RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BLACK SABBATH - Born Again


- mr.deadhead

Born Again mě svou atmosférou dycky uhrane. Again and again :) Párkrát jsem si zkusil pustit třeba jen tu, či onu píseň, ale to není ono. Největší sílu má, když se sjede hezky od začátku do konce. Pak teprv pořádně vynikne ta temně hustá atmosféra. Hodně osobité a hodně kvalitní. Gillan tam na těch pár měsíců skutečně měl své místo. Tohle se povedlo. U mě 9.

24. 02. 2021 2:29

- Demonick

Až na neskutočne ujačanú Hot Line (Ian to veru trocha prehnal) sa jedná o vynikajúci hudobný zážitok a jednu z najtvrdších/najstrašidelnejších dosiek Black Sabbath. Najmä Zero The Hero (inač vynikajúci cover od CANNIBAL CORPSE!), titulka a Disturbing The Priest patria k tomu najlepšiemu v celej historií kapely.

12. 09. 2016 12:30

zvuk - Gogo

Když jsem tuhle nahrávku slyšel poprvé. bylo to někdy začátkem devadesátých let, tak jsem kvůli zvuku vůbec nepřekousl obsah. Dnes CD ve sbírce mám a považuji ho za velmi dobré. Myslím, že bez onoho industriálního zvuku by se líbilo širší metalové obci ještě daleko víc.

8. 09. 2016 21:35

Gillan v BS - rumcajs

Masterpiece - https://www.youtube.com/watch?v=mPc5ro6rbls Gillanův výkon zde je doslova šílený!

8. 09. 2016 19:38

To V. - Kolík

Záleží na tom, jaký máš vztah ke Gillanovi a Deep Purple. Pokud je to tvoje krevní skupina, tak budeš nahlížet na jeho účast ve zcela stylově odlišných BS jinak, než jako nezaujatý člověk. Proto jsem taky uváděl, že je to podobné, jakoby Mercury nazpíval desku Iron Maiden. Prostě absurdita, která ovšem nepopírá, že na desce mohou být silné skladby. Ale prostě to už nejsou BS, není to ani DP, není to ani vhodný "fusion". Prostě je to za hranou, aspoň pro mě. A když už tu hovoříme o nejlepší klonové desce BS, tak tou je jednoznačně album IOMMI - FUSED. :-)

8. 09. 2016 17:41

- kokoska

bizardni věc...ale skvela..pokracovani v této sestave si nedovedu představit ale jako tresnicka na kolaci B/S,,ano 10/10

8. 09. 2016 12:14

- down

Tak a je to tady ...tohle je Black Sabbath! Pro mě rozhodně nejlepší deska. "rumcajs" :motiv z trika mám překreslený a připravený k tisku ...leží mi v compu už nějakých 5 let :)

8. 09. 2016 12:00

- V.

Kolík: Proč nelze brát vážně? Gillanův výkon je na této desce mrazivý... Mimochodem titulní song je pro mě jedním z vrcholů Black Sabbath.

8. 09. 2016 9:10

- Avram

Já se tomu albu programově vyhýbal, a to i proto, že Gillan nepatří k mým oblíbeným zpěvákům. Když jsem si ho pak poslechl, zjistil jsem, že se vlastně nevymyká z vývoje Black Sabbath vůbec ničím. Kdyby to nazpíval Martin nebo Dio, tak si nikdo nevšimne, že by na tom albu bylo kromě barvy hlasu zpěváka něco zvláštního, a bez problémů by se zařadilo mezi to nejlepší, co Black Sabbath s těmito zpěváky vytvořili.

8. 09. 2016 8:33

BA - rumcajs

Album, kterému k dokonalosti chybí jen málo. Svou tvrdostí a atmosférou doslova vyráží dech. Nebýt slabší položky Keep it Warm, šel bych na plný počet, takhle "jen" za 9,5 bodu. A chci tričko s motivem z Born Again!

8. 09. 2016 8:16

Album... - Kolík

...je natolik bizarní, že ho i přes kvalitní skladby nelze brát úplně vážně. Kdyby Mercury blahé paměti nastoupil pro prachy do Iron Maiden, taky by to skončilo katastrofou.

8. 09. 2016 7:55

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08524 sekund.