RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARCH ENEMY - Will to Power


- janek

Kazdy chce nejak slusne zit, tak nemuzes byt do smrti true,brutal...proste slozenky platit musi kazdy a za svoji praci chce penize a pouze kyc a komerce vede k tomuto jevu. kdyz se budes drzet sveho true postoje, tak budes hrat v klubu pro pet zoufalcu.

21. 08. 2021 10:46

- orre

A ta dnešní modrá? To už je kýč jako prase! Sabaton, Powerwolf. Arch Enemy atd

21. 08. 2021 9:12

- Meres

Angela bola dobrá a sexy :-)) taká metalová bojovnica. Ale Johana mám tiež rád, prvé tri albumy s ním sú absolútne luxusný melodický death/thrash tej najvyššej možnej kvality

21. 08. 2021 0:27

BB - Aldys83

Radim: Burning Bridges je samozřejmě skvělá deska, až mě štve, že následující desku nenazpíval Johan, ale Angela. Když to posloucháš po albech, tak jak byly vydána, tak je to strašný. Zrovna na BB měl Johan nejlepší zpěv a pak když si pustíš Wages of Sin s Angelou, tak je to sešup. A to je deska po herní stránce hodně dobrá :)

20. 08. 2021 10:32

Arch Enemy - Radim

U mně je samozřejmě number one Burning Bridges :-)

3. 10. 2017 18:10

- orre

Ale jo, to já beru a dokonce jsem na tom byl skoro stejně. Po prvních 2 posleších jsem to bral jako sračku, ale potom to tam nějak sedlo a dneska to beru jako ničím vyjímečnou, ale rozhodně povedenou nahrávku. Sedí mi Amottův styl a změna žpěvaček je rozhodně nakopla. Poslední deska s Angelou už byla hodně unavená. Jasně, první 3 desky už nepřekonají to nepopírám.

3. 10. 2017 17:36

Arch Enemy - Radim

Zdravím "orre", v první řadě nevím co pro tebe znamená fanoušek kapely, pokud to pro tebe znamená, že se mi musí líbit automaticky každá jejich deska tak potom máš pravdu. Jinak já se řídím pravidlem, že po třech posleších už bych měl poznat jestli je deska kvalitní nebo ne, tady na ten třetí nedošlo(bohužel nebo bohudík). Arch Enemy se mi líbí, sám mám pět alb, ale tohle je prostě jedním uchem tam a druhým ven, bída na tu nastavenou laťku v podání předchozí fošny, ale je to jen můj názor.

3. 10. 2017 16:38

- orre

Soudíš po 2 posleších? Potom nejsi fanoušek kapely a logicky se ti to nemůže líbit.

3. 10. 2017 14:40

Arch Enemy - Radim

Souhlasím s recenzí, po předchozím, pro mně výborném albu War Eternal přišla kapela s opravdu slabou deskou, těšil jsem se, leč po dvou posleších na ten třetí rozhodující nedošlo, prostě ušité horkou jehlou.

2. 10. 2017 20:17

AE - JWS

Zajimavá debata.Raději nebudu hodnotit, protože nepatřím mezi šťastné jedince kteří ihned poznají KVALITU a ODPAD. Za 35 let neustálého poslechu všeho možného to nerozeznám, jen se MI něo líbí, něco ne. Ale mám to o pocitu. Závidím těm, co jako filmoví kritici vědí NAPROSTO přesně koho, kam obsadit, jak to napsat, jak to zahrát,sestříhat, nazvučit.... prostě vědí do detailu vše , ale nikdy nenatočí ani notu nebo políčko filmu. Jsem šťastný za ty matlaly a neumětely co to dělají za ně :-) I za AE :-)

2. 10. 2017 9:32

To Anonim - Peťulín

Jo, s tím, kterým směrem to je a není krok kupředu, že je to věc vkusu, souhlasím. :-) No, pro mě osobně jsou melodeathová špička asi Dark Tranquillity (tam je zas tendence kapku směřovat do doomu) a současní Insomnium. Ale to je čistě můj osobní pohled, nikomu ho necpu a paušálně bych v dnešní době za tahouna jakéhokoli žánru neoznačovala nikoho. Jinak taky oceňuju kapely, které nepřešlapují na místě, ale tu odvedenou práci potřebuju slyšet z hudby a ne z rozhovorů. Třeba ten průšvih u Wintersun, někdo by mohl říct, jak dřou, ale protože dlouho očekávaná deska je hluboké zklamání, mají pro mě momentálně jen plnou hubu keců, zatímco hudba je žel prázdná. Důležitější než poskytovat hromadu rozhovorů je plně se soustředit na svou primární práci a vkládat do ní kus sebe. Je to totiž pak hrozně moc cítit.

