceless world 10/10. Myslim, že posledním dvěma albům neuvěřitelně prospělo, že se na nich nepodílel Kaufman. Protože na deskách jako je třeba Dominator sráží jejich kvalitu ten odporně hnusnej umělej zvuk. Těšim se až Udo skončí s tim Dirkschneider tour. Je pravda, že už to trochu přetahuje o proti puvodnímu plánu. Myslim, že teprv nová deska bude nářez s novym bubeníkem a novym kytaristou.

31. 08. 2017 11:28

- adrian

Faceless World je lepsi nez vsechny desky Accept dohromady. Jasne nejlepsi deska, co tenhle bard kdy nahral a v podstate neprekonatelny milnik!

17. 05. 2017 21:06

Stejné přesto jiné - mr.deadhead

Je zvláštní, jak jsou si desky U.D.O. rádoby "podobné", přesto je každý vnímá až diametrálně odlišně. Já si třeba vůbec nepouštím No Limits, miluju Mission no. X, Faceless World je jasný TOP (tady je snad nějaká shoda)... A myslím si, že od propadáku Rev-Raptor se kapela neuvěřitelně vyšvihla. Nemám žádné zaručené zákulisní informace, ale působí to na mě dojmem, že snad kvůli tomu musel částečně odejít Stefan K. Do jaké míry se skutečně podílí na produkci nových skladeb, nebo je to jen obchodní krok, o tom si také nejsem jistý. Hlavní je, že je tu U.D.O. pořád s námi a pořád valí ten svůj fantastickej našlápnutej Heavy Metal. Až se konečně vyflákne na vyčpělost jménem Accept, rád se půjdu mrknout na koncerty :-) Decadent je rutinní nadprůměr 8,5/10

17. 05. 2017 14:42

Decadent - Magnuss

...Decadent si zaslouží 8/10, opět velmi zdařilá deska, ale ne tak kvalitní jako Steel Hammer (9/10), který mě neskutečně překvapil a je dle mého názoru jedna z nejlepší desek U.D.O. Nejlepší samozřejmě Faceless World (10/10). Mám rád např. ale také dle mě neprávem opomíjený Thunderball....

11. 02. 2015 15:54

Faceless World... - Kolík

...se rozhodně přes laťku Accept dostal. U některých ostatních alb je to na diskusi (Animal House, Mean Machine, Man and Machine, Dominator), jiná jsou bohužel průměr až podprůměr.

11. 02. 2015 15:37

No Limits - b.wolf

to není, ale akcepťácký strejda jede pořád v solid (ních) kolejích. Ovšem raději než po tomhle jsem pořídil novinku Orden Ogan a Blind Guardian, Udo přece jenom nemá čím překvapit, přes laťku, nastavenou Accept, se U.D.O. nikdy nedostal... 6/10

11. 02. 2015 12:57

Timebomb... - Kolík

...je příšerná deska, Faceless World naopak nejlepší. Man and Machine se jí hodně blíží. Na nový počin jsem sice trošku zvědav, ale moc si od něj neslibuju, hlavně po zklamání z předchozích dvou. Spíš si jen přeju, aby byl skutečně za 8/10.

11. 02. 2015 10:31

No - Gogo

nevím, nevím. Slyšel jsem z tvorby po Animal House, Faceless World a Timebomb jen Man and Machine, No Limits a Solid a žádná z desek, snad trochu Solid, nesahala dvěma recenzentem zmiňovaným F.W. a Timebomb, dle mého názoru, ani po kotníky.

11. 02. 2015 9:20

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08624 sekund.