RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CRYONIC TEMPLE - Into The Glorious Battle


8/10 - adrian

Za me moc velka spokojenost! Po predchozim slabouckym albu a dlouhem cekani navrat na vysoke urovni. A jak tady nekdo psal pode mnou, zpevak fakt hodne pripomina toho z Timeless Miracle - dokonce jsem hledal na netu, jestli to nahodou neni on :-)

8. 04. 2017 8:28

- Yuri

GNT: Ja beriem CT ako prve 3 albumy, ktore definovali ich tvar...a to co prislo potom je pre mna uz len hladanie si noveho miesta pod slnkom...skratka nie kazda kapela je Black Sabbath, kde s kazdym novym spevakom mozeme hovorit o jednej ere kapely...ja sa na tvorbu CT divam ako na celok, neselektujem to nejako na silne - slabe skladby, kratka to pocuvam zaradom. A co sa tyka Shark Attack, tak je to moja oblubena skladba, ktoru si vzdy v duchu spievam ked plavem v mori... :))))))))...ten text je zabity... "Shark attack swimming alone in the waters of Hell"

7. 04. 2017 13:38

- GNT

Yuri: tak právě Shark Attack považuji za jednu z nejslabších skladeb CT. Vlastním 2. a 3. album a nemám s nimi problém, až na občasná "silová" řešení melodie, kdy se melodie vytrácí a nastupuje řev, což je ovšem problém všech rádoby"true" kapel.

7. 04. 2017 8:08

Doplnujuce info - Yuri

Rad by som si dovolil doplnit Paganovu recku o par infosiek + pridam vlastny postreh, nakolko CT je mojou oblubenou kapelou. Tak v prvom rade by som chcel doplnit, ze ku 1. vymene spevaka doslo uz v roku 2008, kedy spominaneho Johana Johanssona nahradil na albume Immortal, Magnus Thurin. A v tom momente CT stratil svoju tvar a hlavne poznavacie znamenie, "Johanssonov neohrabany vokal" :) Myslim si, ze od tohto momentu kapela stratila podporu fans a upadla do zabudnutia. Aktualnu nahravku povazujem za pokus o restart kariery a CT 2017 vnimam viac menej ako novu kapelu, ktora chce nadviazat na nove trendy v tomto zanri. Na mna posobi dost mainstreamovo a postrada nejaku osobitost, ktorou sa CT odlisovali od zbytku pelotonu na prvych troch nahravkach. Samozrejme zelam CT vsetko dobre ale pre mna skor priemer ako nieco vynimocne. Shark Attack zostalo neprekonane... :)))))

6. 04. 2017 12:11

- vn

Dal jsem 2 poslechy a je to v pohode deska. Zpevak mi dost pripomina hlas z Timeless Miracle. Výborné bicí. To bude kolem 8,5. Dík za tip

4. 04. 2017 12:35

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07941 sekund.