ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GALDERIA - Return Of The Cosmic Men


- gorida

Podobnost s Freedom Call? Přirozeně. Jenže tihle hoši z Galderie jsou hitovější a baví to víc než Freedom Call u kterých mám pocit jako by se povedla jen poslední dvě alba.

17. 01. 2019 23:15

- htaedas

Pro upřesnění druhý kytarista a basák se sólovým zpěvem angažují více než pouze ve zmíněné baladě. Samotného mě to překvapilo, protože ne vždy je to vyloženě k poznání jak je to např. u té balady nebo druhé rockovky. Dá se říct, že většinu skladeb mají mezi sebou ve větší nebo menší míře zpěvem rozdělenou. V bookletu je i u všech tří uveden "lead vocal". Jinak japonci jsou opět bohatší o bonusovou ultraspídovku Riding the Stars.

5. 12. 2017 12:22

- htaedas

Mám za sebou velký rest a to první album této kapely a ono je snad ještě lepší než to nové album! Ze začátku mě sice vylekal zvuk, ale když se v úvodní skladbě po prvním refrénu objevil další jiný a i další skladby disponovaly úžasnými melodiemi, kapituloval jsem. Hanba tomuto webu, že mě na tuto kapelu neupozornil dříve! :-) Ale jelikož to bylo doba, kdy zde měl Pagan přestávku, tak Vám to odpouštím :-)

29. 09. 2017 17:57

- htaedas

Mnozí namítají, že tento hudební styl je již vyčpělý, vypotřebovaný, že tam nejde vymyslet nic nového, ale dokud budou vycházet takováhle alba, narvaná úžasnými melodiemi, tak o tento styl nemám strach. Díky za typ, kapelu jsem neznal.

19. 09. 2017 8:16

- Pagan

Pokud můžu sledovat dění na facebooku, tak to v tuhle chvíli neví asi ani samotná kapela. Občas problesknou zprávy o možných přípravách novinky, pak je ale zase dlouho ticho a místo ukázek nových songů radši Ben vystavuje fotky svýho namakanýho těla :-)

13. 09. 2017 11:07

- adrian

vn: Spatna produkce? Od dua Karmila - Jussila?? To jsem se pobavil, fakt ze jo :-) Zvuk je uplne v poradku a obal taky. Power metalovy obaly maji byt barevny a vyrazny. Jinak k tem Heavenly, ti uz jsou teda definitive minulosti?

13. 09. 2017 10:40

Zajímavé, - b.wolf

že Galderia vydala dvě fošny a hned patří do extraligy, kam se jiné smečky i s dvaceti alby nikdy nedostanou. Tento týden sice jedu fošnu The Doomsday Kingdom, ale od včerejška dávám obě desky Galderie a bez debat 10/10

13. 09. 2017 10:10

- vn

Bohuzel ode mne musi prijit palec dolu za priserny obal, a spatnou produkci. Zas je to zahuhlany, to nemusim. Jinak samotny songy v poradku. 7/10 je max.

13. 09. 2017 2:28

- kokoska

Me tedy F.CALL moc nepripominaji-sem tam trosku-spis mi to prijde takove uvolnene-nadychane-sem tam kudrlinka-sikovna zpevule-A PORAD TO PADI JAKO Šikanzen-nezastavujeme mame zpozdeni-takovou desku s takovym lehouckym zpevnym a přitom jiny nez tucty jinych to umeli bohužel jen další Francouzi -Heavenly-

12. 09. 2017 21:12

9,5/10 - adrian

Jo tak tohle je fakt pecka! Otvirak Shining Unity je nejlepsi power speed metalova hymna za posledni roky, opravdova euforie pro fanousky zanru! Hodne mi pripominaji Freedom Call, pohodova deska pro zlepseni nalady. A takovou najit v dnesni dobe je umeni.

12. 09. 2017 9:11

- kokoska

100x slyseno a porad bavi.Letosni deska roku,

12. 09. 2017 5:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08632 sekund.