RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SKID ROW - Subhuman Race


to matus177 - Marek-JANESESSION

Union je naslap jak prasa, velmi moderny, spinavy rnr. Mozno taka kombinacia Kiss-Carnival of souls a Motley crue- Motley crue, ale je tam podla mna dost citit aj Black Sabbath - Dehumanizer a dosť blues. The scream je tradicny heavy metal, Angora- Tak trochu AOR a hard rock a ESP (Eric Singer Project) je cover podnik, ale par v super peciek moderneh oheavy rocku maju. Uz si pocul o projekte Corabi, Bruce Kulick, Bob Kulick, Nikki Sixx a Eric Singer. Ma to vraj byt nieco dost dirty ako Nashville Pussy, alebo Nikkiho Brides of destruction. Uz sa o tom hovori tri roky, ale asi to nie je fama, lebo teraz som na Slaze rock.com našiel reportaz z koncertu, kde hrali, ale bez nazvu.

11. 06. 2007 9:50

- matus177

2Savapip: ...na retro s Motley Crue sa napriek tomu velmi tesim. Inak uz som konecne nasiel vsetky tri kazety Skid Row co som mal doma, tak si prave davam mamutie porcie r'n'r. A fakt som zvedavy o com je nova era Skid Row, priznam sa, ze som doposial nepocul ani notu. 2Marek: Johna Corabiho som nepocul nikde okrem MC, zatial velmi nepoznam ani Union, ale rad vypocujem. O com to je ?

8. 06. 2007 13:14

to Matus, Marek - Savapip

ze škatulky kandidátů na retro můžu vyškrtnout Mötley Crüe... asi byste mě hnali, MC jsem naprosto nerozdýchal :-)

1. 06. 2007 20:43

to Matus 177 - Marek-JANESESSION

Absolutne s tebou suhlasim a Corabiho motley crue je neskutocna supa. Aj ked som ortodoxny crueovec a mam rad aj neilove dosky tak rovnomenny album je nedostizny a od jeho vydanie je pre mna aj Shout ... dost nizsie. Milujem to a uz pred tym som bol Corabiho fan, poznas Scream, ale od vtedy je to pre mna jeden z najlepsich rnr spevakov. Milujem Union. Co hovoris na Corabiho ucinkovanie v Ratt. Inac ked sa spytate este dnes c lenov Motley okrem Vinca na naj album, tak oznacia prave Motley crue.

1. 06. 2007 19:46

- matus177

Ohladne toho experimentovania heavy rockovych kapiel v 90-tych rokoch sa nemozem ubranit pocitu, ze islo o cistu vypocitavost a bezchrbtovost mnohych z nich. Niektore kapely sa zmenili uplne okato (Warrant, Freak of Nature...) a upadli do zabudnutia. Niektore sa len nechali mierne ovplyvnit, ale pritom nezabudli na svoje korene (Skid Row, Motley Crue...) a natocili super dosky. Napr. jedina doska Motley Crue s Johnom Corabim je zaroven moja najoblubenejsia od tejto kapely.

1. 06. 2007 16:17

- Marek-JANESESSION

Nie je to zlé! Thickin sa mi ale páči viac. Vrámci tých heavy rockových kapiel, čo experimentovali sú v tej horšej polovičke. Axxis, Pink Cream 69 a hlavne KISS a Corabiho Motley Crue to sú klenoty experimentov v RNR. Ale Subhuman Race je oproti takému Ultraphobic od Warrant pecka.

30. 05. 2007 13:05

- Jiri.Pochyly

Venca, Savapip: chlapci, tak to je paráda!! Mě je teprve 19 a až teď objevuju některé poklady české scény a bylo by moc fajn, kdyby je někdo zmapoval... držím moc palce! Dobrých kapel byla spousta, ale mnoho mladých lidí o nich ani neví, nebo se doví jen náhodou a to je škoda... Ještě jednou moc díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22. 05. 2007 21:46

- Savapip

u prvního seriálového retra jsem si házel korunou, jestli Citron nebo Metalinda..., na Citron určitě dojde a snad to nebude tak dlouho trvat, jen měj trpělivost

22. 05. 2007 17:54

- Venca

Jirko, mluvíš mi naprosto z duše. Všechny tyto recenze mám v plánu, ale momentálně jsem strašně zaneprázdněn, takže to chvilku potrvá. Ostatně, recenze na Křížka nebo Vitacit už tu někde je. Tyhle kapelky mám v plánu zmapovat celé...

22. 05. 2007 17:41

"POKLADY ČESKÉ SCÉNY" - Jiri.Pochyly

Zdravím autory stránek a mám takovou prosbu. Chtěl bych Vás požádat o pár retro recenzí a to na díla: Törr - Kladivo na čarodějnice, Arakain - Salto Mortale, Citron - Radegast, Citron - Vypusťte psy, Kreyson - Anděl na útěku, Miloš Dodo Doležal - Dráždivý dotek. Předem moc díky, udělalo by mi to velkou radost a jistě nejen mě. Myslím si, že by bylo jistě fajn, kdyby jste zmapovali poklady české hard & heavy scény!!

22. 05. 2007 15:42

- matus177

2Honza: Tesi ma, ze Subhuman Race nakoniec nebol zneseny az tak hlboko pod ciernu zem, ako som sa obaval :D ...uz par dni sa snazim najst doma kazety Subhuman a Slave, zatial bez uspechu, ale fakt som zvedavy co mi to po rokoch povie, ked ich najdem a popocuvam.

21. 05. 2007 18:54

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08919 sekund.