RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EUROPE - War Of Kings


- rumcajs

Na mě působí album rozporuplně. Instrumentálně se mi strašně líbí, hardrock jako prase, ale ten zpěv... Joey zpívá jakby z posledních sil a to mi k tak burácivé hudbě nesedí. Přesto album cením vysoko, ale z comebackové éry jsou mými favority Start from the Dark a Last Look at Eden.

13. 02. 2017 14:45

- Baltazár

War of Kings sa mi v dobe vydania točil skoro každý deň. Lahôdkový 70.hardrock ala Purple/LedZep môžem kedykoľvek. Nový hardrockový smer sa mi veľmi páči, kapele sedí a znie o dosť úprimnejšie. Z comebackocých vecí poznám ešte Bag of Bones. Keď vyšlo, tak sa mi moc nepáčilo, pretože zneli veľmi ako Black Country Communion (Kevin Shirley ako producent, Bonamassa ako hosť, Tempest tlačiaci sa o polohy Glenna Hughesa...). Možno keby som dal tomu šancu teraz poviem niečo inšie :) A 80s Europe sú boží, len sa treba naladiť na pulz gýčovej doby plnej veľkých účesov :D

3. 05. 2016 11:57

- Viki

Je zajímavé číst si komentáře na navrátivší se éru Europe a to nejen zde, ale tak celkově ... někomu se líbí, někomu méně ... a názory na alba nové éry se také dost liší. Za mě mohu říci, že Secret society se mi \\\"líbí\\\" úplně nejméně a hlavní roli v tom určitě hraje ten příšernej otvírák, kterej považuju za nejhorší píseň v jejich historii hned za Final condomem! Hodně lidí odsuzuje úlet v podobě Last look at eden a ten mi třeba vůbec nevadí - paradoxně díky téhle desce jsem začal opět poslouchat Europe! Beast vede!!! Z novějších alb se mi nejvíce líbí Bag of bones a Start from the dark - s tím, že kdybych se měl rozhodnout, tak vyhraje Bag of bones! Nové album teprve naposlouchávám a už se to mírně zlepšuje. Trochu mi vadí mix zvuku, působí trochu jako taková dutá koule. I na té dravosti oproti předešlým dvoum deskám se trochu ubralo ... zatím to nechám bez hodnocení, ale špatná deska to určitě nebude :)

3. 05. 2016 9:46

Peter - Pepsi Stone

Pokud se ti líbilo Bag Of Bones, bude se ti tohle líbit taky. Podle mě je to druhé nejlepší postcomebackové album, po Secret Society.

12. 04. 2015 14:13

- Peter

Albumy z prvej éry mám veľmi rád, ale až na tie prvé dva sa mi tie ostatné vďaka prílišnej komerčnosti veľmi rýchlo prepočúvali. Albumy z druhého obdobia paradoxne nedisponujú takými komerčnými hitmi, ale nejako sa ich neviem dopočúvať. Základ jednotlivých skladieb je úplne niekde inde ako u skladieb prvého obdobia. A to je dobre. Priznám sa, že posledný album som ešte nepočul, práve sa "pripravuje" v prehrávači. Len dúfam, že nebude horší ako ten posledný a užijem si ho minimálne tak isto. Tá zemitosť gitár ma drží v neustálom posluchu.

12. 04. 2015 12:37

- Down

Nekecej :) už jen proto, že nejsou Judas jim dáš kotel!

27. 03. 2015 19:06

- Bubák

Ještě že funguje, že je to relativní co? :-D Ale každému co jeho jest ;-) Jen si zatímjenom jeden negativní názor :-D Sem moc zvědav, jestli tě někdo podpoří ;-)

26. 03. 2015 22:53

- Pepsi Stone

Když Cloven Hoof nenatočí sranec, tak to nestrhám. To si buď jist...