1. 10. 2017 23:05

to Peťulín: - Anonim

Tím makáním na sobě jsem myslel časté koncertování, pravidelné vydávání desek, poskytování rozhovorů atd. V tomto ohledu jsou AE opravdoví dříči a to jim nelze upřít (a to není ničí názor, to je fakt!). O tom, co je progress a co breakdown, můžeme samozřejmě polemizovat. To už je čistě věc vkusu posluchače. Nicméně nechápu tu snahu některých recenzentů (na tomhle webzinu bohužel častou) až zbytečně moc kritizovat velké kapely a naopak přehnaně vychvalovat ty menší (častokrát druholigové) smečky. Já sám se snažím to podhoubí alespoň trochu sledovat a spoustu dnes velkých kapel jsem poslouchal už v době, kdy o nich ty časopisy neměly ani páru. A řadě těchto kapel ten komerční úspěch přeji, protože si to zasloužily. Ono totiž v metalu neplatí, to co v popu - tedy že by se nějaká kapela stala mega hvězdou přes noc. Za vším vždy stojí tvrdá práce a určitá míra kvality. PS: Které kapely tedy považuješ za tahouny melodeathu?

1. 10. 2017 19:05

- Xyz

Pozrel som si war eternal na youtube, celkom zaujimave gitarove vyhravky, keby ta spevacka mala jemnejsi hlas tak by to malo lepsi kontrast :-) Ten rev sa mi vobec nepaci, nepovazujem to za umenie, kde su tie casy ked spevaci vedeli spievat? Ale o tom asi je death metal

29. 09. 2017 17:13

- v.

Peťulíno, moc pěkně napsaný. I v metalu vládne konzum. Proč hledat, když se stačí spokojit s tím, co na tebe hrnou největší labely, že? :-)

29. 09. 2017 16:13

- Carboman

Souhlasím s recenzí.

29. 09. 2017 14:02

Torture Squad - Aldys83

No a když jsme už nových desek, co Mayara Puertas z TS?

29. 09. 2017 13:42

To Anonim - Peťulín

Víš, mohla bych se ptát zase tebe, jestli myslíš vážně to, že AE a AA jsou tahouny "celého melodeathu", ale v takových názorech se nemá cenu rejpat. Když mluvím o posunu a makání na sobě, tak tím myslím progress, nikoli breakdown. Copak podle tebe posun melodeathové kapely k poweru až popu snad znamená pořádný kus tvrdé práce? Nicméně je super o hudbě diskutovat a konstruktivně si vyměňovat pohledy, jenže je jasné, že ti cenící si řekněme velmi bohatého podhoubí, které je třeba trošku prohrabávat, si s těmi, kteří svou pozornost směřují hlavně k titulním stránkám časopisů, rozumět úplně nebudou. :-)

29. 09. 2017 0:51

- johny

Proste tu onanujme nad tym,ake je to hrozne..ale prote su pocuvatelni a to je fajn. Ale ja viem viem...recenzia je proste subjektivna vec a je na kazdom, ako to citi... A ci precenovani.. Cim viac na metal koncerty chodi ludi, tym pre tento styl lepsie. A otvorene - pocuvam vsetko.Pre mna je muzika dobra, alebo ne. Metal, ci pop..ak je kvalita, je mi to jedno (rap neni hudba. to do usi nedostanem)... Koniec. A tento album? Zasluzi si sancu. Ja mu ju dam

28. 09. 2017 12:29

to Peťulín: - Anonim

Kapela "ztratila chuť či motivaci na sobě pracovat"? To jako myslíš vážně????? Podívej se kam se za posledních cca 7 let dostali. To si myslíš, že jim všechen ten úspěch jen tak spadl z nebe? Zatím stojí pořádnej kus tvrdý a poctivý práce! A to že se nikam neposouvají přece také není pravda - jak píšeš ve své recenzi: "Zajímavým vkladem do novinky jsou čisté vokály Alissy" nebo "ocitáme se ve vodách power metalu s odérem popu". To je na poměry Arch Enemy dost značný posun.

28. 09. 2017 12:13

- V.

Ov42: To jsou zase kecy... Buď líbí, nebo nelíbí. A je jedno, jestli je to jazz, nebo Kabát :-)

28. 09. 2017 12:11

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0797 sekund.