ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST - Firepower


- Losers and Winners

Krátkou poznámku zcela mimo toto téma... Minulý týden jsem si po letech mj. projel kompletní diskografii amerických Leatherwolf. Hodně nedoceněná kapela, všechna alba jsou výborná.

17. 03. 2018 10:25

- Losers and Winners

Made of Metal vyšlo v září 2010, tedy více než dva roky po Nostradamovi. Dle mého názoru je Resurrection daleko kvalitnějším dílem.

17. 03. 2018 10:06

- Pepsi Stone

Mně jejich desky nikdy nijak zvlášť neoslovily, i když kvalita tam samozřejmě nějaká je, to se musí přiznat. Zároveň je ale jasné, že Hell první ligu opravdu nikdy nehráli.

17. 03. 2018 9:57

Ještě - b.wolf

poznámka pro Pepsiho-Andy Sneap v "třetiligových" Hell?! To je legrace??? Vydali sice jenom dvě alba, ale taková, že stovky smeček by musely makat stovky let, aby něco takového stvořily.

17. 03. 2018 9:48

Judas Priest - b.wolf

patří od absolutní klasiky Sad wings of destiny mezi moju absolutní špičku. Moc jsem nevěřil řečem o další fošně, zvlášť když skončil můj oblíbený K. K. Downing, leč stalo se. Ovšem nabubřelé kecy o "nejlepším albu" od Painkiller mě fakt rozesmály. Painkiller je Opus Magnum, které se podaří 1x za dekádu, některým smečkám vůbec. Nicméně po mnoha posleších jak doma, tak v káře, je zřejmé, že Halford na svoje roky to dal parádně. Jasně, studio dokáže zázraky, ale od poslední skutečně našlapané metalové fošny Made of metal (to Kolík: Resurrection je taky dobrá, ale tahle mně sedí víc), což je právě dekáda, Halford lepší desku než Firepower nenazpíval. Nostradamus je bezbřehá nekonečná nuda, Redeemer of souls až na pár záblesků hooodně slabé, oproti nim je Firepower o pár levelů výš. Po instrumentálku Guardians hodně dobré, pak už to ztrácí dech, takže na víc jak 7,5 to nevidím, i vzhledem k důchodcovskému věku zúčastněných a odvaze jít do toho ten půlbodík přihodím. 8/10

17. 03. 2018 9:40

- Karel Klafunda

Bruce se dusí! :-))) Maměnko moja, čeho všeho já se tady ještě nedočkám? :-)

16. 03. 2018 10:42

- adrian

Chtel bych takhle vypadat, kdyz se dusim...

16. 03. 2018 10:36

- František

Já tedy nevím, ale když vidím živáky z posledních let, tak mám pořád pocit, že se Bruce Dickinson dusí. Vyjede maličko výš a jeho hlas zní, jakoby měl rýmu jako kráva. Zní to hodně nepříjemně.

16. 03. 2018 0:34

Jen ve zkratce... - Kolík

...protože mám pocit, že některým komentátorům hučí v hlavě z chlastu jako Zemanovi a pak z nich padají "moudra", která se nedají ani číst, natož komentovat. 1. Dickinson je hvězda první velikosti a Book of Souls je skvělá originální deska 2. Firepower je album tak za 6/10. Pepsi si zase "zablbnul" s bodováním a chválu přepálil o několik parníků. 3. Nejlepší album s Halfordem, jehož letopočet začíná dvojkou, je Resurrection. 4. Painkiller je vynikající přelomové album, což ovšem bylo i Screaming. 5. Originální, skvěle hrající JP už na pódiu neuvidíme, je třeba se s tím smířit.

15. 03. 2018 21:07

- orre

Jak vidím, tak pomalu celý Painkiller, co?:-) 10 lidí a každý bude chtít jiný. Jsou tam přijatelné songy hlavně pro Sneapa. Není to zrovna žádný střelec a Faulkner hraje 95% sól po Tiptonovi. A hlavně na celý Painkiller už dneska Rob opravdu nemá.

15. 03. 2018 17:35

Playlist - Robert

Mrkl jsem na playlist k letošnímu turné a jsem zklamaný. Čekal jsem HELL PATROL, NIGHT CRAWLER, THE SENTINEL, EAT ME ALIVE, TAKE ON THE WORLD, A TOUCH OF EVIL, HELLRIDER, JUDAS RISING, NOSTRADAMUS, ALL GUNS BLAZING, NO SURRENDER. Playlist je velká bída. Sakra.

