ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARCHITECTS OF CHAOZ - The League Of Shadows


- Pepsi Stone

Díky za upozornění, poznamenáno. Ovšem Baileys není moje oblíbené pití :-D

17. 08. 2015 13:33

Blaze - Jirka Pokorný

Pane Pepsistone :), nechci Vám brát ani cpát názory na to, co u Maiden bylo, je a bude lepší (skladby, zvuk nebo zpěvák). Jen mám takovou žádost: poznamenejte si prosím někam, že bývalý vokalista se nejmenuje Bailey, ale Bayley... BaYley! Přiznejte se, že Vy u psaní pocucáváte svůj oblíbený likér a jak tak koukáte na vinětu... Abych ale jen neryl... je určitě fajn, že recenze a info o muzice píšete (myslím teď komplet redaktory webzinu).

17. 08. 2015 11:07

- Pepsi Stone

Že je to nejlepší singl od The Wicker Man, je pravda, ale ani on nesnese srovnání třeba s The Trooper. Co se týče zvuku, tak tam je jednoduché, co bych po Maidenech chtěl. Vývoj!

14. 08. 2015 21:33

- V.

Typický sound? Pusť si třeba Piece Of Mind a pak tohle. Kde je energie? Kde je drive?

14. 08. 2015 19:48

- adrian

Nejlepsi singl od The Wicker Man! Co se tyce zvuku, nadseny nejsem, bohuzel. Doufal jsem tajne, ze kdyz se vratili do studia, kde tocili Brave New World, mohli by mit i podobny zvuk. Nestalo se :-/ Shirley musi pryc! Jinak ale naprosta spokojenost. Malinko mam jen obavy, jak to bude Bruce zvladat po zdravotnich problemech nazivo ... v refrenu se mi zda jeho hlas dost zkresleny.

14. 08. 2015 17:29

- Anonim

Nechápu, co se vám na zvuku Maidenů nelíbí. Prostě mají svůj typický sound jako měli vždycky. Navíc hodnotit muziku jen podle toho jaký má zvuk, mi přijde dost povrchní. Nový song je takový průměrný, ale líbí se mi ten klip.

14. 08. 2015 16:16

- V.

Triggery po Ironech nikdo nechce, ale tohle zní snad hůř než jejich debut :-))) Co se týká skladby, tak faktem je, že se jim snad žádný comebackový singl nepovedl. Desky jsou vždycky lepší :-)

14. 08. 2015 15:16

- t-rex

záleží, co považujete za dobrý zvuk... tohle je prostě přirozený zvuk všech nástrojů, nenatriggerovaný bocí, který nezní jak automat, což je dneska snad u každé větší kapely. Song mě ale nebaví, dementní refrén nesutále dokola

14. 08. 2015 13:42

- Pepsi Stone

Až na zvuk a ten kravský zvonec na začátku skladby jsem vcelku spokojen. Když si vezmu, že minulá deska měla jako singl příšernou El Dorado, tak tady je to v pořádku. Uvidíme, jaká bude celá deska... Už teď je ale slyšet, že zvukově to bude opět mizérie. To se fakt těm Maidenům člověk diví, že tak velká kapela neumí udělat dobrý zvuk.

14. 08. 2015 11:48

- Supermartonátor

Dle mého je to typický singl...nenít o úplná pecka, ale velice dobře se poslouchá a líbí se mit en hlavní riff a zpěv. Takže u mne spokojenost a očekávání...a video je taky supr:-)

14. 08. 2015 11:42

- V.

Tak nový singl Irons venku a obavy se potvrdily. Má to snad ještě horší zvuk než Final Frontier. A song také slabota... Co se to jen s tou kapelou stalo :-(

14. 08. 2015 11:18

- Pepsi Stone

Podle mě se po Brave utopili v té své megalomanii, že čím delší skladba, tím "lepší". A když se podívám na stopáž novinky, tak megalomanie dostupuje vrcholu. Když budou dobré nápady, proč ne. Ale nevím, nevím... A Matter Of Life And Death beru jako takové mírné zvednutí hlavy po Dance Of Death.

7. 08. 2015 15:36

New brave world - b.wolf

byla po návratu Bruce solidní nálož, Death.. a Matter už jsou až na pár výjimek předlouhé, utahané a nudné... doufám, že novinka bude o něčem jiném. Btw, B. Bayley má slušný vokál, ale ne do IM, ty dvě fošny, co natočil, to je otřes, ty jsem kdysi totálně nas..ný vyhodil...

7. 08. 2015 8:41

- Pepsi Stone

Já se nové desky vcelku bojim, protože doby Alexandra a Námořníka jsou už pryč a to ty věci neměly osmnáct minut. Myslím, že to bude nuda, ale uvidíme, třeba překvapí.

4. 08. 2015 14:39

- V.

Jsem zvědavý na novou desku, protože Final Frontier byl fakt špatný. Když pominu produkci jako takovou, tak nahrávce dal na frak zvuk, hlavně pak Dickinson bez jakéhokoliv echa... Chtělo by to, aby konečně zasáhl Roy Z :-)

4. 08. 2015 13:33

- adrian

To bylo ode me jako reakci na prispevek V. :-)

4. 08. 2015 12:40

- V.

S produkci u Maiden souhlasim. Posledni kvalitni produkce byla na albu Brace New World. Paradoxne to ale produkoval taky Kevin, nechapu. Zmenu producenta by to chtelo kazdopadne!

4. 08. 2015 12:39

- V.

Souhlas. Žádná comebacková deska Iron Maiden nedosahuje kvalit posledních tří sólovek Dickinsona, ostatně ani na zmiňovaný debut, respektive první tři desky Blaze. Ironi totiž mají jeden zásadní problém, který nechápu, že prostě neslyší, a to je produkce. Kevin pro ně není vhodný producent (ale nic proti němu)...

4. 08. 2015 9:03

- adrian

Blaze je velky sympatak, ale v Maidenech nemel nikdy zpivat, to byl omyl. Jinak je to dost smolar, zivot se s nim nesral. Celou dobu ale zustal verny heavy metalu, za to kloboucek dolu. Jeho prvni tri solovky byly vynikajici, ale pak uz me to moc nebralo. Co se tyce Bruce, videt jeho solo projekt nazivo a muzu klidne umrit :-) Samozrejme s Adrianem u kytary!

4. 08. 2015 7:55

- Supermartonátor

Za mně říkám, že Blazeovo solovky jsou super a já osobně ho mám jako zpěváka moc rád. Navíc X Factor byla první nahrávka Maidenů, kterou jsem slyšel a naprosto mne uchvátila. Virtual X je naopak u mne nejhorší album od Maidenů. Paula už tolik rád nemám, ale líbila se mi ta jeho punkovost. Jinak tedy Dickinsona mám naposlouchaného skrz naskrz a že by nějak hlasově uvadal, tak to ani náhodou. Docela bych byl pro aby natočil také ještě solovku, protože mně se jeho vlastní počiny moc líbily.

3. 08. 2015 22:50

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07953 sekund.