DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - My God-Given Right


to orre: - Anonim

Podle mě nejslabší deska z éry Derise je 7 Sinners. Nemyslím si, že by současná sestava byla v krizi. Spíš by to chtělo trochu zvolnit tempo a nevydávat jednu desku za druhou. Také by každé jejich album nemuselo mít hodinu (úplně by stačilo cca 45 minut). Ono míň je někdy víc.

14. 09. 2016 10:58

- orre

Deris byl vynikající na králičím turné a Master turné. Tam jel do maxima a taky ho to stálo hlasivky. Je to problém, pokud máte jednou výškaře musíte ho mít pořád? Weikath nechtěl dalšího Kiskeho a to hlavně naši fanoušci nikdy nepochopili. Janak My God je fakt slabší a neznám vlastně slabší desku Hells! Vím, Rabbit, ale na ten nedám dopustit! Možná The Legacy, ta taky moc vyrovnaná nebyla. Cítím tam krizi a viděl bych to na změnu v sestavě. Sascha jede v electro popu či co a to se možná bude řešit. Současná sestava nemá kam jít, vše bylo řečeno.

13. 09. 2016 13:43

- Dustter

To ja nenašel a nenajdu. Zkratka nepovedený SOOH Part 2. Chce to velkou změnu produkce :(

26. 09. 2015 5:54

To Šafr - htaedas

Děláš mi radost :-) Lepší pozdě než nikdy!

25. 09. 2015 23:48

- sanntrik

Prima album

25. 09. 2015 12:07

Nakonec se mi to líbí! - František Šafr

Nečekal jsem, že si k této desce nakonec cestu najdu. Přestože považuji baladu "Like Everbody Else" a závěr alba za poměrně špatný, tak zbytek skladeb jsem si nakonec velmi oblíbil. První polovina alba šlape jako po másle (především "Heroes" je pecka jako hrom). Album, ke kterému jsem si hledal cestu dost dlouho.

20. 09. 2015 15:33

- Veronika

Mně se na první poslech God Given Right nelíbilo, fakt hodně ne... po chvíli jsem se k němu na zkoušku vrátila a znělo mi nějak přijatelněji. Teď si na něm i tak půlku písničkou s radostí poslechnu.

13. 08. 2015 13:08

helloween - Jozef

dnes som si pustil album Master of the rings ,a uz viem preco sa mi tie posledne albumy NEPACIA.

13. 08. 2015 9:41

- johny

Tak som si dal namahu a musim povedat. Dakujem Helloweenu za tento album. Vdaka nemu viem, preco tento styl pocuvam menej a menej. Skoro vobec. Neskutocna nuda, nicim vynimocna hudba, dlha minutaz, a neviem co este. Nechce sa mi rozpisovat, no neskutocne sa nudim vzdy, ked sa ho snazim pocuvat. Latka isla rapidne dole. Skoda...

1. 07. 2015 21:06

Jenos - kokoska

Kdyby Derise zkolila viroza ..tenhle ukrajinec ho da v pohode ..ani se nezapoti..chachacha..https://www.youtube.com/watch?v=E99sjD1rVjI

23. 06. 2015 18:09

Podtrženo a sečteno - Kolík

Riot - Thundersteel & Privilege of Power, Chroming Rose - Louis XIV, Gamma Ray - Heading for Tomorrow, Land of the Free, Somewhere out in Space. To jsou zásadní power/speed metalová alba. Nahrávky Helloween po roce 1990 jsou ve srovnání s nimi - směšné. Jednoznačně chybí Hansen jako tvůrce a bohužel i ten už má posledních cca 10 let tvůrčí krizi.

20. 06. 2015 18:09

- htaedas

https://www.youtube.com/watch?v=9WvU7D08PPg

20. 06. 2015 0:10

8,5/10 - Aldys

Ale jo :) Konečně pořádný power/speed :)

19. 06. 2015 18:21

to Adrian - Evildead

Moje řeč, osobně nepamatuju koncert kde by Derris "zazpíval", a to si nemyslím že bych měl zrovna smůlu kdy neměl den. Pochopím že "nedá" Kiskeho písničky, ale to že nezpívá a doslova "recituje" songy psané na jeho hrdlo... Sorry, Andy je slušný studiový zpěvák, ale naživo mě nikdy moc nepřesvědčil (možná jsem měl smůlu na koncerty. ale že bych tu smůlu měl tak 9x ?) Co se týče nové desky, připadá mi že začali chlapci malinko stárnou a sterilnět (mimochodem "nemoc" i jiných skupin), poslechnul jsem to zatím tak 6x, zpočátku to mnou proběhlo asi jak gutalax a zůstal jen pocit prázdna. Pořád mi tam něco chybí, taková ta radost a pohoda z hraní, mám pocit že vydali desku jen proto že museli, že to v sobě nenechali všechno pořádně uzrát... Ale toť můj názor, sto lidí, sto názorů :-)

19. 06. 2015 17:55

- adrian

Deris se hlavne nazivo absolutne neda poslouchat. Videno 5x a tezko vybrat, ktery jeho "vykon" byl nejhorsi. Vetsinou jsem musel odejit, protoze to se fakt nedalo poslouchat. Helloween nazivo uz nikdy vic. Ale takovym zpevaku je vic, co jsou nazivo nesnesitelny. Treba Kotipelto nebo v poslednich letech Sammet.

