RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Vašek MRZENA (RIMORTIS) - Každá hudba potřebuje k dotvoření atmosféry ta správně mířená slova


- Deny

Rimortis je naše nejlepší kapela, Milan byl jednička a co se týká textu, jsou skvělé, jen bych uvítal také nějaké pozitivní, ne jen negativní :-).

21. 03. 2022 9:31

- Metalový odborník

Hm,ten,kdo psal ty kecy pod názvem Dyca má místo mozku z piva kostku. Rimortis hraje na české poměry více než nadprůměrně kvalitní hudbu, jejich zpěvák se zlepšuje album od alba a jeho rozsah je též minimálně lehce nadprůměrný. Co se týká výslovnosti,které prý dotyčný nerozumí,tak v tom případě jste milý pane buď úplně hluchý,nebo jste Rimortis v životě neslyšel,protože Milan Hloucal tak precizně vyslovuje jednotlivá písmena každého slova,že by mu mohl i leckterý profesionální zpěvák závidět.Rozhodně se může ještě co se týká vyzpívání zlepšit,ale už teď je velmi dobrý.A každý,kdo má hudební sluch a né hluch, tak to potvrdí.Ačkoliv mými idoly jsou například staří Helloween s Kiskem, tak se přesto skláním před hudbou, ale i zpěvem (na amatéry) vskutku fenomenální kapely Rimortis.

30. 04. 2008 22:22

To DYCA - Čárlie

Úsměvný to příspěvek..:o) Ani se nedivím, že jste neviděli nikoho tancovat, když jste seděli v hospodě..:oD Jinak několik se nás opravdu zvedlo a alespoň jsme se vpředu trochu snažili narozdíl od jiných... Jestli chceš foto jako důkaz, klidně dodám..:oP Jinak nevím o tom, že by si tu někdo z RIMORTIS nechal napsat recenzi. Pokud to můžeš nějak dokázat, tak se o tom třeba začnu i bavit..;o) Tahle hudba se mi fakt líbí - je pravda že nad texty se musí člověk trochu zamyslet, ale to holt každého nebaví.. Vzhledem k tomu, v jakých prostorách se koncert konal nemám proti zpěvákovu výkonu nic..Třeba jen alkohol trochu otupil sluch..? A jinak moc nechápu, proč jste na tuhle akci vlastně šli..Že by kvůli poslední kapele..?:o)

31. 03. 2008 11:20

- Anonim

Přečetl jsem tady ty vaše názory v diskuzi a musim s většinou nesouhlasit. Mně se RIMORTIS líbí velice. Že na jejich CDčku není žádnej hit, může říct jen někdo, kdo ho neslyšel. Píseň Rimortis II je jasná hitovka (především ta melodie je skvělá). Hodně se mi líbí i jejich texty. to Dyca: Vážně nechápu, proč chodíš na jejich koncerty a posloucháš jejich CDčka, když se ti tak strašně nelíbí???? Jinak já jsem Rimortis několikrát viděl živě v Praze a můžu ti říct, že lidí bylo hodně a vypadali spokojeně.

