DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BLACK SABBATH - Tyr


- Demonick

Headless Cross síce nepovažujem za žiaden klenot (8/10), avšak už nasledujúci TYR ním jednoznačne je! Skvelý zvuk, výkony, skladby - tu snáď nie je ani len priemerná položka. U mňa ale vyhráva jednoznačne Anno Mundi, Sabbath Stones a najmä prenádherná (to sólo, to sólo!!!) balada Feels Good To Me. Klenot! 10/10

6. 10. 2016 21:49

Tyr - rumcajs

Rovněž si myslím, že hned Anno Mundi je vrcholem alba. Celkově je album o něco malinko slabší než předchůdce, ale asi jen proto, že zde chyběl ten moment překvapení z dokonalé hudby. Zde se totiž již automaticky počítalo s podobnou, ne - li vyšší kvalitou. A dle mě, album obstálo se ctí. V recenzi se rozcházím především v názorech na jednotlivé skladby. Jak jsem již uvedl, vrcholem je hned úvodní Anno Mundi, zatímco Law Maker považuju za položku slabší, stejně jako hitovou, nicméně skoropopovou Jerusalem. Valhalla je sice velmi dobrá skladby, avšak The Sabbath Stones a hlavně závěrečná excelentní Heaven in Black tuto skladbu převyšují a minimálně na roveň se jí staví hitová, avšak neskutečně procítěně zahraná i zazpívaná Feels Good To Me (mmch. má svatební skladba :-) ). Tyr je prostě skvělé album, které mělo tu smůlu, že přišlo až po multigeniálním Headless Cross. Velmi silná nahrávka, která je však v porovnání s předchůdcem přesto slyšitelně slabší. Za mě 8,5.

6. 10. 2016 21:40

- ToPi

Na kolikáté místo dát Tyr? Já ani nevím. Všechna alba z období s Tonym Martinem jsou skvostná a pořadí se přelévá vždy ve prospěch toho, které mé uši právě poslouchají. Spíše kdybych měl vybrat nějaké best of, mohl bych tam dát skladby Anno Mundi a The Sabbath Stones.

6. 10. 2016 20:19

- noc

Tak já hrdě vlastním původní CD vydání i licenční LP, naprosto perfektní album.

6. 10. 2016 17:40

10/10 - Deny

Martin je hvězda první velikosti a TYR + HEADLESS CROSS nejlepší alba Sabbathů.

6. 10. 2016 15:10

Tyr - Domy

K tomuto albu z diskografie BS se dnes jednoznačně vracím nejčastěji. Ze začátku vedla předchozí deska a vlastně bych ji považoval stále za lepší. Jen jsem si všiml, že statisticky převládá sáhnutí po Tyru.

6. 10. 2016 15:10

- -k-

HC a TYR jsou pravděpodobně nejlepší položky v diskografii BS - při vší úctě k Diovi, Gillanovi, Hughesovi a Ozzymu... PAN ZPĚVÁK!

6. 10. 2016 10:24

- Avram

Další fantastické album. Jsem asi ovlivněn i tím, že se ke mně dostalo kompletní až po Headless Cross, takže na něm nacházím víc fantastických skladeb než na předchůdci. První půlka alba naprosto famózní (dost možná nejlepší "půlalbum" v historii kapely), pak to pro mě trochu ztrácí na dechu. Co dodat? Asi to, co napíšu ještě několikrát. Martin je nejlepší.

6. 10. 2016 10:00

Alba - b.wolf

s Tonym Martinem jsou naprosto dokonalá. Roky mně trvalo, než jsem sehnal CD Tyr, jelikož reedice se jaksi ne a ne objevit. Martin je vynikající zpěvák a jak na předchozím skvělém záseku, tak na Týr to parádně dokazuje. Tady nemám co dál psát, pro mě srdeční záležitost. Pokud si pouštím BS, (jasně, Ozzy je jen jeden, stejně jako Dio), tak určitě nejprve sáhnu po Bezhlavém kříži nebo Týru. Docela mě mrzí, že desky s Martinem Iommi přechází bez povšimnutí a když jsem se jej kdysi na FB ptal, odvětil, že je to uzavřená kapitola BS bez dalšího pokračování. Velká škoda, i když se Dio vrátil a posléze i Ozzy, po albem s Martinem už to nikdy nebylo ono. Bez debat 10/10

6. 10. 2016 9:38

TYR... - Kolík

...je další album BS s Martinem, které si zaslouží jednoznačnou desítku.

6. 10. 2016 9:03

- V.

Anno Mundi je jasný vrchol desky :-)

6. 10. 2016 8:53

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08798 sekund.