RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku W.A.S.P. - The Headless Children


10/10 - Deny

Za mě rovněž plný počet. Je to fantastická deska. Když posloucháte Headless Children, tak máte pocit, že si na tu apokalypsu můžete sáhnout, že je cítit ve vzduchu. Právě vynikající zvuk alba, zejména úžasně nazvučené bicí, dává skladbám tu neskutečnou energii, kterou Pepsi možná ne úplně vnímá, když to přehrává na starém kazeťáku. :-) Nic, ve zlém. Recenze je dobrá. Zdeněk to určitě myslel jako popíchnutí. I mě se jeví devět bodů jako skutečně málo pro takový metalový gigant.

9. 06. 2017 9:21

1989 - Kolík

Shodnu se v tom, že Headless Children je srovnatelné s Headless Cross, na něž jsem trošku pozapomněl. Ale Trash, Pump nebo debut Skid Row považuji pouze za komerčně úspěšnější, nikoliv lepší desky. Dle mého názoru nad nimi Headless Children a Headless Cross vítězí. Možná ne o mnoho, ale přece jen jsou to celkově lepší nahrávky.

9. 06. 2017 9:07

- Pepsi Stone

Že je The Headless Children výborná deska se přece pozná na pořádném stereu, stejně jako na přenosném CD nebo dokonce starém kazeťáku, ne? A 9 bodů z 10 je v rámci task nabité diskografie, jakou W.A.S.P. mají, přece dost. Jinak s těmi deskami roku 1989. Jistě, The Headless Children ta patří určitě do horních pozic, ale pro mě osobně jsou výš například Alice Cooper (Trash), Black Sabbath (The Headless Cross), Aerosmith (Pump) nebo debut Skid Row.

9. 06. 2017 8:09

Jsem - Domy

také velmi zvědavý, které album bude mít 10/10. Dá se to ale asi celkem jednoduše uhodnout :) Co jiného než následující The Crimson Idol. Z toho jsme byli v době vydání nejdříve trochu rozpačití, ale rychle jsme to překonali a našli jeho kouzlo. Potom ale pánové jedeme z kopce. U mě tady ještě stále 10/10.

8. 06. 2017 18:02

10 - Zdeněk

Recenzenta nechápu. Když není Headless Children za 10, tak co teda? Redakci bych doporučil, aby se Pepsimu složila na pořádné stereo. Mám podezření, že to není první deska, kterou poslouchá na přenosném CD nebo snad dokonce na starém kazeťáku. :-)

8. 06. 2017 13:22

Nejlepší deska... - Kolík

...W.A.S.P., nejlepší deska roku 1989 a jedno z nejlepších alb metalové historie. Tady není o čem diskutovat z hlediska skóre. 10/10

8. 06. 2017 9:51

- Fenris 13

Stejně jako v případě debutu, i zde je to bez debat za plný počet. The Heretic (The Lost Child) pro mně patří do TOP 5 skladeb kapely.

8. 06. 2017 9:17

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08084 sekund.