DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SCORPIONS - Return To Forever


nový album - J.A.N.

Ak tento dostal 6,5 bodov, tak ten nový musí minimálne 8/8,5. Toto tu bol neskútočný nepodarok. Som rád, že natočili staro-moderne znejúcu super desku.

27. 02. 2022 14:45

- Bubák

Tak jsem to dneska jel asi 6x za sebou a sice kvality předchozích tří desek to nedosahuje, ale velmi příjemná věc. u mě zatím 7/10

8. 03. 2015 20:37

- Pepsi Stone

Pure Instinct nebo Eye II Eye (nedávno jsem tomu dal šanci a nE!E) to pohodlně posadí na prdel...

8. 03. 2015 20:01

Opravdu... - Kolík

...to není žádná sláva. 5,5/10

8. 03. 2015 15:09

- František Šafr

No... Na zadek mě to tedy neposadilo. Předchozí tři placky jsou lepší. Ale třeba se to zlepší během dalších poslechů.

7. 03. 2015 20:20

Slušná deska - b.wolf

zvlášť v baladách jsou Scorpions pořád dobří, takový Gypsy Life-super, ovšem včera jsem dal novinku Europe a ta mě totálně odrovnala-parádní fošna, skvělý hard, kdeže časy Final countdown, Carrie a Cherokee, Válka králů, to je nářez. 6/10

7. 03. 2015 14:54

2 Gogo - Kolík

Jsem rád, že se dle tvého názoru shodneme, ovšem v případě uvedených experimentů to neplatí. Nemám rád ani jednu z uvedených desek, a to ani Kill Fuck Die od mých taky veleoblíbených W.A.S.P. :-) Přemýšlím, jaký zatracovaný experiment se mi líbí více, než ostatním. Napadají mě Pretty Maids - Scream, kteří do určité míry experimentují s nástupem grunge, ale celkem vkusně. Na druhou stranu nemůžu říct, že jsem se setkal u ostatních s výraznější kritikou tohoto alba. Tak vytáhnu z rukávu velice kontroverzní téma: Manowar - Gods of War, tedy album, které určitým experimentem je, všichni na něj plivají, až se z toho stal jakýsi oblíbený sport. A já musím s odstupem času říct, že z mého pohledu nejde o žádnou katastrofu, naopak. Rád si některé skladby opakovaně pustím, především kvůli skvělým melodickým linkám.

6. 03. 2015 8:45

- Powerman

Jsem zvědavý na recenzi EUROPE, u mě zatím 11/10 :)

5. 03. 2015 14:37

2:Kolik - Gogo

Všiml jsem si, že se v mnoha věcech shodneme. Na novou desku jsem celkem zvědav i když mě taky prudí řeči o ukončení kariéry. Na co ale chci reagovat. Desku Eye II Eye jsem v době vzniku taky zatratil. Dneska to ale poslouchám a přišel jsem ji celkem na chuť. Samozřejmě je to něco jiného, ale po letech jsem zjistil že mě experimenty tipu Chameleon, Risk, Eye II Eye docela baví. Existují ale i vyjímky. Například Kill Fuck Die od mých veleoblýbených W.A.S.P. mi zatím prostě ještě nesedlo.

5. 03. 2015 8:52

- František Šafr

K nové desce jsem se ještě nedostal, ale jsem zvědavý, s čím se staříci vytasili. Poslední tři desky jsou poctivým melodickým rockem a bylo vidět, že škorpióni nabrali druhý dech. Jen mi přijde trapné, že hlásí konec kariéry a odchod do důchodu a najednou je tu nová deska.

5. 03. 2015 6:47

- Pepsi Stone

Za mě říkám u Scorpions "v pohodě". Je to slušná deska, která samozřejmě nemůže nikdo dosáhnout na Lovedrive, Blackout nebo Love At First Sting, ale na staříky je to příjmená, vcelku i hitová kolekce v intencích jejich pop/hard rocku. Když to vezmu kolem a kolem, nic jsem od toho nečekal, takže nakonec příjemný překvapení, který strčí Sting in The Tail do kapsy.

4. 03. 2015 20:05

Jsa majitelem... - Kolík

...téměř celé diskografie, přinutili jste mě svými pozitivními komentáři zvážit pořízení aktuálního alba, neboť po pr...rech typu Eye II Eye jsem už nevěřil, že by Škorpíci byli schopni nějakého mimořádného výkonu a tedy neposlouchal a nekupoval do sbírky nic nového. Takže se těším na poslech a děkuji.

4. 03. 2015 17:14

Z pozice "nováčka" - Veronika

Scorpions jsem nikdy příliš neposlouchala, doma mám pouze dvojcédé Best of, kde se mi líbí jak co a to pak především balady typu "HumanitY", "Wind of Changes", "Lorelai"... Nové album jsem si pustila spíš ze zvědavosti a znuděnosti a musím říct, že mě překvapilo příjemně. Jsou asi čtyři skladby, bez kterých bych se obešla, zbytek se mi nadmíru líbí. Hlavně ta aor tvář, kterou Sava zmiňuje. Nevím, jak bych celou desku hodnotila, když ji nemůžu zařadit do diskografie, ale bez tohoto zařazení bych klidně sáhla i na 8/10. - Toť pohled nováčka mezi fanoušky Scorpions mezi které se právě díky poslechu téhle novinky přidám. :)

4. 03. 2015 17:01

škorpici - Demonick

Nie je o čom, 9/10 :) Dvánásť skladieb a dvanásť hitov...a zatiaľ hotové prekvapenie (roka?) pre mna osobne :)

4. 03. 2015 15:47

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08191 sekund.