ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



bulvární koutek

O nás bez nás...

Je až s podivem, jak ten čas rychle letí. Ještě že se najdou dobří lidé, kteří, když snad, nedejbože, máte prostoje, vám to rádi a jak jinak, než s čistým úmyslem připomenou. Za tu dobu, co jsme nezměnili úvodník (víc jak dva měsíce) se odehrála spousta věcí (pořád se něco děje, od toho jsou dějiny), nicméně i v soukromí členů redakce se toho odehrává kupa a někdy prostě, i přes to, že je naší snahou udržovat stránky čerstvé a aktuální (na což, bohužel, doplatil právě zasmrádlý úvodník) má privátní sféra (a to i po delší dobu) přednost.

Našel se jedinec, kterému to vadilo. Tedy vadilo…, pokud by mu to vadilo, předpokládám, že by využil prostoru, který náš zin k diskuzím poskytuje a otloukl nám to o hlavu. A přiznávám, že v takovém případě bych se asi rozpačitě podrbal za uchem, že problém, o kterém vím, jsme nechali dojít tak daleko a s nezbytnou špetkou pokory bych veřejně uznal, že onen jedinec má bohužel pravdu. A asi bych přešel mávnutím ruky i to, že se ne u nás, ale na svém FB profilu hrdě bije v hruď, jak náhodou odhalil, že to děláme blbě. Tedy v případě, že by svůj příspěvek nezahájil tím, jaká panuje mezi ziny nevraživost a že on sám coby redaktor (a bývalý šéfredaktor Abyssu) se nerad vyjadřuje na adresu ostatních.

Štěpáne Šimku z Abyssu (rád bych zdůraznil, že práce tohoto zinu si vážím natolik, že jsem pro něj hlasoval do Břitvy, v jediném dávném vzájemném sporu, u kterého už ani netuším, o co vlastně šlo, jsem se celou dobu považoval za jeho defenzivní součást, nikdy jsem proti tomu zinu – ani jinému - neútočil, ani to nemám v úmyslu a rád bych, aby jeho redaktoři chápali, že tahle filipika míří čistě na Štěpána), díky za upozornění, máš pravdu. A třeba bysme si i poradit nechali. Ale nejsem si jist, zda od člověka, který v anketě Břitva slízne od svých bývalých (a snad i současných) spolupracovníků hlasy (následně utajené) za vlastní narůstající demenci, by to mělo smysl. Od člověka, který poněkud schizofrenně tvrdí, jak se nerad vyjadřuje k ostatním, aby nevznikaly spory, dále tvrdí, že by ziny měly fúzovat a stmelovat se a pak takovým tím hajzlíkovským způsobem „za zády“ se o ostatní otírá. Od člověka, který dokáže svojí rétoriku dokonale zdramatizovat tím, že 26. dubna považuje za skoro začátek května, text „první zdravici roku 2013“ , sepsaný v půlce února, označí za přání do Nového roku a konstatování, že se „zaměříme na chod naší stránky na Facebooku“ označuje jako náš objev Facebooku. Takže o co tady vlastně jde? Co tě vedlo k tak zapálenému proslovu? Naše neumětelství? Nebo že by sis nás bral do úst jen proto, abys pofoukal vlastní bolístku po trapasu s Břitvou? Nebo máš nějaké jiné problémy? Nevím. A je mi to úplně jedno. Máš-li potřebu diskutovat o MFMM, čiň tak s námi. My víme, kde nás bota tlačí, my víme, čemu se naši redaktoři i šéfredaktoři věnují. Tvoje projevy o tom, kdo si u nás co zaslouží, jsou na stejné úrovni, jako bychom my začali zasvěceně rozebírat diskuzní příspěvek (patrně z vašich vlastních řad) na Fobijní diskuzi o Břitvě, o tom, že cituji:„momentálně se největší hnůj odehrává uvnitř Abyssu“ . Ale my respektujeme, že je to váš boj… ;-). Ale ještě jednou díky, že jsi mě dokopal k tomu sepsat nový úvodník.

Abychom nezpůsobili Štěpánovi další narůstání a prohlubování diagnózy a v duchu jím lehce vylepšených skutečností (a preventivně, kdyby mě úvodníková lenora zase zmohla) vám, naši milí čtenáři, přeji už dnes, to je 26.dubna, příjemný začátek podzimu ;-).
Savapip 26.4.2013
P.S. Neb nestojím o to ucházet se o FB (ani jiné) přátelství se Štěpánem, abych nebyl i já tím, který mluví za zády potrefeného, prosím ty, kteří toto spojenectví uzavřeli, nechť tento projev přihodí mým jménem ke komentářům u Štěpánova příspěvku na jeho FB, díky ;-)

Savapip             



Vydáno: 26.04.2013
Přečteno: 2635x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0941 sekund.