DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EUROPE - Walk The Earth


orre: - Tomko

plne súhlasím a žiaľ, je to bežné riešenie pri všetkých kapelách, že spevákov hlas sa vyvíja vekom a je mi jasné, že nikdy to už nebude také ako v 80tych rokoch. Narážam skôr na fakt, že napríklad v titulnej skladbe je to pomaly ako za najslávnejších čias, ale ako album plynie Joeyho spev ide do čoraz hlbších polôch, niekedy až naňho netypických, kde jeho výrazný hlas zaniká. Ale rozumiem prečo, bol som na turné k War Of Kings a tie piesne zneli ako zo štúdiovky, za čo majú u mňa veľké uznanie a rád sa prídem pozrieť aj na ďalší koncert, kedy mi zahrajú aj nové skladby, lebo dookola počúvať to isté a robiť zo seba revival nemá zmysel. Za toto ich uznávam.

25. 10. 2017 15:58

- orre

Ale Tempest to udělal chytře a naprosto logicky. Už mu není 25 a hlas už taky není co bývál! Takový Dickinson to na posledních Maidenech jasně přepálil a na poslech to nebylo vůbec příjemné. Co potom živá prezentace? To už je o infarkt! Holt roky nezastavíme. Na aktuálním comeback turné Helloween odešel Kiskemu hlas po prvním koncertu. Ne, tohle je jediné rozumné řešení.

25. 10. 2017 14:59

Hm - Tomko

Úprimne chápem, prečo sú reakcie ne tento album, aké sú, ale na druhú stranu, hrajú hudbu, ktorá ich baví, robia to pre radosť, nie pre extrémny komerčný úspech, nemusia už nikomu nič dokazovať hlavne. Náhodou, ak sa započúvate do novej dosky, tak sa vám len tak neopočúva, ani mne všetky skladby ihneď nesadli, ale po viacerých posluchoch si ma ich doska získala ako celok, vlastne ako všetky ich dosky, ktoré ma dodnes neomrzeli. Najradšej mám od nich Start From The Dark a Secret Society, sú také optimistickejšie, ale ani jedna z ich novodobých dosiek ma nesklamala. Úprimne “Turn To Dust” je dokonalá, takú skladbu ešte nezložili. “Wolves” mi príde ako kvalitné psycho a grunge im náhodou neskutočne sedí. Jediná vec, čo ma vyslovene sklamala na albume je fakt, ktorý už bol zmienený v recenzii a to je menší priestor pre vokálne linky, predsa len Joeyho hlas je nádherný vo vyšších polohách a na albume je veľa skladieb, kde spieva značne hlbšie ako obvykle, kde jeho hlas až tak nevynikne. Najviac sa mi okrem zmienených skladieb páči titulná skladba a “The Siege”, ale album ako celok pôsobí veľmi pohodovo.

25. 10. 2017 13:20

Pro mě... - Kolík

...jsou nejlepší alba Last Look At Eden a Prisoners In Paradise. To první jasně vede. Jinak to po restartu není úplně špatné, ale taky nijak úchvatné.

25. 10. 2017 12:17

- Pepsi Stone

Nejsou po restartu úplně špatní. Secret Society beru jako skvělou věc, minulou War Of Kings a Start From The Dark taky můžu, ale už s prvotními Europe moc společného nemají, což novinka jen potvrzuje. Pro mě je nejlepší jejich deska Prisoners In Paradise.

25. 10. 2017 8:05

- JonathanGray

Europe po restartu neberu. Nejlepší deska pro mě je OotW.

25. 10. 2017 7:24

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07997 sekund.