RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BULLET FOR MY VALENTINE - Venom


Ach ta snaha - mr.deadhead

Jasně, tohle jsou staří dobří Bulleti. Ale je z toho až moc cejtit finanční stránka věci. Prostě tomu tolik nevěřím. I proto se daleko radši a častěji vracím k Temper Temper (škoda že nebyla recenze). Tam si kluci dělali co chtěli, bylo to z desky cítit a tak to má u muzikantů být. Temper Temper za mě 9/10, Venom se snaží (a to je ten problém) proto jen 6/10.

5. 10. 2017 21:42

- Dustter

Tak BMTH - That's The Spirit slyšen, překvapil mě velmi, změna stylizace ale k hodně lepšímu, takže pokud nijak nezaujmou Stratovarius s Eternal, je za mě letošní TOP 3 desek roku 2015 naprosto jasný :)

8. 09. 2015 0:53

to VN - Dustter

Tak to máš hodně rozmanité, mě ze zajímavých desek letos vychází snad už jen dvě :D Bring Me The Horizon - That's The Spirit (na tu se už těším jak malý děcko :D ) a Stratovarius - Eternal (promo songy nic moc, to ozvučení mi přijde o hodně víc umělé oproti Nemesisu, ale počkám na celé album :) )

30. 08. 2015 19:51

to:Dustter - VN

Jo halt, někdy není čas. Zajímavých desek pro mě, výchází měsíčně i klidně 8-10. Příjde na ní čas..

30. 08. 2015 0:33

to VN - Dustter

To se o hodně ošizuješ :)

29. 08. 2015 13:55

BFMV - VN

Army of Noise je velice slušná skladba, dál jsem to už ani nějak neposlouchal...

24. 08. 2015 22:43

6,5/10 - Crust

No, upřímně, můj první dojem je ten, že ta snaha o návrat do minulosti je dost křečovitá. Úplně by stačilo jen přitvrdit a vrátit ty prvky, co na Temper Temper chyběly: screamy, pořádný riffy, lepší sóla, kytarový harmonie, dvojšlapka... Ale půlka materiálu na Venom mi připadá jako takový bezhlavý rubanice, jen abysme byli jako zase tvrdý. Asi půlka skladeb začíná nějakým zběsilým Mattovým zařváním a to až tak, že třeba začátek "Army Of Noise" a "Broken" zní pomalu skoro identicky. Připomíná mi to Metallicu, když se v novým tisiciletí zkoušela vracet k "thrashi", i když takovej průser nový Bulleti samozřejmě nejsou. Zažehnout ten plamen mladický nasranosti je prostě ve věku, kdy máte děti a jste finančně zaopatřený a máte už úplně jinej mindset, dost těžký. Paradoxně je podle mě nejsilnější skladbou titulní Venom, kde je znát promyšlenější komponování, než jenom "nahodit riff, rozjet dvojšlapku a zařvat YEEEEAAAAHH!!!" Za mě po prvních 1 až 2 posleších za 6,5 z 10, ale snad to ještě poroste nahoru.

24. 08. 2015 18:50

- Pepsi Stone

Tak Disturbed můžu slíbit já. Recenze je už napsaná a čeká na vydání.

22. 08. 2015 13:53

- Dustter

Hele když už se tady tak objevili Bulleti, bude prosím někdo recenzovat Immortalized od Disturbed? Na ty by mě vcelku taky zajímal váš názor :)

22. 08. 2015 13:16

- Zdenda

„Vkládáme do té desky obrovské naděje. Opravdu věříme, že to bude nejlepší metalová deska tohoto roku. Už jsme podobné vize měli v minulosti a vždycky jsme se trefili, ale tahle nám přijde ještě výjimečnější než cokoliv jiného, tak držme palce, ať zafunguje tak, jak má,“ říká sebevědomě frontman Matt Tuck k nahrávce vycházející 14. srpna. Nej metalová nahrávka roku to asi nebude ale v metalcoru možná ano, ale je pravda že letos jsem ras nějak moc metalcorových nahrávek neslyšel. Za mě po minulém trošku slabším albu zase paráda. 9/10

22. 08. 2015 8:30

10/10 - Dustter

Každý song pecka, nemám si nač stěžovat, po Temper Temper excelentní výkon. Album mě baví :) a nemyslím si, že jde v druhé polovině dolů, ba naopak mě až titulní Venom přivedl husinu, ta melodie toho a atmosféra je prostě temnější a mysteriozní až bych si troufal říct :) a Hell Or High Water? Takové rytmiky a postupy jsem ještě upřímně u nich neslyšel :D prostě úžasný album, bonusy taky super, ty jen tu kvalitu potvrzují, pokud nijak nepřekvapí BMTH či Stratovarius, tak Venom jmenuji za mě albem roku :)

21. 08. 2015 11:50

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08215 sekund.