RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PARASOPHISMA - A variable invariability...


- Mr.Hustler

Savapipa chválím - každý to poslední dobou opravdu bere tak, že špatná deska by měla dostat nejhůř 6/10. Proč se ooháníte objektivitou jen proto, že se váš názor rozchází s jeho? Pak jste zase neobjektivní vy. Každý ať si nechá názor svůj a poslouchá ,co chce. A kdo bere bodován recenzí jako něco celosvětově závazného pro hodnocení kvality desky, tak je vůl.

16. 05. 2008 15:30

názor - lenin2001

Za sebe píšu, že mě se ta deska nelíbí. Jen mi připadá celkem podivné, když se tu někdo naváží do recenzenta, že nepsal tak, jak by se slušelo. To zavání návratem před rok 1989. Napsal svůj pohled na věc a basta, a že píše recku na něco, čemu nerozumí??? Není člověka, který by rozumněl všemu, a pokud ano, sem s ním. Není přece možno psát recenze ušité na míru vydavateli nebo kapele. Někdo cédo ohodnotil dobře, někdo ne. Ale posluchač se v tom už musí zorientovat sám.

16. 05. 2008 13:55

- bull.nulla

Jasne, dit jde o nazory normalnich lidi, kritik, manager i nandavac zbozi do tasek v Tesku ma svuj nazor. - Muj je ze tohle CD je sakra moc dobre!

9. 05. 2008 19:13

- Terminus

Kdyby nic jiného, tak je nutno uznat, že je autor v recenzi otevřený a v tom úvodu i vtipný. A ač rovněž nesouhlasím s vyzněním textu, není nutné se hned cukat. Stanovisko bylo vyjádřeno, tak proč hned hubovat s tím nejhloupějíšm argumentem o objektivitě.

7. 05. 2008 9:34

- Savapip

Vzhledem k tomu, že jsem ani nepředpokládal, že by mě reakce po všech těch pozitivech, která na adresu Parasophismy padají ze všech stran (btw, upřímně řečeno, u některých článků bych si dovolil spekulovat o tom, že ve sto procentech jde o upřímný názor a ne přizpůsobení se obecnému trendu – a teď jsem skutečně subjektivní…) vynášely do nebes, nemám vcelku ani potřebu jít klečet do kouta a kát se za vlastní názor (nebo je to už dneska o držku ho vypustit z huby či klávesnice?). Téma objektivity bych snad ani neřešil, domnívám se, že každé hodnocení nutně musí být alespoň sebeméně subjektivní, jinak by všichni museli psát to samé (hm, sám jsem si teď vlastně dokázal, že vzhledem k tomu, že nepíšu to, co všichni ostatní, jsem subjektivní :-)…). To Petr Juklík: i tak mi věř, že v tomto případě jsem se snažil být hodně objektivní. To Samael: poslouchám třeba i Denet, Nohavicu, Dirty Game, či Panychidu (abychom zůstali doma), a přijde mi férovější uznat, že některá hudba (po veškeré snaze do ní pronikout) jde mimo moje obzory, než si hrát na chytráka a vědecky zdůvodňovat (případně opsat od kolegů), proč je Parasophisma the best. Na otázku proč to dělám, odpovím v duchu cimrmanovského uhlobarona: „mě to baví“ :-). Nehodlám se ohánět patentem na rozum a tvrzením, že veškeré věty, co vypustím, jsou dogma, které je nutné uznávat. Jde o názor. A právě v tom (a ve vašich reakcích) vidím smysl těhle článků a diskuzí. A díky všem za vaše názory, jsem za ně rád a budu se snažit si z toho pro svoje další drásání vzít to podstatné.

6. 05. 2008 17:15

naprosto nesouhlasim, je to ve - Petr Juklík

huuuuu, to je ale pecička:) Řekl bych to asi takhle. CD doma mám a rozhodně s tímto subejktivním hodnocením nesouhlasím!!! Myslím, že recenzent by se měl snažit o objektivitu. A pokud toho není schopen, měl by recenzi na album předat někomu, kdo toho schopen je.

6. 05. 2008 16:24

... a kurva - _mm / ZERO BUDGET PRODUCTIONS

Panu recenzentovi nezbyva nez podekovat, je to dneska o drzku, najit v ceskem undergroundu nekoho, kdo se obetuje a neco napise i o jinych vecech, nez je IN FLAMES, projektech vsech moznych ex-clenu HELLOWEEN, potazmo nejake ceske ultrakomerci. A ja aspon vim, kam se nemam priste obracet s nadeji na podporu. Pro neznale pak ocituji parafrazi jednoho starojaponskeho moudra: Kolik tresni, tolik visni!

6. 05. 2008 13:59

- samael

lol ty sis asi musel vzit slovnik cizich slov ne?? Proc recenzujes neco ,co je ti cizi?? poslouchas salamandra a Elan...a recenzujes neco co nejsi schopen pohopit...to nejak nechapu

5. 05. 2008 19:53

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0819 sekund.