DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CHILDREN OF BODOM - I Worship Chaos


- Meresz

Jak ešte dnes niekto môže počúvať Children of bodom? :D Myslel som že je to kapela ktorou si prejde každý metalový tínedžer od 16-19 rokov :))

19. 01. 2016 17:16

6/10 - Hellhammer

Mě osobně to nepřijde zas až tak hrozný (jako Blooddrunk nebo RRF) Když to pustím jako kulisu a příliš se nesoustředím a neporovnávám s minulostí :-DD Na druhou stranu když mě u kapely, která sází na rychlost a techniku, nejvíc bavily pomalý atmo věci, tak to taky není úplně richtig:-D

19. 01. 2016 9:58

IWC - Dejvator

Nejsem fanouškem kapely. Asi třikrát jsem slyšel "nějaké" album a ničím mě to nezaujalo. ALE I Worship Chaos jsem si včera pustil poprvé a velice mě baví. Jasně že to není placka století. Ale baví mě, a o víc snad ani nejde, ne? :-)

18. 01. 2016 9:12

- Aldys

Tak jo, donutil jsi mě k tomu, abych si postupně po neuvěřitelně dlouhé době pustil celou diskografii hezky postupně a znovu tak, abych si k nim zase případně našel cestu a zjistil jestli šla kvalita nahoru či dolů a kde se to vlastně zlomilo a je to čím dál tím horší :))))

2. 11. 2015 17:44

- Crust

Musim souhlasit s Anonimem, COB po nejslabším kousku svojí diskografie - Relentless Reckless Forever chytli druhý dech a poslední 2 alba jsou povedený. Sice je to ten US scénou ovlivněný styl nastolený albem Are You Dead Yet, ale je to dostatečně melodické a variabilní. Závěrečné covery se podle mého názoru taky povedly (tolik opěvovanému 10 let starému coveru Britney Spears jsem se zasmál tak jednou, dvakrát, dokola točit podobný model by byla nuda). Btw, že má být aktuální album návrat k Hatebreederu nikdy nikdo netvrdil, ani label, ani kapela, která naopak prohlašovala, že tohle album bude temnější, což se vyplnilo.

31. 10. 2015 15:51

- Supermartonátor

Laiho je nepochybně skvělý kytarista, nicméně při poslechu COB se vždy začnu strašně brzo nudit. A to platí i pro koncert (viděl jsem vloni na Brutalu). Jejich styl je sám o sobě zajímavý a docela originální, ale zdá se mi, že toho prostě nejsou schopni využít.

31. 10. 2015 14:13

- Pagan

V případě novinky COB se má chuť velmi podobá chuti mého kolegy :-)

31. 10. 2015 13:58

- Hermes

Anonim: Chybovat je lidske, opraveno :-). Nicmene nikde neni psano, ze prave Tobe by se tato deska nemohla libit. Jak se rikava, sto lidi, sto chuti ;-)

31. 10. 2015 13:53

- Anonim

A v té diskografii je malá chybička. I Worship Chaos vyšla letos (2015 ne 2013).

31. 10. 2015 13:05

- Anonim

Tato negativní recenze mě docela překvapuje, protože zatím jsem na tuhle desku viděl spíše pozitivní ohlasy. Slyšel jsem na YT několik songů a naopak to na mě dělá dojem, že COB po třech slabých deskách zase pomalu vstávají z mrtvých. Nemyslím si, že by skladby byly posluchačsky nepřístupné spíš naopak. Přijdou mi hodně melodické a chytlavé. Rozhodně melodičtější než ty co Childreňáci produkovali v posledních 10 letech. Dokonce jsem začal uvažovat, že si po dost dlouhé době od Children of Bodom koupím zase origoš, i když tahle recenze mě od toho zase odrazuje.

31. 10. 2015 12:57

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08005 sekund.