30. 03. 2008 12:33

- DYCA

CHLAPCI VICE POKORY!!!!!!!!!!!!!!!!RIMORTIS JSEM NĚKOLIKRÁTE SLYŠEL.NENI CO HODNOTIT A NENÍ NA CO BÝT PYŠNÝ!!!ZPĚVÁKOVI NENÍ SKORO ROZUMĚT VÝSLOVNOST PRÍŠERNÁ A ŠOU V KOŽENÉM OBLEČKU JE SPÍŠ TRAPNÁ A NUCENÁ NEŽ PŘIROZENÁ A STRHUJÍCÍ. CO SE TÝKÁ MUZIKY NEMÁ ŠŤÁVU, RÁDOBY SE SNAŽÍCÍ NAPODOBIT METALOVÉ VZORY NA KTERÉ BOHUŽEL NEDOSAHUJE. I REAKCE LIDÍ V SÁLE JE STUDENÁ A BEZ ZÁJMU. nA KAPELU JE POHLÍŽENO JAKO NA ZAČÍNAJÍCÍ SE A NEVYHRANOU . BOHUŽEL TOTO SE PROJEVILO I PŘI POSLECHU JEJICH CD KTERÉ NA MĚ PŮSOBÍ STEJNÝM DOJMEM. TEXTY PÍSÍ JSEM SI MUSEL PŘEČÍST, PROTOŽE JSEM NEROZUMĚL ZPĚVÁKOVI PŘI JEJICH INTEMPRETACI, JSOU NEZAJÍMAVÉ A FÁDNÍ. JEDINÁ DOBRÁ VĚC NA RIMORTISU JE ČLOVĚK KTERÝ PÍŠE POCHVALNÉ RECENZE NA TĚCHTO STRÁNKÁCH A TĚMTO PODOBNÝCH .VYCHVALUJE KAPELU AŽ DO NEBES,TÍM TO ALE KONČÍ, KAŽDÝ PO POSLECHU VÍ SVÉ. CHTĚLO BY TO VÍCE PRÁCE A MÉNĚ CHVÁLY. JINAK HOŠI POZDRAV Z BOŽKOVA PŘEZ SKVĚLOU RECENZI KTEROU JSTE SI NA TOTO VYSTOUPENÍ NECHALI NAPSAT MUSÍME OPONOVAT!!! NIKDO Z NÁS ANI NEPOSLOUCHAL A UŽ VŮBEC NETANCOVAL NEBYLO NA CO,SNAD JENOM TY TŘI FANYNKY KTERÉ JSTE SI S SEBOIU PŘIVEZLI!!!! VYSTOUPENÍ BYLO TRAPNÉ JAK VIZUÁLNĚ TAK HUDEBNĚ RADĚJI JSME ŠLI CHLASTAT DO HOSPODY.A TOTO VAM NAPÍŠEME KLIDNĚ KAŽDÝ ZVLÁŠŤ

17. 02. 2008 20:21

- wizarder

Rimortis jsou supr,společně s salamandrou naše nejlepší kapela!!!!

7. 02. 2008 10:41

- T.

No nevim, ale znám dost metal. kapel které jsou o mnoho lepší nežli RIMORTIS, Venca jako kámoš není špatněj, je snaživej, ale ta muzika, je strašná, žádnej hit, nic zajímavého. Změnte kluci repec a zahrajte už něco pořádného :-)

6. 02. 2008 11:34

- Venca

Nevím, jestli se to týká pouze speed metalu, jak psal Charles, ale je na úvdoní stránce nahoře...

11. 06. 2007 14:43

- Ruumkrad

Nějak se mi nadaří najít úvodník, jež zmiňuje Čárlie v samém závěru rozhovoru s lídrem Rimortis, kde údajně Venca \\\"rozebírá\\\" stav tuzemského speed metalu? Naveďtě mě prosím někdo, nějak nemám v tom vedru chuť dál pátrat, když to nenajdu na poprvé ;-)

11. 06. 2007 10:21

To Adamos - Čárlie

Protože v okolí Plzně jsem zatím nenašel asi žádnou kvalitní kapelu podobného ražení jako jsou např. RIMORTIS, tak není mnoho možností psát reporty z koncertů jiných kapel, které mě zaujaly. Navíc mi přišlo škoda nevyužít možnosti na rozhovor po koncertu Rimortis v Plzni. A vzhledem k tomu, že nevyhledávám death, black, HC ani podobné styly, tak se mi výběr ještě víc zúžil. Ale chystá se rozhovor třeba s plzeňskou Dekadencí..:o)

6. 06. 2007 14:45

rimortis forever - tomas

rimortis jsou nejlepší, jen tak dál

5. 06. 2007 9:47

to adamos - Savapip

Bráno čistě statisticky, tak ani ne. Bráno z hlediska aktuálních věcí, tak trošičku :-)). Holt jsou Rimortis aktivní a shodou okolností se pohybují v místech, kde členové redakce. Články s jinýma kapelama určitě budou, na spadnutí je např. rozhovor s Red Baron Band a určitě přijdou i další. A brzy...

4. 06. 2007 16:48

- Adamos

Redakce: Není tady nějak moc článků o Rimortis? Což takhle udělat články i s jinýma českýma kapelama. Dík za odpověď.

4. 06. 2007 9:12

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08275 sekund.