Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku VINNIE VINCENT INVASION - All Systems Go!


- Jirka Pokorný

"Kelišová...!"

3. 11. 2018 12:34

- orre

To už je ale hromada let a pokud pravidelně nehraješ, zapomeneš. Nicméně vypadá jako moje sousedka.

3. 11. 2018 11:34

Alespoň tak... - Jirka Pokorný

Vinnie opět na pódiu. https://www.youtube.com/watch?v=7J0vMpQOR_Q Za povšimnutí stojí mezihra v Cold Gin, cca 15.55 min, kterou Vinnie naposlouchává a dohraje jen konec. Je to zvláštní, protože tuto píseň dobře zná - hrával ji jak na turné Creatures Of The Night, tak i na turné Lick It Up. Jinak - zpívá Tod Howarth, na basu John Regan - oba z původních Frehley´s Comet.

2. 11. 2018 22:44

- Pepsi Stone

Jak to nakonec v Atlantě dopadlo, je docela zajímavé, viz. novinky... K tomu srovnání obou zpěváků. Taky u VVI mám radši Fleischmana (asi proto, že mám radši první desku), ale jak on, tak Slaughter, ječí skutečně přes míru. Slaughter naštěstí pak svůj projev vcelku korigoval, když dnes už je na naprosto civilní úrovni. Jsem docela zvědav, jestli ještě někdy Vincent s Fleischmanem něco natočí. Jako skladatel je Vinnie opravdu výtečný a je škoda, že toho nikdy moc dohromady nedal. Add. sóla... Tohle jsem nikdy neslyšel, ale když si občas tu onanii poslechnu, tak bych tomu i docela věřil. Jo a pánové všimli jste si, jak dnes Vincent vypadá? Jako japonská babička :-D

21. 01. 2018 13:09

- The Keeper XIV.

Oprava: pochopitelne spekuluje.

20. 01. 2018 21:56

- The Keeper XIV.

Spekuje se, že sola na deskách VVI byla nahrána pomaleji a pro disky zrychlena. :-)

20. 01. 2018 21:49

VV - Jirka Pokorný

Pane Pepsi, vystihl jste obě desky dokonale. Dokonce tak, že jste mě přiměl, abych si je po dlouhé době poslechl a na chvíli zauvažoval, jestli jsem Vincentovi po Vaší minulé recenzi nějak přes míru "neumyl hlavu". Že je dobrý muzikant je jasné z poslechu všelijakých nahrávek, na kterých se podílel před Kiss, v Kiss i po Kiss. Také není pochyb, že je skvělý skladatel - v podstatě až na dvě výjimky složil celé Lick It Up, a jeho přínos na Creatures a Revenge patří k tomu lepšímu, co obě alba obsahují. Ani sólové desky nejsou špatné (píšu sólové, protože v jejich případě se nedá moc hovořit o kolektivním díle), i Euphoria je dobrá - jen - bylo by dobré ubrat přílišného pidlikání a jekotu obou pěvců, z nichž mi stále lépe vychází Fleischman. Slaughter vyloženě tahá za uši, i když ve skladbách, kde zpívá civilněji, je snesitelný (např. v That Time Of Year). Být všeho méně, obě alba VV Invasion by byla pěkná, nejsou to špatné písničky a i s odstupem času obstojí. Bohužel, tím, co jsem už popsal výše, splývají do jedné velké kvílivé koule. Stejný zádrhel s přesólováváním se u Vincenta objevoval i v jeho angažmá u Kiss. Na studiových nahrávkách si to "vedoucí" ohlídali, zkuste ale poslechnout některý bootleg z let 83/84, kde je Vinniemu umožněn sólový výstup... Přesto, jak už jsem psal minule, je jasné, že Kiss několikrát pomohl nastartovat upadající kariéru a díky mu za to. Jen své EGO kdyby měl v té době sílu zvládnout. Vlastně ani nevím, jestli mi ho nakonec není líto. A Vám, Pepsi, děkuju, recenze jsou opravdu pěkné. P.S. Vinnie dnes hostem na Kiss Expo v Atlantě (https://www.youtube.com/watch?v=zyuKFj-UWPw).

20. 01. 2018 19:01

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.12542 sekund.