26. 03. 2015 20:43

Pepsi Stone - Down

Dej už těm 220Volt pokoj :) je to výborná deska (kromě toho úletu s klapkama v jedné skladbě) ...mimochodem Cloven Hoof už jsou ve studiu ...těším se na to jak je zase strháš, tedy doufám, že tentokrát opravdu nenatočí sranec :)

26. 03. 2015 19:02

Bag Of Bones - Gogo

Taky jsem fanouškem tvorby Europe z 80.let, ale nová tvorba mi nevadí. Zkrátka je to baví dneska jinak. Předposlední Bag of Bones se mi líbila velmi. A musím souhlasit, že Secret Society je asi z postcomebackové tvorby taková nejpozitivnější. Naživo jsem Europe v osmdesátkách nezažil, ale dneska je vidět, že si to pánové užívají.

26. 03. 2015 6:46

- Bubák

Myslím Europe změnu názvu.... BSR za to mají můj obdiv a smekám před nimi.

25. 03. 2015 20:27

- Bubák

Právě, že to mi vůbec nepříjde, že by zvuk byl starý, naopak, je to rozdíl oproti předchozím deskám jako sviň, ale pořád v těch skladbách je spousta melodií a tah na branku. Europe jsou jistě výborní muzikanti, zvuk je parádní, ale jak si psal v recenzi, ty melodie sou zkrátka někde. Je to sice o hodně lepší než minulá deska, ale..... nejsou to zkrátka Europe. po Secret Society se to zlomilo a z pozitivní muziky je spíš depresivní. Osobně si myslím, že měli začít znovu s úplně jiným názvem. Jako Thin Lizzy. Ikdyž u nich je to paradox, že hrajou pořád dost podobně :-D Jenže asi moc dobře věděli, proč to neudělali.....

25. 03. 2015 20:25

- Pepsi Stone

Bubák: To mi asi špatně rozumíš. Když si poslechneš poslední 220 Volt, tak to furt zní, jako kdyby to nahráli v roce 1986. Současní Europe hodně čerpají ze 70tých let, ale ta jejich muzika nezní tak zapškle, zastarale. Není sice soudobá, ale má soudobý zvuk. Ovšem položme si otázku... Co je soudobá muzika?

25. 03. 2015 19:54

- Bubák

Teď si to Pepsi rozhrábl :-D To potom Europe se musely rozhodnout zamrznout v sedmdesátkách :-D Asi jsme oba slyšeli něco jinýho ;-)

25. 03. 2015 19:10

- Pepsi Stone

220 Volt jsou hrozný. bez invence, zamrzlý v 80. letech s šílenými klávesami.

25. 03. 2015 7:43

- Bubák

S dalšími poslechy se to pomalu lepší, ale při srovnání s novou deskou 220 Volt - Walking in Starlight, je to furt slabý. Takhle nějak jsem si představoval, že by mohli Europe znít. Z comebackovýho období mi nejvíce sedí Secret Society, ze který sálá energie a optimismus. Od tý doby je to takový plácání.... těžko říct, do jaký míry to ovlivnila smrt Norumovi manželky....

25. 03. 2015 7:02

- Supermartonátor

Velice slušná deska. Europe pořád umějí.

24. 03. 2015 23:00

- -krusty-

Všechno je věc vkusu...já se modlil aby před pár lety ve Zlíně nehráli "The Final..." ale jistěže zahráli :-) to je a bude jejich "prokletí", ale je mi jasné, že bez tohoto hitu by tady dnes asi nebyli...

24. 03. 2015 19:57

- Pagan

Mně se novej xicht Europe taky vůbec nelíbí, na druhou stranu si neumím představit, že by pořád mastili to, co v osmdesátejch :-)

24. 03. 2015 19:01

ODPAD! - The Keeper XIV.

The Final Countdown patří mezi mé nejoblíbenější desky vůbec /ale nad titulní skladbu tam řadím jiné věci/, proto se mi nemůžete divit, že jejich comebackovou tvorbu nesnáším. Jedna z kapel, které mě doopravdy zklamaly. Hrají si na DP, grunge nebo co, ale mají točit desky jako Wings of Tomorrow, Prisoners in Paradise a ne tyhle sračky.

24. 03. 2015 18:21

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07902 sekund.