ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DEEP PURPLE - Infinite


- Pepsi Stone

Naživo jeden, záznamů jsem viděl více, ale to je vedlejší. Good To Be Bad je dobrá deska, která je, jak správně říkáš lepší než cokoliv od DP za poslednícvh dvacet let. S Forevermore už to mám komplikovanější a přímá konfrontace na Purple Album podle mě prostě vůbec nevyšla (na takové klasiky se nesahá). Coverdaleova sólovka mě taky moc nevzala, ale zpětně jako výbornou desku hodnotím Restless Heart, která mě v době vydání hodně zklamala.

14. 04. 2017 8:53

Prosím tě... - Kolík

...jednou jsi slyšel možná méně povedený koncert a děláš z toho generální závěry. To není fér. Obě Coverdaleova alba s posledních let předčí ty Párplovská o několik parníků. Zvláště Good To Be Bad je vynikající deska, s níž desky Purple nesnesou srovnání. I sólová Coverdaleova deska z r. 2000 je x-krát lepší, než Abandon nebo Bananas. :-)

14. 04. 2017 8:42

- Pepsi Stone

Hughes ano, Coverdale ne. Tam je to stejné jako u DP, nová alba nejsou žádné propadáky, ale s klasikou se to rovněž srovnat nedá, navíc naživo je stále lepší Gillan (i když se drží hodně při zemi) nebo Coverdale (ten se snaží zpívat jako zamlada a ono to nejde a nejde). A AC/DC s Axlem. Přinejmenším by ta deska mohla být zajímavá, i když bych osobně mnohem více uvítal desku AC/DC s Johnsonem a nové album GNR. O tom, proč vlastně odešel (musel odejít) Johnson a Williams se tak nějak mpoc nemluví, kromě oficiálních vyjádření, kterým stejně asi nikdo moc nevěří. Že by v tom byly prachy se mi nezdá, tihle pánové jich mají tolik, že na stará kolena by je to asi moc nerozházelo.

14. 04. 2017 8:36

To Kerim... - Kolík

...Nová deska AC/DC s Rosem může být vynikající. Potíž je v tom, že už to nebudou AC/DC. Dodnes jsem nepochopil hlavní příčinu, proč vlastně Angus nechce pracovat s Brianem Johnsonem. Četl někdo nějaký seriózní důvod?

14. 04. 2017 8:23

Bohužel... - Kolík

...jde už jen o zachování úcty k legendě, což trvá od alba Purpendicular, jak zde správně zmínil Rumcajs. Já nevím, raději bych poslední alba ani nehodnotil. Když se podíváte, co svede ve svém věku Glenn Hughes a nebo David Coverdale, tak si myslím, že i staří pánové ze současných DP mají navíc. A to o hodně. Nevím, čím to je, že se jim to nedaří. Takže, raději bez konkrétního komentáře a hodnocení.

14. 04. 2017 8:19

- Kerim

No,a teď si hoši představte tu hrůzu jestli AcDc vydaj novou fosnu v nové sestavě a s kašpárkem co se snaží spivati. Pozor!DP i UH si zaslouží respekt za svou historii i za svou snahou vydávát a nahrávat. Opravdu to nejsou žádné propadáky.

14. 04. 2017 8:11

- Pepsi Stone

S Purpendicular souhlasím, stejně tak jako s tím, že už na něj DP kvalitativně nenavázali a neděje se to ani teď. Co se týče srovnání s UH, tak podle mě je tam porlbém skoro stejný. Ani u jedné z těchto kapel nemůže fungovat stejná magie, když je jiná sestava. Jako DP chybí Blackmore s Lordem (a můžou si Glover a Gillan říkat, co chtějí), tak UH nikdy nemůžou nahradit Hensleyho a Byrona.

14. 04. 2017 7:10

DP - rumcajs

Tak Infinite si jistě poslechnu, stejně jako jsem to udělal s předchozí Now what?! a s Rapture of the Deep. Bohužel, obě dvě zmíněné předchozí desky pro mě byly velkým zklamáním, za poslední nadprůměrnou desku považuji Bananas. Pravdou ale je, že posledním skutečným klenotem je Purpendicular, deska stará už 21 let. Osobně mám za to, že kvalitnější desky se v posledních letech daří vydávat souputníkům DP Uriah Heep.

14. 04. 2017 0:33

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07728 sekund.