RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST - Firepower


- rainmaker

František: po pumpkins united Kiske na žádný špici určitě není, o Diovi padla řeč a před Halfordem smekám i když na starších deskách mi jeho ječák přijde snesitelnější. A nevím, jak to mám chápat, Dickinsona srovnavaš s Alešem???

13. 03. 2018 16:28

- orre

Nikdo si to nedovolí na Dickieho napsat, ale znám hoodně podobných názorů! Jeho výkon je prostě unavený a ta jeho nemoc se na tom samozřejmě podepsala, ale na tom šlo ve studiu daleko lépe zapracovat, ale Harris zdá se zpěvy moc neřeší viz pod tónem nahulákaný Virtual XI! Naprosto zbytečně vysoko posazené party v jeho tehdejším stavu tahají za uši až běda! Učitel zpěvu mého kluka to čistě náhodou tenkrát slyšel z větší části a jeho první reakce byla" co to je proboha za strašný zpěv, ten zpěvák u toho musel strašně trpět!" Podle mě nejslabší Bruceho výkon vůbec. Ale proti gustu. P.S. podobně reagoval Devin Townsend po poslechu Speed Of Light. Unavený Bruce

13. 03. 2018 15:44

- wuxia

Ty blázne, Dio je mrtvý.

13. 03. 2018 15:40

- František

Tak, přiznejme si, že Dickinson nikdy nebyl nějakým megazpěvákem. V posledních letech je navíc už celkem za zenitem, ale to se dá vzhledem k věku a k jeho zdravotním potížím pochopit. Nechci říct, že je špatný, ale na špici, ve které je Kiske, Dio, Halford, zkrátka nemá. Ale opravdu ho nechci nijak shazovat. Hlas má fakt pěkný, ale nikdy jsem nepochopil, proč je takovou modlou. Jako frontman je muž na svém místě a bez něho by IM nikdy nebyly modlou, jakou jsou, ale je to něco, jako u nás s Brichtou. Také to není kdovíjaký zpěvák, ale byl to prostě frontman Arakainu, který mu dělal ksicht.

13. 03. 2018 15:28

- adrian

Rainmaker: A doufam, ze posledni ...

13. 03. 2018 15:24

- rainmaker

Slabej výkon Dickinsona? To jsi první odkoho to slyším (čtu)

13. 03. 2018 14:54

- orre

Tak nějak má vypadat moderní heavy metalová deska v roce 2018! Žádné prog rockové natahovačky na neuposlouchatelném 2 CD! Však víte na koho narážím. Ano, přesně takovou nahrávku zoufale potřebují Maiden! Nabízí se momentální porovnání dvou legend a tady je vítěz více než jasný. Maiden dostali s Book Of Souls řádně na prdel! Snad se Harris konečně zamyslí a přestane vydávat nahrávky kvality lepšího dema. Nemluvě o opravdu slabém výkonu Dickinsona! Tohle by opravdu dobrý producent nepustil! Co má být lepší než Firepower? Hammerfall, Sabaton, Powerwolf? Děláte si prdel? Lepšího nevýjde nic!!! A mimochodem, za sebe nepovažuju Painkiller za nejlepší desku Judas! Je sice vynikající, ale nebaví mě vždy.

13. 03. 2018 11:15

- orre

Rok 2018 = rok Judas Priest!

13. 03. 2018 10:52

- ov42

Velmi dobrá deska. Jaká škoda, že opravdové Judas už asi nikdy neuvidíme naživo. Ten koncertní poloviční revival bez kapelníka nemám chuť vidět a to to mám letos 6 zastávek trolejbusem.

13. 03. 2018 10:41

- Martin

Musím se přiznat, že alba JP po Halfordovo comebacku mně, kromě Nostradama, moc neberou. Oproti Redeemerovi je Firepower skoro zázrak. V rámci kapely „to lepší“. Celé album zachraňuje od průměru tentokrát Halford. Jeho zpěv působí oproti Redeemerovi svěže a uvěřitelně. Prostě je to zase tam. Jako celek se mi album líbí, ale klidně bych se spokojit jen s deseti nejsilnějšími tracky. 7/10

13. 03. 2018 9:10

- xxx

Nuda v Britanii.stejne jako v Brne.3/10

13. 03. 2018 8:39

- rainmaker

Souhlasím spíš s Paganem, deska mě stejně jako předchůdce vůbec nebavi. A nejlepší album od painkillera? Řekl bych, že i Nostradamus je lepší.

13. 03. 2018 8:25

- DIURD

Výborná deska, kterou jsem od nich po minulém ne úplně vydařeném albu už nečekal. Zvuk je tentokrát vynikající a Halfordův zpěv bez chyby. Škoda, že se Snaepem a Allomem nedělali už právě na minulé desce. Hlavně zpěv by mohl dopadnout o mnoho lépe... Firepower je deska čerstvá, plná energie, svěžích nápadů a skutečně šlape. Nejlepší skladby: Firepower, No Surrender, Lone Wolf, Sea of Red. Jediné, co schází k dokonalosti je, že na desce tentokrát nejsou rychlé skladby ve stylu Painkiller, které se od comebacku na každém albu v nějaké míře dosud objevovaly.

13. 03. 2018 6:27

<< 1 2 3 4

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.1121 sekund.