15. 03. 2018 16:20

- Milan

Jj, Pepsi , taky jsem se hrozně moc těšil na Bílýho Hada , jelikož jsem ho viděl poprvý . Ale to , jaký hlasový projev předvedl David , bylo naprosto otřesný . Ještě , že mu pomohli spoluhráči . I setlist byl otřesnej ! Halford taky zrovna neměl den , asi celkově špatná konstelace (rockových) hvězd ... .

15. 03. 2018 13:48

- Pepsi Stone

V Praze jsem byl, v Pardubicích ne, takže nemůžu srovnávat. Ale co se týče pražského koncertu, byl Halford skoro dokonalý, včetně Painkiller. Na tom koncertě bohužel naprosto pohořel jiný pěvec...

14. 03. 2018 22:43

- ToPi

Minulý pražský koncert byl Halford (s výjimkou Painkillera) naprosto excelentní (v Pardubicích opravdu nic moc).

14. 03. 2018 21:58

- orre

Stejně buďme rádi chlapi, že máme ty naše dědky! O kom se budeme dohadovat po nich? Moc dlouho to už trvat nebude a proto oceňujme každé další turné a desky.:-)

14. 03. 2018 20:03

- orre

Tak proč Halford nedává zpěv v 66 jako v 35 je opravdu k zamyšlení! Nicméně přiznávám, že Bruce je momentálně živě lepší, ale taky mu není 65 a jak je známo, hlas věkem slábne! Já viděl Maiden asi 15x poprvé 88, ale už bych nešel! Poslení byla Ostrava na Matter tour a to byla taková nuda a děs, že jsem jenom sledoval hodinky! Sousedova mrouskající kočka byla lepší než tenkrát Bruce! Ono nic není jako dřív a kdo tvrdí, že je Bruce jako ve zlatých časech, lže sám sobě a namlouvá si bláboly z principu a slepé vášni!

14. 03. 2018 19:40

- Karel Klafunda

že je Halford v posledních letech naživo v lepším případě průměrný a v horším vyloženě podpůrměrný, je bohužel známá věc. Na desce se to ztratí, studiově se dá upravit cokoliv a navíc celé album nejede na jeden zátah. Ale koncerty to dost sráží, ačkoliv po pódiu je popochází a síly se snaží šetřit. Srovnávat to s Brucem, který během každého vystoupení naběhá kilometry a k tomu dává výšky jako za mladých let, je renonc. Chápu, že pro ortodoxní fanoušky Judas Priest je těžké si tohle přiznat, nicméně jde o holý fakt.

14. 03. 2018 19:10

- adrian

Halforda jsem videl nazivo jenom jednou, pred par lety hrali Judas v Pardubicich. Musel jsem odejit v pulce koncertu, protoze me z tech skreku, co vydaval, zacalo piskat v usich. Pri Painkillerovi jsem me vazne strach, ze je v poslednim tazeni. Otresny zazitek. Maiden jsem videl 11x a Bruce pokazdy s noblesou. Pritom, co vsechno dela na podiu, je neskutecny, ze jeste stiha zpivat.

14. 03. 2018 18:25

Srovnání zpěváků - Anonim

Nedá mi to, abych se nezapojil do diskuze o zde zmíněných zpěvácích. Několikrát jsem viděl živě jak Halforda, tak Dickinsona, i níže zmíněného Kiskeho. A z téhle trojice vychází nejlépe jednoznačně Dickinson. Možná už nezpívá tak dobře jako v mládí, ale pořád podává neskutečné výkony. A i ty staré pecky znějí naživo fakt dobře. To se o Halfordovi říct nedá. Vždyť on dneska zpívá všechno minimálně o oktávu níž než ve zlatých časech. Vysoké tóny nevyzpívá už vůbec, a když se o to snaží, tak místo zpěvu nepřirozeně ječí. Kiske už živě také není nějaká extratřída. Jak tomu bývávalo.

14. 03. 2018 17:52

- rainmaker

https://www.setlist.fm/setlist/judas-priest/2018/mohegan-sun-arena-wilkes-barre-pa-5befebdc.html

14. 03. 2018 16:16

<< 1 2 3 4 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08114 sekund.