19. 06. 2015 6:41

to kokoska + ostatní - Jenos

Sorry, nemusím si nic pouštět. Nedávno jsem se právě z jejich koncertu vrátil. Jseš trošku mimo. Ze 16 kusů co na koncertě hráli (včetně přídavku) byly jen 4 věci z Kiskeho éry. Takže jen čtvrtina, žádná polovina! I když jsou to ty "povinné" skladby, které hraje každá legendární kapela a tyto Kiskeho věci já moc nemusím, tak byly v kontextu docela OK. Ale většina skladeb, byla právě od Derise a to je ten pravej a jedinečnej Helloween! Kiske má skvělý výšky, ale jinak je to pořád to samý ječení a po chvíli začne být totální nuda. Naproti němu Deris má úžasnej feeling pro rockovou-metalovou hudbu a umí hlas modulovat, že to právě dává muzice ty grády, které ty tisíce ostatních kapel právě nemají. Jeho zpěvová linka je dokonale vystavěná a v každé skladbě graduje a dokáže měnit hlas a náladu v závislosti co zpívá. Takže o strkání někoho nebo něčeho někam si můžeš sice povídat, ale tohle je realita. A hlavně co Kiske je a co dokázal? Nazpívat jen 4 desky Helloween (dík za opravu Gepovi). Flákal se 20let někde, šetřil si svůj hlas a ted se pokouší o zmrtvýchvstání nějakými druhořadými projekty, kde neumí ani nic složit! Deris naproti němu je dneska již legendární rocker, zpěvák a hlavně co opakuji již poněkolikáté SKLADATEL! Co geniálních skladeb Helloween vydali právě za 20 let derisovy éry! A to, že třeba v těch extrémních vysokých pasážích to nevytáhne jako Kiske mě je uplně ukradený. Umění dobrého rockového zpěváka je právě v tom feelingu... Za ty léta zpívání se hlas taky unaví a když si poslechneš třeba Davida Coverdalea dneska naživo už taky nezazpívá jako dřív. A že Coverdale byl jeden z nejlepších zpěváků není pochyb. A ten feeling mají oba a ten jim můžou ostatní jen závidět! Takových zpěváků je dneska už jen jak šafránu. Tady právě ty dnešní "metalové" kapely mají obrovskej deficit. Ač muzikantsky mnohdy bravurně zahrají právě zpěváci jim toto kazí, jejich monotóním nudným zpěvem. Každýmu ať se líbí co se líbí, nikomu to neberu, ostatně na to jsou názory vždycky subjektivní, ale tohle jsou fakta, která tak prostě jsou! Důkazem pravdy, je například tvoje tvrzení, že v Pink Cream 69 byl Deris výbornej. To potvrzuje to, že je výbornej i v Helloween, protože určitě víc než polovinu skládá právě Deris sám na sebe! A jsou to pecky, které mu může diskofil Kiske jen závidět! Btw. nechápu proč se na diskuzi k novému albu toto album vůbec nerozebírá a místo toho z toho tu vzniká hospodská debata typu Kiske x Deris...

18. 06. 2015 19:47

Zpěváci - Gepa

K těm zpěvákům - ani jeden z těch tří (Hansen, Kiske, Deris) nezpívá vyloženě špatně. Hansen mě udivuje, že s tím sípavým a ječivým způsobem zpěvu (to myslím v dobrém) ještě zpívá, že mu neodešly hlasivky. Kiske má samozřejmě velký dar, je z nich nejtalentovanější, výšky jsou excelentní, ale střední polohy a hloubky jsou nezajímavé. Kiske zpívá všechno stejně, bez emocí - že by někde "zachraptěl", někde zabasoval - to ne. Snad jedině s výjimkou písničky Halloween - tam náznak modulace hlasu byl, ale neumí to nebo mu je to fuk. Nevím. S tím darem v hrdle vůbec nepracuje. A na to fakt stačí pár desek a dost. Deris není bez chyby, ale vkládá do toho kus sebe. Má různé hlasové rejstříky.

18. 06. 2015 8:12

Počty nesedí - Gepa

Kiske s Helloweenem nazpíval pouhá 4 alba. Keepery I a II, Pin Bubbles Go Ape a Chameleona. Walls Of jericho zpíval Hansen a Master Of Rings už Deris. Jinak ještě další alba - neheloweenská nazpíval, ale 5 mi nevychází tak či tak. :-)

18. 06. 2015 7:58

Jenos - kokoska

no a co ze nazpival vsehovsudy 5 alb??ale jakejch!!..chameleon byl ulet to jo.chybicka se vloudila .to se stava i v lepsich rodinach..a ze je ujecenej?? no a co..PUST SI TEDY ZIVAK S kISKEM A ..neco nazivo s geniem Derisem..no nevim ,,nevim,, UJecenej K ISKE DA DERISOVI PARTY S PRSTEM VRAZENYM DO ZADELE ALE NAOPAK,,??..a proto ze je deris tak dokonalej a skvelej a desky s nim tak genialni ..nazivo cerpaj mozna vic nez polovinu z peti alb z Kiskem..fsnousci mozna ve velke casti nepochopili genialitu ..tim samozrejme nechci tvrdit ze Deris je spatnej zpevak a skladatel ..ale urcite mu sedi vic uplne jiny styl..viz jeho domovska kapela PINK CREAM69..TAM BYL VYBORNEJ..

18. 06. 2015 4:35

- Gepa

To s tím mainstreamem jsem si nevymyslel, ale souhlasím s tím. Metal se rozmělnil l v mainstreamu v první polovině 90-tych let. Proto ty odchody zpěváků od kapel. Ted už v MAINSTREAMOVÝCH rádiích nehrají ani náhodou. Metal/rockové rádio není mainstreamové. A jen tak mimochodem. Jaké konkrétní rádio tím myslíš? Na beatu hrají Eagle Fly Free a Dr. Stein.

17. 06. 2015 20:52

1 2 3 4 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11325 sekund.